![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Hejka
![]() Wlasnie skonczylismy z TZetem robic krokiety z miesem, kapusta i grzybami ![]() ![]() ![]() Lolitka boskaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Leg Magic - hmmmm ![]() ![]() BUjam spac ![]() ![]() Aaaa zapraszam na pieogi i krokiety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Justyna ja tam uwielbiam kozaki
![]() Doridee tez mi sie wydaje ze miesiąc przerwy nie zaprzepasci tego co budujesz teraz i Aluska pewnie da rade ![]() Sniezynka zapasy ladne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amelka ale ci ta ciaza szybko leci ![]() Chyba ide sprzatac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, już mi lepiej
![]() ![]() Upewniłam się też że ja biorę właściwe leki ![]() Także narazie jest git. Doridee, gratuluję dostania się do przedszkola ![]() ![]() Trzymam kciuki,żeby wszystkie dzieciaczki się dostały ![]() Śnieżynka, niezłe zapasy robisz ![]() Monka, też oglądałam Zohana, ale dawnooooo. Musiałam tutaj pisać ![]() ![]() Siedzimy w ten weekend w domu i oglądamy "Oszukaną". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Gosia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Monka jak sa dobrze zrobione krokiety to nawet odmrazane smakuja bosko
![]() Gosiu do nalesnikow na krokiety nie dodaje cukru ![]() ![]() Nalesniki na krokiety:
![]() Farsz do krokietow:
![]() ![]() Jak robisz tylko z miesa z kurczaka to zmiel tez skore, to nie bedzie farsz za suchy, dodatkowo mozesz dodac jajko ![]() W sumie zrobilismy 88 krokietow ![]() ![]() ![]() ![]() Milego weejendu dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
u nas też krokiety, ale 11 sztuk. I barszczyk czerwony. Tak na jeden raz, bez szaleństw. Ale jest i sałatka i ciacho, wiec na weekend jesteśmy wyposażeni. Jeszcze na jutro muszę coś upichcić obiadowego.
Śnieżynko, ciekawy farsz robisz. Ja mielę tylko gotowane mięso z rosołu, z marchewką i pietruszką, ale z małą ilością i dodaję namoczone zmielone grzybki. Jak za suchy podlewam rosołem. I oczywiście sól, pieprz na dosmaczenie. Teraz oliwię blat w kuchni, bo jest z drewna i trzeba go czasem natłuścić. Więc z gotowaniem muszę odczekać. Gosia, jestem dobrej mysli, plan jest i uda wam się na pewno. Ja też mam romansidło, ale nie mogę napisów znaleźć. Najwyżej założe słuchawki i będę bez napisów lecieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka nie no z deczka przesadzilas , wydaje mi sie ze to kwestia smaków i gustów jedni lubia jesc na swierzo a drudzy i tak i odmrazane
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam na dzis komediiiijeeee ![]() ![]() Oglnie to malo filmów ![]() ZANCIA WIDZIALAS LISTE SYROPÓW W UK KTORYCH LEPIEJ NIE PODAWAC? JEST ICH KILKA I SA OGOLNODOSTEPE. http://wiadomosci.onet.pl/1546031,2677,kioskart.html Jak nie to warto zobaczyc i zaamietac tak w razie WU. Ja chyba sobie zapodam w pl kilka na rozne rodzaje kaszlu i przywioze .Jak bede w pl to zapytam sie o syropy ktore POLECACIE I SA SPRAWDZONE . Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-07 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Przyjmijcie życzenia
![]() ![]() ![]() od drugiej baby ![]() ![]() Niech dzień cały będzie radosny, ![]() bądźcie zdrowe ![]() ![]() Szczęścia życzę Wam ![]() ![]() i kobietom na całym globie! ![]() By marzenia się spełniły, ![]() a Nas chłopy wyręczyli! ![]() My dziś ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-08 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Monka, no i jak "Pokuta"?? Tak tak, polecałam kiedyś, żeby to zobaczyć ![]() ![]() Śnieżynka, jak już wszystko przesmażone to się to mieli?? Musze wyprobować niebawem ![]() ![]() ![]() Parapet, drewniany blat! Wrzuć zdjecie kuchni
![]() ![]() ![]() Jakie miałaś romansidlo?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Monka zaczepisty tort ![]() ![]() ![]() ![]() Gosiu tak, jak juz wszystko mam usmazone wtedy tylko miele, doprawiam do smaku i farsz gotowy ![]() ![]() ![]() Jade za chwilke po Olivie do tesciow, bo jest ta od wczoraj. Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
sto lat kobietki, zero zmarszczek, co roku kilograma mniej a nie wiecej i aksamitnych rączek nie skalanych pracą
![]() Gosia, Jagodową miłość ![]() Ale mam dziś dzień. Dostałam kwiat na zajęciach. Idę na autobus, a dziś jeden na pół godziny, widzę go więc bieg, a cham nie poczekał na mnie. Efekt jest taki, że goździk mi się na trzy części połamał ![]() U nas już po krokietach. Dziś na tapecie fasolka po bretońsku. Jest tak piękne słonce, że wysprzątałam balkon i wywaliłam na niego pranko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka tu na stronce sa jeszcze inne http://fundir.org/gallery,smieszne_torty,439,0,0.html , ludzie to maja pomysly
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia eee nie przeszlam przez ten film, czegos mi w nim brakuje , nimi romans , milosc, tesknota , wojna, ale nie moglam sie wkrecic , zaraz zapodam sobie ta czesc ktora nie dokonczylam wczoraj . Jakis oczywisty jest ten film dlamnie. Keyra swietnie gra, lubie ja ![]() ![]() Justyna wspolczuje tych gozdzikow, ale nie moge sie powstrzymac od ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Oj Monka nic Tobie nie narzucam, tylko MNIE smakuja, Tobie niekoniecznie musza.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Sniezynka oj tak to odebralam , bo stwierdzilas ze .... ble ble ble , wlasnie o to chodzi o kwestie gustu , smaku, oczywiscie, ze zjem odmorozone ,nie naciaga mnie na wymioty , albo mam jakies obrzydzenie, ale juz nie sa takie jak swierze, dlatego wole jesc odrazu
![]() Doridee , gdzie kupilas te plytki z TAMILEE WEBB, korka nie moge ich wyczaic nigdzie. Dawno temu je chyba sobie sprawilas, co? EEEEE wroc, znalazlam w koncu ufff hehe. Gosia skonczylam film i jednak nie podobal mi sie, zapodali watek tej milosci ale jakos brak mu polotu, tego tragizmu, jakis pusty( nie glupi) w srodku ten film byl . Szkoda tylko ze ona zmarla .Jednym okiem ogladalam a drugim czytam. Juz bardziej rozczulil mnie PS I LOVE YOU ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-08 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Śnieżynka, tą kapustę do krokietów trzeba zmielić bez gotowania???
Ja też zazwyczaj jak coś robię to w większych ilościach i pakuję do zamrażary na zaś ![]() ![]() Parapet, aaaaa Jagodową Miłość sobie oglądałaś... No no, jak tam Norah ![]() ![]() 10 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Monka, ja też wolę świeże pierogi ![]() ![]() ![]() Jak Kinga była u mnie latem i zażyczyła sobie pierogi to potem się ze mnie śmiała naokoło, że się w tej kuchni z pierogami zagrzebałam na amen ![]() Hehe, no ale od tego czasu już się troche podszkoliłam ![]() "PS I love You" tez mi się strasznie podobał ![]() ![]() ![]() Doridee, ciekawa jestem Twojej opinii w stosunku do "Lektora" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Gosia to sie wyrobilas z pierogami hehe zawsze to 15 min na zaś
![]() Nie wiem Pokuta dla mnie to film z watkiem ale nie czulam tych emocji ktore moze rezyser chcial pokazac, nic a nic ![]() ![]() Lektor slyszalam ze tez dobry i ciekawa jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monka23 Czas edycji: 2009-03-09 o 03:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
O mamo !!! Nowy wystroj, jak ja sie tutaj odnajde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Śnieżynko
![]() jak ja bym chciała tak mieć wenę i zrobić pierogi, kiedyś z Mama to robiłam ale teraz to mam lenia, tylko jak teściowa zrobi to nas też bierze pod uwagę i nam daje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
O Boziu! Ponad pół godziny próbowałam się dostać do forum
![]() Ale mi się nie podoba ten nowy wystrój ![]() Czytałam Was ale nie pisałam. Byłam w tej szkole, no i pobrałam kartę zgłoszeniową, muszę ją do końca marca donieść i czekać jak Kasia pisała do 8 kwietnia. ![]() Beznadziejna ta pogoda teraz, mam nadzieję, że do Świąt się wyrobi, żeby było ładnie i cieplutko. Edytowane przez edytcia Czas edycji: 2012-08-26 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Gosiu- kapusty juz nie gotuje ( kupuje w puszce ) tylko odciskam i miele
![]() ![]() Magda- no, mi niestety nikt nie zrobi dlatego musze sama ![]() ![]() ![]() Edytcia- niezle z tym czekaniem, ale zleci zobaczysz. Jakie duze u Was sa grupy w przedszkolach ?? ![]() W tym miesiacu jeszcze jedziemy do Polski. Ja znalazlam dla siebie kilka kursow a TZet chce drzwi oblukac, wiec jedziemy. Nie bylo mnie rowny rok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Rozeznanie
|
Spóźnione ale szczere życzonka z okazji Dnia Kobiet ![]() ![]() ![]() oooo ale dziwnie sie teraz tu zrobiło ![]() Monka ![]() ![]() Śnieżynko ależ Ty masz zapał, super ![]() ![]() ![]() Gosia ja w ogóle nie mam czasu na filmy, ale tak jak pisalam wyżej zaraz to się zmieni. Parapet no no 10 cm, nigdy takich obcasików nie miałam ![]() ![]() A więc przeprowadzamy się!!! Przyznali nam nówke sztuke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Żanciu suuuper!!!
![]() ![]() Mi też ten nowy wystrój się średnio podoba, muszę sie przyzwyczaić. Też ostatnio tylko czytam a pisać mi sie nie chce ![]() ![]() My zaliczyłyśmy z Alutką podwójny Dzień Kobiet, najpierw w przedszkolu dostałyśmy po kwiatku od tausiów, a wczoraj od naszego chłopa - Ala tulipana i ja bukiet ze słoneczników, z wetknięta sztuczna pszczołą w jednego, Ala co chwila chce ja dotykać ![]() W sobotę zostawiłam Alę na godzine w przedszkolu, ale podobno bardzo płakała (aż sie zsiusiała ![]() ![]() Gosiu "Lektora" na pewno obejrzę, nie wiem tylko czy w kinie czy dopiero na DVD ![]() ![]() ![]() Monka ten film z Pittem to pewnie "Dziwny przypadek Benjamina Buttona" - faktycznie dłuuugaśny, ale warto obejrzeć ![]() My w sobotę oglądaliśmy polska komedię "Job" - dowcip troche prymitywny, nam sie nie podobał ![]()
Alicja ![]() Edytowane przez Doridee Czas edycji: 2009-03-09 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Zancia no, pieknie gratuluje nowiusienkiego mieszkanka
![]() ![]() Doridee poczatki w przedszkolu zawsze sa ciezkie ![]() ![]() ![]() Mnie tez sie srednio podoba nowa szata graficzna wizazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Wow ale fioooletem zapodaje
![]() ![]() Wlasnie dorwalam kierowniczke przedszkola, ma mi podrzucic aplikacje (Zancia dzieki, myslalam ze nie musze skladac hehe , ah glupia ja) , powiedziala ze problemu nie ma , wiec sie nie marwie No problemo ![]() ![]() Zancia no ja tez dawalam ten syrop malemu jak sie przeziebil kiedys, ehh , trudno , nic sie mu nie stalo , a zakupie sobie w pl jakies.Jak chcesz to ci moge kupic 26 bujam do pl i potem je przywioze to moglabym ci je przeslac ![]() ![]() Doridee uuuu , biedna Aluska pewnie sie wystraszyla, oby jej przeszlo i powoli sie przyzyczajala, przewaznie dzieciaczki tak przezywaja .Mam nadzieje ze nie wplytnie to na nia negatywnie i nie pozostawi urazu i nie zrazi do przedszkola. Dzieki za tytul , musze zlukac czy jest juz na dvd czy nie, bo nie wiem ![]() Sniezynka mi tez zawsze mamuska, albo babcia pierogi lepily, ja za leniwa jestem ![]() ![]() ![]() ![]() Wstalam dziso 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() No zobaczymy, narazie jakoś mi dziwnie tutaj, rzeczywiście trudno się oprzeć wrażeniu, że zmiany nie poszły w dobrym kierunku ![]() Monka, mi też czegoś w "Pokucie" brakowało ![]() Doridee dobrze prawi ![]() ![]() Króliczka chyba nie znam, chociaż muszę sprawdzić, bo czasem coś się oglądnie i zapomina tytuł. Śnieżynka, krokiety zaplanowałam na jutro ![]() ![]() Żancia, gratulacje!! A powiedz, co znaczy, że dostaliście?? Do tej pory wynajmowaliście, a teraz to mieszkanie od miasta?? Gdzie będziecie mieszkać? Dołączam do zainteresowanych ![]() Doridee, nie oglądałam "Joba", ale jakoś nie żałuję. Z prymitywnych komedii wolę te w stylu "American Pie" ![]() ![]() Mój chłop mnie totalnie wyprowadził z równowagi. Mam wrażenie, że nawet życzeń mi nie złożył! (hehe, nie pamiętam ) Nie mówiąc już o głupim kwiatku. Nie jestem jakaś niewyżyta w takich kwestiach, ale jak się przyzwyczai to tak będzie już zawsze ![]() Nooo, dobrze że chociaż kolację zrobił, bo widział, że siedzę wk....., a potem po niej posprzątał co nie jest bez znaczenia ![]() Ale i tak mu nagadałam ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Monka, uuuuuuu to TŻ wtopił ![]() ![]() Fajnie, że u Was nie ma problemu przedszkoli. Masz jeden z głowy ![]() Dziewczyny, koty mi się dziś śniły! Śniło mi się, że kotka rodziła młode i one popełniały nieświadomie samobójstwo skacząc z balkonu z 8. piętra ![]() Taki nieciekawy ten sen miałam. Zresztą, ostatnio różne rzeczy mi się śnią. Mam taki okres nieciekawych snów ostatnio ![]() Edytowane przez Gosia_Szymonek Czas edycji: 2009-03-09 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki
![]() Monkaho ho Taka to se pożyje ![]() ![]() Gosia Tobie śnią się kotki samobujcy ![]() ![]() ![]() Mój Tzt wczoraj złożył mi życzenia na to cyt.:"komunistyczne" świeto .... ![]() Doridee uuuu biedna Alutka i jej mama ![]() Edytcia trzymam kciuki za miejsce w przedszkolu dla Zofijki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Gosia eee to co mi za scieme zapodali ze film trwa 3 i pol godziny hehe no ladnie ladnie , zaraz ide opczajac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zancia no sie zyjjje a co ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
oj, szata taka sobie. Najpierw myslałam, że adresy mi się pomyliły
![]() Pokutę warto zobaczyć tylko dla tej zielonej sukienki ![]() ![]() Lektora też mam w planach. Guziczka też. wczoraj 9 i pół tygodnia oglądnęłam. Trochę klasyki, a co ![]() Żancia, byłam ciekawa co tak tajemniczo zapowiadałaś. Gratuluję nowego gniazdka ![]() Gosiu, albumik już sobie założyłam. Teraz jeszcze tylko cyknę fotki ![]() ![]() Tresuj, tresuj kochana, bo ci na głowę wejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ZGADZAM SIE , SLICZNA BYLA ![]() Kurka wkurzylam sie bo mam dziure w trampolinie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Monka no to załatwili Ci trampolinę, jakbym dorwałą takieto to uchhh, nie popuściłabym. Nie przykryliście jej niczym na zimę?? Może da radę jakoś załatać ta dziurę??
Żanciu no fajnie z tym mieszkankiem ![]() Co do Alutki, to panie zawsze przebieraja jak sie dziecko zsiusia, zdarza sie to dosyć często bo albo zapomni, albo sie zabawi, albo tak jak Ala za mocno płacze i przeżywa ![]() ![]() Dziś za to poszła z Kamiką do jej babci i 2,5 h jej nie było. Wróciła szczęśliwa i wybawiona ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.