Wasze komórki ;) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-07-12, 17:26   #61
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: Komórka raaaazzzzz

Ja najbardziej lubię NOKIE. Miałam już ze 4 modele Nokii i na żadnej się nie zawiodłam. Zawsze bateria mi trzyma najdłużej ze wszystkich komórek jakie są w domu. MÓJ brat natomiast ma takie wszczęście do Sony Ericssonów. Też zawsze polega na SE i jest zadowolony. Obecnie ma SE K-700 i bardzo sobie chwali model.
Czego wymagam od tel.? FUnkcjonalności. Żeby nie był tepą pałą, a tel. który reaguję, niezacina się, nie gubi zasięgu po pól roku użytkowania, nie siada mu bateria... Niestety są takie/ były "modele"... , które już na rynku pojawiały się z wadą.
DLa mnie tel. nie musi mieć aparatów, kamerek i niepotrzebnych gadżetów, które tylko mocno podwyższają cene telefonu. Tak samo ja nie mam tęskonoty i nie gonię za tym, aby mieć wiecznie najnowszy model komórki... To nie ja.
Dla mnie są ważne 2 proste rzeczy w telefonie. Proste nieskomplikowane menu z łatwym dostępem do opcji, czyki Nokia takie ma . I bardzo ważne jest to, aby bateria trzymała minimum 6-7 dni. Fajne dzwonki polifoniczne, przyjazne tapetki... TO już jakby jest na II miejscu.
Stary 2005-07-12, 19:03   #62
sylwónia
Zadomowienie

Ja mam Samsunga C100 I kocham go , bo:
  • ma najlepszy wyświetlacz jaki widzialam na telefonie, jakościowo porownywalny tylko z komputerem , wszystkie samsungi wyróżnia właśnei ta rewelacyjan jakość obrazu
  • jest super płaściutki
  • upadl nieraz wysokości ok. 1, 5 m na podloge i wciąż żyje
  • ma wspaniałąe światelka
Kiedy będę wymieniac aparat w grudniu z całą pewnością znow zdecyduję się na jakiegos jego krewnego

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-12, 19:15   #63
olka222
Zadomowienie

Ja mam sagem myX5-2. Bardzo funkcjonalny, odpory na uderzenia ,, pokryty jest taką warstwą jakby gumą, a nie śliskim plastkiem, ma duży wyświetlacz i 65 000 kolorów oraz wbudowany aparat. Ma jednak jedną wadę jest dosyć ciężki i jest dosyć duży. Wcześniej też miałam sagema i również byłam zadowolona, bo mają dobre baterie Pozdrawiam
Stary 2005-07-12, 19:21   #64
Wisnia
Wtajemniczenie

GG do Wisnia

Cytat:
Napisane przez Nutka
No więc baby jakie macie komórki?? czy je lubicie i za co??? a jakich modeli czy firm unikać??? Sony Ericsson,Nokia,Simens.... .
Będę wdzięczna za wszelkie sugestie bo wymieniam aparat

jestem tak ograniczona babą ze niestety potrafie 'dogadac' sie tylko z jedna marka telefonu - jest to Nokia.

aktulanie 6610 - prawie dwuletnia wiec juz jej pora na zmiane... okazuje sie ze od tego dnia kiedy ja kupilam zaszly wielkie zmiany w przemysle komorkowym i ostatnio dosc dobrze sie porozumiewam z komorkami typu Motorola czy Samasung wzglednie LG.
wiec te polecam.
Jak zawsze odoada ericsson i seimens o komorkach typu mitsubishi czy sagem nie wspominam bo to by bylo fout pas...
Wisnia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-12, 19:33   #65
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ada0000
ja mam obecnie philipsa 355 bardzo fajny telefonik ma wbudowany aparat fotograficzny co sprawia ze jest jeszcze bardziej atrakcyjny. Mimo to chcem go zmienić na jakąś Motorolkę, ostatnio podobają mi sie telefoniki z klapkami, myślę nad v220,300,550,600 i 3
Mam motorolke v220 i pomimo ze kocham telefoniki z klapka w nastepnej kolejnosci kupuie jakas nokie Ogolnie jestem zadowolona ale aparacik bardzo słaby, mala pojemnosc skrzynki sms(tylko 25) i bardzo delikatny "lakier"na telefoniku,nie jestem jakism brutalem ale ma nie caly rok i juz porysana znacznie Jesli masz mozliwosc to bierz jakas nowsza motorolke, jak ja kupowalam byly za drogie wiec wzielam 220
Evka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-12, 21:22   #66
weronika18
Raczkowanie

