![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
słodycze
jak w czasie nauki nie mogę przestać myśleć że mam ochotę na coś słodkiego to jem i tyle. Ale nie kupuję nowych słodyczy, a zapasy w końcu się skończą :P
lepiej mi idzie z brzuszkami codziennie 50 ![]() polecam też od czasu do czasu poświecić rano więcej czasu na wyszykowanie się dobranie ciuchów dodatków i biżuterii jak się usłyszy kilka komplementów humor się poprawia i motywacja do dbania o siebie wzrasta! dzięki Wam odchudzanie się stało się sympatyczniejsze!! Razem damy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Raczkowanie
|
Dot.: słodycze
Cytat:
![]() ![]() A co do śnienia o słodyczach, to właśnie się kładę i może to jest śmieszne, ale z jednej strony się boje, a z drugiej jestem ciekawa, co dobrego mi się dziś przyśni... Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie do WAKACJI. :)
i co śniłaś o słodyczach??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Nie! Jej, jak się cieszę!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Ja na początku diety (styczeń) śniłam tylko o słodyczach
![]() ![]() ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
3 dzien bez obzerania sie i slodyczy, napojów, sokow i innych zlych rzeczy ;D
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Witam!!
przypadkiem znalazłam ta stronke, wątek super ![]() Jestem tu nowa........ Czy moge się przyłoczyć??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
;]
ponieważ jak miałam słodycze to je niestety jadłam więc właśnie oddałam wszystkie swoje zapasy sąsiadom
![]() Poza tym stoi koło mnie półtora litra wody i zamierzam wypić. Na kolację wypiłam 2 szklanki mleka 2%. Przygotowałam sobie też jedzenie jutro na uczelnię: makrelkę, tuńczyka i paprykę. Zaraz rzucę się na podłogę i zrobię 50brzuszków. Żuję też gumę by nie chciało mi się mielić żadnego jedzenia, myślę że pomogą mi się odzwyczaić od podjadania, ale zamierzam szybko znowu przestać, ponieważ zawierają aspartam a to związek rakotwórczy i w ogóle niebezpieczny (jest też w prawie wszystkich produktach które nie zawierają cukru- jogurty, cola, pepsi...) serdecznie Was pozdrawiam!! Damy radę!! ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Pewnie! Im nas więcej tym raźniej!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Mam 23lata. 173cm , dzis sie wazyłam- 71kg moj ostateczny cel to 62kg
cwicze na siłowni... staram sie 3 razy w tyg, ale szczerze mowiac nie zawsze sie udaje! staram sie dziennie nie przekraczać dawki 1200kc, ale nie wiem czy dobrze licze kalorie...zna sie ktos na tym? pozdrawiam w grupe łatwiej... wierze że nam sie uda ![]()
![]() |
#71 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a chleb na zakwasie jest najlepszy, to fakt. niestety wasa choć pyszna jest (i tu was zaskocze) bardziej kaloryczna od razowca!!! ja jutro basen, jedyny sport poza końmi jaki mnie nie irytuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
ja po długim specerku (minus 500kcal
![]() a jutro siłownia!!! chyba zaczynam lubić "ruch" ![]()
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() ![]() Zaraz wracam i podaje szczegóły...pzd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
och.. ja też się przyłączam... jak znam życie znowu mi sie nie uda :/ coś ciężko z moją silną wolą.
macie jakieś sprawdzone środki motywacyjne ?;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Ze mną to jest tak, że ostatnio stanęłam na wadzę i sie przeraziłam bo ważę 10 kg więcej niz pół roku temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
och... a mnie waga wysiadła...
