![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dorastanie
Jak Twoja mama będzie czymś troszeczkę zajęta np. obieraniem ziemniaków, myciem naczyń czy coś w tym stylu to po prostu podejdź i się zapytaj " mamo kupisz mi stanik? ". Tak z zaskoczenia ją weź
![]()
Tak wcześnie... ... a już tak śmiesznie^^ ![]() Edytowane przez AleToJuzBylo Czas edycji: 2009-03-19 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
no powiedz mamie, że koleżanka ostatnio kupiła sobie fajny stanik i, że ty tez byś chciała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Odważyłam się... Przy obiedzie, gdy brat poszedł do góry powiedziałam...
-Mama, Lena (moja naj przyjaciółka ![]() -Już? A po co ci? Masz na czym nosić? Ja miałam stanik dopiero w 7 klasie! -No nie wiem czy mam na czym.. I temat zacichł.. Nie wiem co zrobi :/ Edytowane przez Julcia98 Czas edycji: 2015-06-13 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, jak stary jesteś, ale na pewno nie orientujesz się, iż w 5 klasie dziewczynki mają po 11-12 lat i wiele z nich ma okres/piersi i tak dalej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Julcia98;11509008]Próbowałam się dzisiaj prostować, żeby zobaczyła przy obiedzie lecz ona zawsze żyje w własnym świecie..xD Nie wyobrażam sobie tego jej powiedzieć ![]() To takie przykre, że rodzice nie rozmawiają ze swoimi dziećmi. Jesteś już nastolatką a wstydzisz się porozmawiać z matką o kupnie stanika. Co będzie jak będziesz potrzebowała porady w kwestiach damsko-męskich, antykoncepcji? Aż strach pomyśleć, że to samo, co teraz. Powiedz matce, wprost że dojrzewasz, rosną ci piersi i wstydzisz się chodzić bez stanika. Innego wyjścia nie widzę, bo niestety masz troszkę nie życiową (żeby nie powiedzieć zacofaną) mamę, której pewne rzeczy musisz uświadomić. Edytowane przez roxi:* Czas edycji: 2009-03-19 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam swietny kontakt z mamą, ale mimo to miałam identyczny problem. 1 Stanik dostalam w wieku 12 lat, mimo iż wcześniej mi się marzył. Teraz ten problem wydaje mi się dziwny i uwierz kochana, że dorosli na te sprawy patrzą inaczej. Myślę, że na początku powinnaś powiedziec mamusi, że wszystkie twoje koleżanki mają "koszuleczki" takie zamiast stanika a niektore mają stanik. Śmieja sie z tych dziewczyn co nie mają i dziwnie się czujesz, gdy sie tak przebierasz i chciałaś spytac, czy moglybysmy kupic taką koszuleczkę (by wzbudzic litosc powiedz, że w lumpeksie
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
ojej az mi sie przypomnialo jak ja mialam dokladnie taki sam problem ;p
moj problem rozwiazala kuzynka 4 lata starsza - dala mi swoj stary stanik, taka zwykla zerowka ;p ale jaka bylam szczesliwa jak ramiaczko wystawalo ;p
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Heh, wspomnień czar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.