|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: mnóstwo różności z wszystkich półek, bo nareszcie WRÓCIŁAM :)))
Maseczkę otworzylam ok 2-2,5 mca temu ,nie ma na tubce daty ważności, numer na zgrzewie 14371. Wszystko jest z nią jak najbardziej w porządku.
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Mad
oddasz szachownicę? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 Edytowane przez becca Czas edycji: 2009-03-27 o 18:33 |
|
|
|
#64 |
|
JESTEM ONA
|
Madlaine
![]() Nic z Twoich poszukiwanych nie mam, ale może znajdziesz coś za Biodermę spf 50 tonujący- tylko mam pytanie : do jakiej jest cery? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309301- to mój wątek
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Może jednak na cos masz ochote z mojego wątku.. mialam zapachową dokładkę w poście 1. Jutro przeglądne swoje cienie może któreś Cię zainteresują ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#68 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, przepraszam, że na odpowiedzi będziecie musiały poczekać, ale moja mama trafiła do szpitala, odezwę się najwcześniej w środę, teraz nie mam głowy
kasienka, Psychodelia wymiany z wami traktuję jako przyklepane, szczegóły uzgodnimy na PW, z góry przepraszam, że musicie jeszcze trochę poczekać
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na odpowiedź bez problemu poczekam
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
Madlaine - nie ma pośpiechu.
Również życzę dużo zdrowia Twojej Mamie
|
|
|
|
#73 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma pośpiechu, jak będziesz mieć czas i ochotę odezwij się
![]() a mamie zdrowia życzę Pozdrawiam!
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
Ja chetna bylabym na puder hauschki..
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8&goto=newpost
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Wypatrzyłam u Ciebie całe mnóstwo interesujących mnie rzeczy: ------------------------------------------------ spray kontrolujący do tłustej skóry głowy Rene Furterer z serii CURBICIA - ubytek wynosi ok. 25% ze 100 ml, moje włosy znowu są bardziej suche, więc już mi się nie przyda, tutaj można o nim sporo poczytać http://www.lumiere.pl/product_info.p...cf1e60fd d98185 odzywka do włosów australijskiej marki Jurlique - Sandalwood Conditioner - opakowanie 300 ml, ubytek w granicach 20% Bumble and Bumble - Creme de Coco - 250 ml, ubytek ok.30 % Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy, podkład Clinique Perfectly Real MakeUp w odcieniu 61 Ivory N - 30 ml, ubytek ok. 15 %, kartonik Guerlain PARURE podkład w kompakcie, puderniczka z wkładem 02 Beige Exquise - jasny ciepły beż, zużycie ok.15%, używany pędzlem, nie mam już gąbki, ani kartonika, tylko czarny welurowy pokrowiec podkład Shiseido The Makeup Lifting Foundation SPF 15 w odcieniu O00 very light ochre, kartonik, pojemność 30 ml, użyty 3 razy Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Nr. 3 (Jedwabisty podkład rozświetlający), 30 ml, brakuje nie więcej jak 2 ml. Z kartonikiem - z wymiany z Femme Fatal, niestety odcień nie dla mnie [IMG]file:///D:/DOCUME%7E1/nitkaja/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Nr. 2 (Jedwabisty podkład rozświetlający), kartonik w komplecie, zużycie 1/9 z 30 ml podkład Clarins True Comfort Foundation Light Reflecting SPF 15 odcień 03 soft ivory, 30 ml, użyty ok. 5 razy, kartonik, ulotka, kupiony w Douglasie Bioderma Photoderm AR SPF 50 - koloryzujący krem ochronny w odcieniu jasnego beżu, nowe opakowanie w kartoniku, 40 ml woda kwiatowa z rózy Sanoflore z certyfikatem BIO - butelka z niebieskiego szkła z atomizerem, kupiona w grudniu, 250 ml, ubytek jakieś 10 ml ------------------------------------------------ Może byłabyś zainteresowana czymkolwiek u mnie? Wtedy wybrałabym sobie coś od Ciebie ![]() Pozdrawiam serdecznie Edytowane przez jenesaispas Czas edycji: 2009-03-31 o 11:45 |
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za Lolite
?
