![]() |
#61 | ||
BAN stały
|
Dot.: mama jedynaka - egoistka?
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No są takie momenty, że musi - jasne. Ale ja się za każdym razem staram tak "ustawiać" zainteresowanie moją skromną osobą, że mam raczej spokój. Zresztą, jak już mówiłam, przestali się mnie czepiać. Pewnie postawili na mnie krzyżyk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciotka ogólnie, niezła była ![]() Ciekawostka, nie? ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2009-02-18 o 13:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
![]()
Wybaczam, ale żeby mi to było ostatni raz moja panno (pani)!
![]() Cytat:
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-02-18 o 13:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja tam bym się zniżyła do poziomu wujaszka, oj tak ! Oficjalnie zostałoby ustalone, dlaczego nikt go nie chciał i skąd u niego taka frustracja ![]() ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-02-18 o 13:44 Powód: literówy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja tak jednak nie umiem, szczególnie gdy wiem, że ta osoba była by skłonna np. publicznie mnie obrażać/wyzywać wulgarnym słownictwem i co wtedy? Pewnie bym się na koniec dowiedziała, że go sprowokowałam bo "on taki jest"... A niech mu ziemia lekką będzie i ziemniaki niezbyt ciężkostrawne...
![]() edit: Aczkolwiek nie wykluczam, że następnym razem małe to i owo usłyszy ode mnie, a co się będę ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2009-02-18 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że niezła dyskusja się zaczeła. Klarissa mój małż też ma takiego wujka, z tym, że jest żonaty. Jak tylko mnie z nim poznano, próbował macanek itp, ale wprost powiedziałam, że sobie tego nie życzę, jakby to nie było dla niego, czy rodziny zabawne (nie wiem, jak to dla kogoś może być w ogóle zabawne). Oczywiście teksty odnośnie piersi, czy krągłości ciała. Od tej pory tylko dochodzą mnie słuchy, jak tej, czy innej dogadał. Mnie to już nie dotyczy. Ja już u rodzinki i cierpliwie czekam, czy jakaś rozmowa się zacznie, ale może już dali sobie spokój? Zobaczymy. Pozdrawiam!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
moze to wczesnie napisac ze mam jedynaka bo dopiero konczyc bedzie 3 latka ale wszak dziecie 1
![]() zawsze chcialam miec dwojke-czasem nawet trojke ![]() ale na dizien dzisiejszy upieram sie ze wiecej dzieci miec nie chce z kolei moj Tz chce miec od zaraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Mój sam ma jeszcze "mleko pod nosem", a lubi się podgadywać o potomka
![]() Dowiedziałam się niedawno, że koniecznie chciałby córę...a ja natomiast wolałabym "na pierwszy rzut" chłopca ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.