![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie 1marca, proszę o wsparcie!
Chciałam dopisać coś, do twojej listy, Droga Ywonciu, ale nie mam siły. Ledwo stukam w klawisze. Nie lubię siebie, nie lubię świata. Cholerne huśtawki nastrojów ;/
Nie wiem dlaczego ostatnio wystarczy mała rzecz, która mnie dobija. Nie złości, nie irytuje... Dobija. Malutkie niepowodzenie, złe słowo, czy coś, co nie jest tak jakbym chciała, i już przychodzi do mnie dołek. Rozkłada mnie kompletnie. Nie mam siły na ćwiczenia, chce mi się spać... Wiecie co? Z wątku o odchudzaniu, robię wątek "księga skarg i zażaleń"... Przepraszam. a6w jest masakrycznie ciężka... Ale widziałam zdjęcia ludzi, którym pomogła. I szczerze WeraWerto? Chciałabym mieć tak jak Ty do zgubienia jedynie brzuszek. Mam 168 cm wzrostu i 74 kg. Więc, jeśli mogę Cie pocieszyć, masz duże szanse na zgubienie boczków ![]() PS. Czemu ONI tacy są?
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Wiecie co, powiem wam prawde. Ja ważę 56kg. Przemyślałam wszystko i już się nie bede odchudzac- ogranicze tylko słodycze. Muszę ćwiczyć i zacząć normalnie jeść, bo już okresu nie mam od 5 miesięcy.... i jakieś tam niedobory minerałów.
No właściwie to lekarz mi kazał ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Co jest, moje panie? Cisza dzisiaj, jakaś bardzo nienaturalna
![]() Brak okresu przez 5 miesięcy? Kurczę... Nie lubię mieć go, oczywiście, ale jeśli spóźnia mi się tydzień, to zastanawiam się co jest... Wera! Masz się wziąć za jedzenie i już. Odłóż słodycze i napoje gazowane, ćwicz dalej, jak to robisz i będzie dobrze ![]() U mnie dzisiaj bardzo dobry humor ![]() W szkole do 12. W domu obiadek <jajko na miękko xD> Potem spacer z kumplem <było miło xD>, po powrocie do domu niespodzianka- przyjazd daaaawno niewidzianego przyjaciela. Reszta dnia upłynęła mi na wydurnianiu się z nim, wyrywaniu się mu, uciekaniu przed łaskotaniem, masażu itd., itp... ![]() Jestem tak uchachana, że po wspólnej kolacji < twarożek ze śmietana ;p a jak, jak szaleć, to szaleć xD> nie chce mi sie nic więcej ![]() A jutro do szkoły.. I weekend coraz bliżej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Uh, u mnie wczoraj w miarę dobrze, schudłam do 47!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak w was? Wczoraj nie pisałam, bo jakoś nie miałam czasu... Ale nadrobię to :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
U mnie kiepsko, wczoraj w pracy znowu objadłam się słodyczy, zero pohamowania.... dzisiaj jak na razie ok.
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Widzę, że już powoli nikt nie chce tu pisać... Tak myślałam, że długo to nie potrwa
![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ja chcę
![]() ![]() Ale jak sobie wyobrażę, że miałabym pisać, co ostatnio jem, to aż mi się przykro robi.. Bo szczerze? Wygląda to tak, jakbym dietę i całe to odchudzanie walnęła w kąt xD A jutro mamut moja ma mieć wyprawione przeze mnie imieniny.. I to będzie porażka xD
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Ja już piszę
![]() W związku z tym że jadę jutro na zawody, raczej nie pojawię się na forum... A jak u was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Bo Ciebie nie było
![]() Wczorajszy dzień, jak powiedziałam, bym porażką ![]() Cały dzień nic nie jadłam, bo po prostu nie miałam czasu, z to wieczorem... Roladki, sałatki, ciasta, czekoladki... Ahh... ![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Ehh a ja wczoraj na zawodach zjadłam pół bułki, zapiekanke wypiłam 2 tigery (tzn tak właściwie to 1, bo zawsze się z kimś dzieliłam :P), z 7 takich małych pasztecików robionych przez moją mamę :P, z 10 frytek i wypiłam kubusia... Chciałam sobie kupić czekoladę i jakieś słodycze, ale w ostatniej chwili się powstrzymałam ^^ Normalnie jestem z siebie dumna :P Ale jak wróciłam do domu to koło 23 (
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Za cicho, za cicho...
Co z wami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Ojj wy niedobre!
Nic nie piszecie ![]() U mnie dziś bardzo ok, w szkole tylko butelka wody mineralnej niegazowanej, jeden gryz pizzerki, w domu talerz ogórkowej i na kolacje dwa hot dogi ![]() Jak na moje możliwości to bardzo mało ![]() A z ćwiczeniami klapa... Wczoraj i dziś miałam zbyt duże zakwasy po zawodach żeby ćwiczyć, ale od jutra się to zmieni ![]() Jak u was kochane? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.