ja tez uwielbiam telefony z klapka teraz mam nec e616v ale jak dla mnie to jest zbyt skomplikowany ale ma 2 kamery wiec ma na plus to ze mozna go uzywac jako lusterka no i ma odtwarzacz mp3 ale co z tego jak od miesiaca nie moge dojsc jak go skonfigurowac z komputerem wiec nie moge sobie nic na telefon przegrac
weronika18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-12, 21:29   #67
Latarniczka
Raczkowanie

Ja też zdecydowanie polecam Nokię. Mam już 4 telefon i za każdym razem kupuję nokię, obecnie 6610 . Jest super ,bo z radyjkiem. Teraz wymienię sobie na 6610i , dodatkowo z aparatem.
Latarniczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-12, 23:30   #68
tessalia
Raczkowanie

Mam Nokię 3330 już od 3 lat i w zupełności mi wystarcza Nie potrzebuję żadnych bajerów, super dzwonków, aparatów itp.
Stary 2005-07-12, 23:40   #69
Marigold19
🦄

Ja mam Motorole T191. Nie jest to telefon ideał- chyba 3 razy był w serwisie na gwarancji (co śmieszniejsze gwarancja się skończyła a on się od tej pory nie zepsuł :O). Służy mi już 2,5 roku (jakoś nie zmieniałam, bo kasy nie mam i się przyzwyczaiłam), dwa razy lądował w wodzie- kilka dni i samoistnie wysechł i działa do dziś. Skoro mam taki "niezniszczalny" telefon to chyba pozostane mu wierna

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 00:07   #70
Złośnica81
Zadomowienie

GG do Złośnica81

Jestem miłośniczką Nokii, mają chyba najłatwiejszą obsługę. Miałam 3210, starą Motorolę, Panasonica i Ericsona, 5510, teraz mam 6610i i 6510

6510 była fantastyczna, bateria trzyma całkiem ok, mimo że telefon ma już 4 lata, 6610i jest ok - ale teraz chyba bym wybrała Motorolę E398i - całkiem przyzwoity aparat, melodie no i wymienny dysk Miałam ją w łapkach i jednak fajniejsza od Nokii
Złośnica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 00:14   #71
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Moj "romans"zaczal sie od Nokii 3310 telefon nie do zdarcia,mam go do dzis-trzymam awaryjnie,i do tej pory zostalam wierna tej firmie ,obecnie mam Nokie 6100 i znow jestem pod jej urokiem
Hexxana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 01:39   #72
Simonka
Raczkowanie

ja też parę miesięcy temu zmieniałam telefon, zastanawiałam się pomiędzy Nokią 6610i a SEt630, wybrałam Nokię i jestem bardzo zadowolona, polecam
Simonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 01:41   #73
paliziomka
Zadomowienie

GG do paliziomka

Dla mnie Nokia pozostaje bezkonkurencyjna Obecnie mam model 3100, uważam ze to dobra komórka, mała, wygodna, prosta w obsłudze, bateria 5 dni wytrzyma ( duzo używam ) ma mało bajerów ( co dla mnie stanowi plus ) - ot, taka zwykła do dzwonienia i pisania.
Pozdrawiam

http://znajdzfirme.org
paliziomka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 02:01   #74
Beatricia
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Beatricia GG do Beatricia

Ostatnio zamieniłam Nokię 3330 na Motorolę C450 (bardzo fajny telefonik).Miałam ochotę na Samsunga A800 bo jest malutki ale mi odradzono.Podobno coś tam się przerywa po jakimś czasie i przestaje działać wyświetlacz
Beatricia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 07:38   #75
Nutka
Nutka nie gryzie!

