![]() |
#62 |
Konto usunięte
|
Dot.: *zapachy:J.del Pozo, YR, C-Thru, kolorówka:Bourjois Róż, Gosh i in. OSIS Schwar
Coś u mnie za:
L'oreal Nutribronze Krem nawilżający do twarzy Efekt stopniowej opalenizny, karnacja śniada, data ważn. 08.05.2010r., uzyty 2-3 razy ? Link w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: *zapachy:J.del Pozo, YR, C-Thru, kolorówka:Bourjois Róż, Gosh i in. OSIS Schwar
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;11803882]Coś u mnie za:
L'oreal Nutribronze Krem nawilżający do twarzy Efekt stopniowej opalenizny, karnacja śniada, data ważn. 08.05.2010r., uzyty 2-3 razy ? Link w podpisie ![]() Witaj, u ciebie znalazłam: Paski do frencha SH wszystkie proste (bez zaokrąglen) 19. BOURJOIS- róż nr 16 (rose coup de foudre) 24. REVLON- puder nabłyszczający odcień 01 "Natural", mogę zrobić ODSYPKĘ ok 4 płaskie łyżeczki nie znajdziesz u mnie jeszcze czegos zeby wymianka sie opłacała? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
nie,przykro mi, szukam innych perfum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=328277 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety nic, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Interesowałby mnie smackers.Czy jest jeszcze na wymiane?Znajdziesz coś u mnie za niego?
Moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post11962785 Edytowane przez lisiwona Czas edycji: 2009-04-20 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Czy istnieje szansa żebyś zrobiła malutką próbeczkę z Halloween
![]() Jeśli tak to zobacz na dokładkę "próbkową" w moim wątku i daj znać czy coś by Cię interesowało ![]()
![]() |
#76 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 10) Ujędrniający tonik do ciała - użyty 2-krotnie patrząc nawet pod światło nie widać stopnia zużycia,avon ale to za duzo jak na samego smacersa, znajdziesz cos jeszcze u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Bourjois Róż Pastel Joues kolor nr. 10 Chataigne Doree (uzyty raz dla sprawdzenia koloru) jak myślisz, do jakiej karnacji byłby dobry? zastanawiam się nad nim(jeśli znalazłabyś coś ode mnie), ale nie wiem czy kolor będzie do mnie pasował.
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u ciebie podoba mi sie: 3. Perfumy Touch Of Pink Lacoste a masz może fotki lakierów do paznokcie bo nie wiedzę ich u ciebie w watku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ten róż myślę, że byłby dla mnie dobry ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Oprócz smackers'a znalazłam dla siebie róż,wydaje mi się dość ciekawy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
a co powiesz na wymianę kredka GOSH i róż za Lacostę?
![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
niestety ciężko to stwierdzić, przez kształt flakonu. no ale nie oszukujmy się, zostało mało..
![]()
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Oddam nowe Echo Woman Davidoffa,EDP,30 ml za Halloween.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=330028 Edytowane przez Sova Czas edycji: 2009-04-24 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do dermacolu, to mam calą tubke ale nie chce wymieniac całej, tylko odlewkę. a to moglaś wczęsniej mówić, to dołączyłabym do perfum... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.