|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wellness by Oriflame _ NATURAL BALANCE _
Takie pasy służą do przyspieszenia spalania tłuszczyku podczas ćwiczeń. Nosząc wiele godzin pod ubraniem bez ćwiczeń, można się tylko odparzeń nabawić
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,zamierzam zakupic te koktajle tylko czy warto?? ktos już jest stosował dłużej?? Widac efekty??
|
|
|
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
--
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-04-02 o 22:28 |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Jestem na etapie testowania. Napisze co i jak za jakiś czas. Skusiłam sie na koktajl ze względu na działanie odchudzające białka. Będę sie tym "żywiła" po wysiłku fizycznym i sprawdzę jak się to ma do mojego tzw. obtłuszczenia organizmu jak nazywają to fachowcy.
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Odświeżam temat
) dziewczyny, proszę o radę , słyszałam że po koktajlach wellness można też przytyc, czy którakolwiek z was wie coś na ten temat.?jak tak to jak przyjmować koktajl, tak jak przy odchudzaniu przed posiłkiem czy po ? Pozdrawiam ciepło
|
|
|
|
|
#66 |
|
Przyczajenie
|
Sprzedam koktajl wellness smak truskawkowy
niestety nie mogę korzystać z tego rodzaju diety, gdyż jestem uczulona na jeden z jego skłądników. Opakowanie zostało otwarte 3 dni temu, może być otwarte do 3 m-cy, natomiast ilość jest na 1 m-c kuracji. Ja zdarzyłam zrobić tylko 1 porcję. Cena to 60 złotych oczywiście do negocjacji zapraszam: sylwija89@wp.pl |
|
|
|
|
#67 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dodam, że jestem konsultantka i kupuje je taniej ( po nie cale 90zł) a nie po 115 gdyz 115zl to jest juz wysoka cena. proponuje poszukac konsultantki oriflame w swoim regionie i zamawiać u niej po cenie handlowej
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Odświeżam
![]() Ja kilka lat temu schudłam na tych koktajlach 10 kg (w przeciągu 3 miesięcy) - przy czym nie ćwiczyłam, a jedynie zmieniłam dietę na bardziej racjonalną. Piłam porcję przed śniadaniem. Bez ściemy i nie, to nie jest reklama. Teraz ponownie do nich wracam, gdyż po lekach przybrałam na wadze i mam nadzieję, że też mnie tak pozytywnie zaskoczą. Do tego ćwiczenia i dieta. ![]() Czy ktoś jeszcze może podzielić się wrażeniami?
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

) dziewczyny, proszę o radę , słyszałam że po koktajlach wellness można też przytyc, czy którakolwiek z was wie coś na ten temat.?jak tak to jak przyjmować koktajl, tak jak przy odchudzaniu przed posiłkiem czy po ? Pozdrawiam ciepło