Dziekuję jesteście kochane

bedę się rozglądała między nokią a sony ericcsonem

_________________________ _________________________ _
_________________________ _________________________ _

WYSZUKIWARKA nie gryzie

Nutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 08:06   #76
sylwia18
Zakorzenienie

a może mój ci się spodobamój wcześniejszy telefonik mi się popsuł i teraz mam...siemensa c35i to jeszcze bez tylniej klapki na bateriędobrze że będę miała pracę na wakację to sobie zarobię na coś porządnego bo z tym czymś za próg mojego domu nie wychodzę
Stary 2005-07-14, 12:25   #77
smerfeta01
Zakorzenienie

nie wiecie ile kosztuje Alcatel OT 525 ?
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 12:31   #78
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez sylwia18
a może mój ci się spodobamój wcześniejszy telefonik mi się popsuł i teraz mam...siemensa c35
To był mój pierwszy telefonik Ach, sentyment ;-)

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 12:41   #79
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Smile Dot.: Komórka raaaazzzzz

Ja jestem nieuleczalną fanką nokii, inne marki dla mnie nie istnieją.Mam już któryś model z kolei, akutalnie 3100.Bardzo fajny telefon.Jak we wszystkich nokiach-intuicyjne menu, poza tym dobra bateria, polifonia, kolorowy wyświetlacz,wszystkie przydatne do życia funkcje i brak zbędnych bajerów. No i wymienne obudowy, co jest istotne dla takiej osoby jak ja- lubię "przebierać" swój telefon.
koko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 12:47   #80
Myszołapka
Zakorzenienie

Moim pierwszym i ulubionym do dziś telefonem jest kultowa już Nokia 3310. Mimo, że ma już 4 lata, nadal leży w domu i w sytuacjach awaryjnych jest jak znalazł. A do tego ta bajecznie prosta obsługa.... ehhh kochany telefonik.

Obecnie używam Siemensa m55 i nie mogę narzekać, nie psuje się w ogóle, mimo wielu już upadków na beton i kafelki. Czasem tylko się zawiesza. Jest mały, poręczny i mieści się do kieszeni. Obudowa jest trwała, pancerna powiedziałabym nawet. Wyświetlacz jest ok, nawet da się na nim oglądać zdjęcia, kolory są wyraźne. Klawiatura jest ok, nie psuję się wcale. Mogę go z całą pewnością polecić, ale nie wiem, czy gdzieś go dostaniesz go w stałej ofercie, bo ja swojego kupiłam w grudniu 2003.
Stary 2005-07-14, 13:41   #81
zygmus
Wtajemniczenie

GG do zygmus

ja mam juz od prawie dwoch lat Sony Ericssona T310 i baaardzo go lubie - ma fajne menu, obrazki, dzwonki. ciesze sie tez ze ma podczerwien. chyba w grudniu zmieniam telefon i pewnie tez wybiore SE, moze cos z klapka, bo mi ostatnio spodobaly.
napewno nie kupie Siemensa, bo od wszystkich slyszalam, ze sa wolne i sie zacinaja, ani Nokii, bo jeszcze zadna mi sie z zewnatrz nie spodobala.
zygmus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 13:45   #82
smerfeta01
Zakorzenienie

ponawiam moje pytanie o kom. Alcatel OT 525 - ile kosztuje
Stary 2005-07-14, 13:49   #83
Seagirl
Zadomowienie