kupiłam ją za 5 dych, elektroniczna. bateria kosztuje 10 zeta a zuzywa sie w miesiąc , góra 2. chyba musze zainwestowac w nową ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Chciałam się też podzielić moim doświadczeniem na temat diet radykalnych...więc przechodziłam przez amerykańska, kopenhaską i cambridge. Efekty nie powiem byly ale po zakonczeniu diety wszystko wracało z nawiazką. Przy diecie amerykańskiej chudłam przez 1 tydzień po 1 kg dziennie w efekcie podczas całej diety schudłam 8 kg a po zakonczeniu przytyłam 11
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Ja to jak moja wagę widzę to mi sie plakać chce bo my to razem przeszlysmy wiele ![]() Dzis zakupilam Linea-wspomaga odchudzanie i naprawde czuje sie komfortowo bo nie mam w ogóle ochoty na słodycze i jakoś tak nie czuję głodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
mnie sie wydaje ze najlepszy sposob to: zdrowe odzywianie i ruch
szybkie chudniecie ma krotkotrwały efekt... z tego co gdzies czytałam najlepiej tracić 1 kg tyg
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Dokladnie tak jest podstawa to zdrowe jedzenie...ja nie mam zamiaru się głodzić..oj nieee...dlatego sama jestem w szoku tym zgubionym kilogramem
![]() Waga 69 Cel1-65 Cel 2 -62 cel3-59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
A wiec Linea to suplement diety wspomagający odchudzanie, jego skład to zielona herbata, chrom,fasolamina, ocet jabłkowy,L-karnityna
Głównie ma na celu zmniejszyc łaknienie, pomóc w spalaniu tłuszczu i ograniczyc wchłanianie węglowodanów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
:)
Mój wczorajszy pomysł z pozbyciem się wszelkich słodyczy już dziś zaowocował ponieważ mam okropną chandrę i na pewno rzuciłabym się na wszelkie słodkości,,.. a tak nie mam ich więc nie mogę się na nie rzucić... popijam grzecznie wodę
![]() Dzień zaczęłam od 1,5l wody, tyle samo wypijam na noc. Generalnie nigdy nie miałam problemów z trawieniem ale nawet ja widzę poprawę więc mogę polecić. CHoć wbrew pozorom ciężko wypić aż tyle naraz przed snem i rano. W ciągu dnia też piję wodę lub herbatę. Staram się spożywać jak najwięcej pokarmów białkowych, ale też jeść to co lubię. Chcę wypracować nowy sposób odżywania taki który pozwoli mi pomału wrócić do swojej wagi a nie drastycznie zrzucić 10kg a potem przytyć 15 ;] Poza tym mam cel zmieszczenia się w swoje spódniczki!! ![]() ![]() na temat pieczywa wasa to niestety w Polsce jest źle opisane bo nie jest wymieniona cała masa konserwantów!! A trzeba pamiętać że wiele konserwantów zatrzymuję wodę w organizmie, powoduje wzdęcia, tendencje do tycia.. no bo nie wspomnę o migrenie, raku itd... Więc może warto zjeść po prostu trochę mniej ale normalnego pieczywa. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ja dietę niestety zawaliłam
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
zgrzeszyłam........ wypiałm małe piwko z soczkiem
![]() Shellma podziwiam wypijanie 1.5l wody przed snem, ja bym chyba cała noc na siusiu biegała
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a sika się faktycznie więcej ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj zamiast białkowej kolacji zjadłam 2 krokiety i 2 ciastka
![]() ![]() Zaraz zabieram się za Tamilee a pozniej idę na godzinkę jogi ![]()
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
;]
100 brzuszków zrobione, płatki z mlekiem zjedzone, zaraz litr wody wypiję i do łóżeczka! Sen dobry na wszystko!! No i o ile nie lunatykuję to nie jem jak śpię
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
Jestem z siebie potwornie dumna:
![]() 11 dzien diety, - 3 kg i widoczne zmiany ![]() ![]() ![]() ![]() Kilogramow ubywa, cera mi sie poprawila.....a najwazniejsze, ze wcale nie chce rezygnowac z tej diety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny Trzymam za Was wszystkie kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
tylko pogratulowac swietnego humoru i postepow - oby tak dalej!
![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Purple Muffin,gratuluję
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.