|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: woodstock `09
Cytat:
Z tego co ja wyczytałam to nie podano konkretnej, jednoznacznej odpowiedzi odnośnie przyczyny. Kiedy go znaleziono podjęto się reanimacji, ale serce nie pracowało. Sekcja zwłok miała wskazać na przyczynę zgonu. Upał, alkoholowe upojenie, zasłabnięcie, może był pod wpływem środków odurzających - można się domyślać.
|
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na ten temat będe ciągle plotki |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
*** dziewczyny
było tak przefantastycznie, że nie wiem co napisać ![]() woodstock to moja nowa miłość wróciłam tympociągiem o 2.00 bo słyszałam że o 5.00 dużo osób chce wracać i będzie zawalony..
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
I był, w TV mówili o tym, że aby dostać się na dworzec trzeba było czekać w kolejce.
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam zdjęcie jedzenia krisznowców
to jedzenie to jedno z najmilszych rzeczy która mnie spotkała tam ![]() czyli ryż sos [bezmięsny] i taka kuleczka nie wiem z czego ale słodka i bbbbbbbbardzo dobra
Edytowane przez kiniaczeq Czas edycji: 2009-08-03 o 23:07 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały urok woodstocku <3
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
ta kuleczka to halawa, a sos to gulasz z soi i grochu
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
ja osobiście nie znoszę tego jedzenia....
A Woodstock kocham całym sercem |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie umiałam zjeść do końca bo to stanowczo za duzo, raz nie jadłam cały dzień, i wepchałam to sobie w gardło niemalże żeby wytrzymać cały dzień bez jedzenia
i wtedy jadłam całe
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Ja zjadłam zapiekankę za7 pkt była całkiem całkiem.
Nie sądzicie że ceny jedzenie były zawyżone? I te chore żetony hmmm wczesniej tego nie było... |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ja jadłam tylko u kriszny, ale wkurzały mnie te żetony, masakra.
Pamiętacie jakies hasła woodstockowiczów ? Ja pamiętam najbardziej "daj kaaaaaaaaamnieniaaaaaaa!" albo " je*** stare baby.. bo młode nie dają !"
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Mój kolega miał na namiocie tabliczkę "zbieiramy na jamochłona"
A obok ktoś miał transparent "szatan, Dzi**i, i surowe, mięso" Chodził też po woodstoku facet i mówił: "Judasz was kocha" |
|
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
no wcześniej nie było żetonów a ceny z roku na rok idą w górę nawet u Krisznowcow kiedys były o wiele większe porcje i tańsze.
|
|
#74 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Halawa to kasza manna, maslo, rodzynki itp. Czesto w domu robie, choc nie wychodzi mi takie dobre jak na woodstocku ![]() Tak w ogole to 1 dnia chyba porcja u Krysi byla za 3,5 + dawali styropian a ostatniego dnia jak poszlam, porcja za 4,5 bez sucharów, ale powiedzialam "more balls of power please" dostalam jedna miche Halawy (3 kulki) a druga ryzu i zjadlam od razu ![]() Cytat:
W ogole wybawilam sie jak nic, tyle, ze jak przyjechalam na pole to chorobsko mnie rozwalilo ale do 1 dnia koncertow wyzdrowialam jakos, tyle ze katar do teraz mi zostal a to najbardziej meczace.Nie mniej kaszel dzis mnie dopadl juz po i w ogole kiepskie samopoczucie ![]() Rozbity mialam namiot kolo Niemców co ciagle pili a jedna gosciowka ciagle krzyczała "Fuck me plz!" Po drugiej stronie mialam okop Tychów. ![]() W ogole Clawfinger, moj ulubiony zespol jeszcze za czasow szczeniaka, dal czadu. W tamtym roku rowniez zarabiscie grali, ale w tym juz przeszli samych siebie Oczywiscie bylam w pogo pod scena, mam rozwalona noge, obite żebra i mega siniaka na ramieniu KOCHAM WOODSTOCK! Ps. Blotko bylo fajne
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Powrócę jeszcze do tematu chłopaka, który zginął na Wood. Okazało się, że to mieszkaniec mojego miasta. Cierpiał na niewydolność krążeniowo-oddechową. Jednego dnia mocno popił, następnego ranka kolega z namiotu zauważył, że ciężko oddycha. Później wezwali lekarza, ale było już za późno, stwierdzono zawał.