Poelcam samsunga x-450 z klapką, kupiłam za złotówkę w Mixie IDEA
BArdzo przyjemny...
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 13:49   #84
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01
ponawiam moje pytanie o kom. Alcatel OT 525 - ile kosztuje
smerfeto,
ja zawsze sprawdzam ceny na allegro...zajrzyj tam
Stary 2005-07-14, 14:06   #85
smerfeta01
Zakorzenienie

ale tam nie ma tej komórki
Stary 2005-07-14, 14:07   #86
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

Moim pierwszym telefonem byla Motorola T191 i jej nie polecam...Mialam ja 2 i pol roku...Nie mozna na niej wylaczyc dzwieku klawiszy a pan w serwisie powiedzial mi zebym sie nie przejmowala bo w wiekszosci modeli Motoroli nie ma takiej opcji.Pozatym nie ma na niej chyba nawet skrzynki odbiorczej ani funkcji raportow...Naprawde slaby telefon.jego zaleta jest to ze jest maly i ladny ( ja mialam srebrny ).Wyladawal raz w serwisie bo nie chcial wspolpracowac z ladowarka, wybulilam 70zl...
A potem zobaczylam sliczna Nokie 8310i i sie w niej zauroczylam Maly, poreczny telefonik bez takich bezdetow jak aparat czy co( moim zdaniem telefon sluzy do dzwonienia i pisania smsow a cyfrowka do robienia zdjec, polaczenie tego w jedno to jakis absurd )no ale dowiedzialam sie ze zakonczyli juz produkcje i nigdzie go nie dostane w sklepach tylko mam sie skierowac do komisu.No wiec bylam we wszystkich komisach w Warszawie, zostawialam swoje namiary i wreszcie zadzwonili do mnie w okolicach moich imienin ze maja te nokie dla mnie BYlam w niebo wzieta Zaplacilam 330zl i mialam gwarancje na jakies pol roku.Telefon byl uzywany przez siostre kolesia z serwisu, nie porysowany,bateria 3ma mi ze 3-4 dni przy normalnym uzytkowaniu ( 1 dzien jak moj chlopak ma darmowy weekend w Idei a jest poza moim zasiegiem:d ).Dostalam nowa obudowe nawet bo poprzednia sie strzaskala, nowe sluchawki i telefon jest w stanie bardzo dobrymPolecam czasem zajrzec do dobrego komisu
destiny666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 14:08   #87
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

* chodzilo mi o skrzynke nadawcza
destiny666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 14:17   #88
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

Ja mam siemensa A52 .Mały, prosty w obsłudze i bardzo wytrzymały, bo nie jedno już ze mną przeżył !!Nie ma żadnych "bajerów", ale ja tego nie potrzebuje.Telefon ma być do dzwonienia .Od robienia zdjęć mam aparat, od nagrywania filmów kamerę itd. itp. .
maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-14, 14:45   #89
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfeta01
ale tam nie ma tej komórki
Faktycznie na allegro nie ma,a tak wogóle to nigdzie go nie ma, chyba nie jest jeszcze dostępny w żadnej sieci.
Cena (z VAT-em): ok. 1000 zł - to chyba cena producenta

Podejrzewam , że cena za jaką byłby dostępny byłaby niższa, bo te ceny które podają ni jak sie mają do rzeczywistych lub tych w promocji.
Stary 2005-07-14, 16:54   #90
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Seagirl
Faktycznie na allegro nie ma,a tak wogóle to nigdzie go nie ma, chyba nie jest jeszcze dostępny w żadnej sieci.
Cena (z VAT-em): ok. 1000 zł - to chyba cena producenta

Podejrzewam , że cena za jaką byłby dostępny byłaby niższa, bo te ceny które podają ni jak sie mają do rzeczywistych lub tych w promocji.
myślicie że mogłabym złożyć zamówienie na taki telefon w jednym z salonów Idei ? czy można kupić tylko dostępne modele w sklepie ? ( i czy zapłaciłabym dodatkowo za przesyłkę)
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości