|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: orlicowe ubrania - remanent szafy - XS-M :):):)
Bokserka jest w stanie bardzo dobrym, zadnych dziur czy plam. Jest to typowy elastyczny materiał, który dopasowuje się do sylwetki. Przepraszam Cię, ale obejrzę go jeszcze dokładniej dla 100% pewnosci w pn, kiedy wroce na stancje (wyjechalam na ferie obecnie). Wtedy tez dopiero moglabym Ci go wyslac.
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
niestety w dalszym ciagu nic nie znalazlam a moze masz poza watkiem jakis t-shirt z kolorowym nadrukiem czy napisem
moj watek str 1, 2 i 3 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=308047 |
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tylko jakas ksiazke jeszcze moglabym dorzucic, ale nie wiem jakie cie interesuja... no i pomysle jeszcze moze cos wyszperam z Twojej wish listy
bo zalezy mi na tych perfumkach---------- Napisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Hej Będę o Tobie myśleć, chociaż nie ukrywam ze chciałąbym w miarę szybko dokonać jakiejs wymianki bo od przysszlego tygonia bede miala utrudniony dostęp do netu... Jeśli cię interesuje mam bezbarwny błyszczyk 3d uzyty kilka razy (zdecydowanie wole pomadki). zdjęcie mogę wrzucić jeśli chcesz... Niestety nie pamietam jaka to byla firma bo od noszenia w torebce prawie wszystko z opakowania zeszlo...---------- Napisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Ok przejzalam jeszcze twoja wisj i znalazlam u siebie cienie - 3 odcienie zieleni. takie z połyskiem - perłowe czy jak to sie nazywa. Mi kompletnie nie pasuja wiec tylko kolor byl wyprobowany...---------- Napisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- bluzeczkę zarezerwowałam. Może się jeszcze jakos dogadamy
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie bardzo widze cos co mogłabym dobrac za te buciki... ![]() ---------- Napisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- jak nie ta to moze inna wyjdzie a moze sie w koncu jakos dogadamy będę do Ciebie zaglądać !
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzalam oba watki i nic nie znalazlam.
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
heeej
spodobała mi się szara koszulka z czaszka ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- a bardzo widac brak tych "kryształkow" (czy jak to tam nazwac)... rzuca się to w oczy? jak sie nie rzuca to jestem za ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- aaaa moge prosić tak + - o wymiary ? szerokość pod pachami i długość... ja juz chyba nosze S i nie iwme czy w nia wejde ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- no to mi pasuje... zapraszam na prv to ustalimy kiedy i jak wysylamy. no i wymienimy adresy
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1234902927 4. Balsam do ciała Island vibe z lekko błyszczącymi drobinkami, 150ml, nieużywany 15d. kolczyki, 'stare złoto' + koraliki
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
up
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
64. Tuniczka Tally Weijl, metalowe elementy przy dekolcie i aplikacji, sznureczki ściągające na dole, napis "Angel", rozmiar M
65. Bluzka / kamizelka z lejącego się, lekko połyskliwego materiału, zatrzaski na całej długości, Cantao, rozmiar M 66. T-shirt Only, szary z ciemno-różowymi brzegami, rozmiar S 67. T-shirt Puma, pomarańczowy z żółtym nadrukiem, rozmiar XS/S 68. Sweterek River Island, rękawki 3/4, rozmiar M 69. T-shirt Atmosphere, jasnomalinowy, rozmiar L/XL 70. Nowa spódniczka z metką, Miss Selfridge, na dole z boku ściągające sznureczki, lekko prześwitująca, rozmiar uniwersalny - gumka u góry ![]() Oto lista nowości na pierwszej stronie, właśnie dodane. Zapraszam ![]() |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:47.

Wymiana