Okazało się, że dwa lata temu ktoś z mojego miasta wypadł z pociągu podczas jazdy na Wood. Masakra.
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
ja próbowałam wejść w pociąg o 3:30, ale nie dało rady.. wydaje mi sie, że wszyscy pomyśleli jak my i wsiadal iw te wczesniejsze pociagi
tj. kazdy bedzie po koncercie zmeczony i że wszyscy beda wracac w dzien. niestety.. niedosyć że na Guano Apes'ach cała zmokłam to jeszcze czekajac na następny pociag zmoklam bo nie zmiescilam sie pod daszek a mialam tylko jedna bluze chora teraz jestem, ale było wspaniale. A pociąg to była rzeźnia, ale w tym cały urok ![]() co do tekstów to ja też kojarze "daj kamieniaaaaaaaaa", zaczęło się to już w pociągu do Kostrzyna ![]() jeszcze w namiocie obok mnie była ekipa, która jak za dużo wypiła to śpiewała piosenki kościelne przez folijke od papierosów, co dawało efekt megafonu. i ogólnie całą noc raz wyli z przystanka JEZUS. swoją drogą, to chore. my nie chodziliśmy na przystanek jezus i nie namawialismy na woodstock ![]() -Jak masz na imię? -Ola. -Ola, bierzesz narkotyki? -Nie -Ola nie bierze narkotyków, Ola jest OKEEEEEEEJ! Dla tego okrzyku "okej" mogłabym zebrać 736784929 pomarańczowych wstążek
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
Ja od dziecka jestem fanką DŻEMu również dali wspaniały koncert
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
"Daaaaj Kamieniaaaaaa!!" "Dieńń Dobrryyyy Woodstock" "Daaaaaaamiaaaaaaaan! " "Zaraz będzie ciemnoooooooo" "Kriszna Kriszna Hare Hare (...)" sporo tego było
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaraz będzie ciemni tez słyszałam , a najśmieszniejsze było to że było ciemni jak w D**** Kriszna to standard:P |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
Haha to może jakaś zorganizowana akcja xD
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
![]() pewnie tak
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny- mam OGROMNĄ prośbę!
Byłam na Woodstocku ale pakowałam się w pośpiechu i nie wzięłam aparatu A piszę w lokalnej gazecie i musialam napisac artykuł o Woodzie, no i nie mam zdjęć a są potrzebne do artykułu. Czy któraś z Was mogłaby udostępnić mi jakiekolwiek zdjęcia związane z Woodstockiem? W artykule te zdjęcia będą oczywiście podpisane Waszym imieniem i nazwiskiem, mogę pozniej juz gotowy Wam przesłać Błagam, poratujcie mnie! Jeśli któraś z Was byłaby tak dobra, piszcie na PW!
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za pomysł- w zakładce "kontakt" byl numer gg i napisałam do nich, na razie nie ma odzewu
Chyba ze mam napisac jeszcze gdzies? Bo nie mogę znaleźć zadnego info o administratorach strony.EDIT: cos mi się wydaje, ze oni juz mają weekend ;/ A mi zdjęcia są koniecznie potrzebne najpozniej do niedzieli
Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2009-08-07 o 17:43 |
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
mila17, z checia bym poratowala, tylko ze mam malo zdjec i kiepskie sa bo kiepski aparat, jak chcesz to moge Ci dzis (jesli do 21 podasz maila), badz jutro cos podeslac, zalezy co Cie interesuje, mam zdjecia z blotka, zdjecia sceny i widok z górki ASP.
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
oo tak, bardzo mnie interesują! Z góry dziekuje, przeslij co tylko masz! moj mail: mila1779@wp.pl I wyślij mi tez imię i nazwisko, z góry dziękuje
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
podnoszę, naprawdę bardzo mi zalezy!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

było tak przefantastycznie, że nie wiem co napisać
t kolejki odstraszały..
to jedzenie to jedno z najmilszych rzeczy która mnie spotkała tam 

ale do 1 dnia koncertow wyzdrowialam jakos, tyle ze katar do teraz mi zostal a to najbardziej meczace.