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlabys cos za Dior Bronze Sunshine Blush 005 Spicy Desert ??
w watku mam poczworne cienie Guerlain (w kolorach chyba jakich szukasz) |
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Witaj Mad. Ja znów po Violette- Menthe
![]() Może chciałabyś za nie grejpfrutowy peeling do ciała Mineral Care SPA 500ml (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14854), około połowy ze 100ml balsamu Angel i raz użyty kawior do kąpieli 100ml róża Stara Mydlarnia, lub odlewkę 5ml Chypre Rouge, bądź Rousse Serge Lutens? |
|
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Estee Lauder, Amber Bronze, Cool Bronze Loose Powder SPF 8 (Puder sypki brązujący) w odcieniu 11 Sun Kiss
puder jedwabny Hauschka - solniczka 50 g, pudru zostało do połowy wysokości opakowania, sądzę, że mogło zostać w granicach 30 g, ale nie daję głowy Coś u mnie za jedną z tych rzeczy?
|
#82 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Un Bois Vanille - może za ten zapach MAGICAL MOON Hanae Mori 30 ml + Insolence ok. 13/30 ml
Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2009-04-13 o 12:14 |
|
|
|
#83 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, na Twojej wish jest Angel i peelingi "dobrych marek".
Angela mam (około 18/25 w "gwiazdce"), ale nie jestem przekonana czy np. peeling cukrowy Oriflame to dla Ciebie dobra marka - jeśli tak to mam, nieużywany.No a u Ciebie interesuje mnie któryś z tuszy: Lancome Virtuose w odcieniu 011 Black Carat - głęboka czerń, nowe, nieużywane, w kartoniku lub Lancome, zestaw - tusz L'extreme, 30 ml płynu do demakijażu oczu i 5 ml kremu pod oczy a także: Nivea, olejek pod prysznic, nowy, 200 ml Clinique poczwórny quad w odcieniu 110 Plum Seduction, kartonik, raz testowany, aplikatory nieużywane Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Nr. 2 (Jedwabisty podkład rozświetlający), kartonik w komplecie, zużycie 1/9 z 30 ml Oczywiście nie oczekuję całej listy za Angela, ale co sądzisz i czy w ogóle jesteś zainteresowana A oże coś sobie jeszcze znajdziesz na moim wątku:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, podoba mi się u Ciebie bronzer chanela i shimmer amber diora, jeżeli znajdziesz coś u mnie wzamian, daj znać
chapsnęłabym też samoopalacz lancome.
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Znajdziesz cos u mnie? Poza watkiem mam jeszcze okolo 300ml nowej wersji szamponu loreal professionnel volume expand, miniature all about eyes rich, superdefence, antioxidant rescue (clinique), mini pryzmy w kolorze elegant beige, okolo 1/3 korektora estee lauder disapear, odcien chyba 01. Ewentualnie dodatkowo odlewke maski absolut repair
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- u Ciebie najbardziej interesuje mnie shimmer diora albo jakis inny roz/brazer
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
nowy pędzel The Body Shop Face/Body
może znajdziesz za niego coś u mnie?
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
nowy pędzel The Body Shop do różu - kupiony w zeszłym tygodniu w Galerii Bałtyckiej, niestety nie podoba mi się jak powyższy do twarzy odzywka do włosów australijskiej marki Jurlique - Sandalwood Conditioner - opakowanie 300 ml, ubytek w granicach 20% Bumble and Bumble - Creme de Coco - 250 ml, ubytek ok.30 % Toni & Guy - Rapid Response Leave in Conditioner - opakowanie 75 ml, użyta 2 razy, odżywka bez spłukiwania do włosów suchych, zniszczonych, bez życia Lancome Flash Bronzer Self-Tanning Body Spray , 125 ml, kartonik, raz użyty na nogi, a drugi raz na całe ciało, bardzo fajny produkt nadający naturalnie wyglądającą opaleniznę z efektem glow, NUXE SPA TONIFIC EXFOLIATION Żel - peeling do ciała. Dla wszystkich rodzajów skóry. 200 ml - ubytek w granicach 10% puder sypki Shu Uemura, kartonik, używany, odcień transparentny, waga 20 g, ubytek może 10-15 % |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Inglot Nail Whitener 04, lakier optycznie wybielający, ubytek ok. 2 ml z 16 ml
Scholl krem odżywczo-nawilżający do stóp i paznokci, zostało ok. 60% z 75 ml, LRP Podologics krem do stóp, 100 ml, zostało ok. 50% Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy, COS U MNIE ? ODDAM DUZO ![]()
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
![]() cos u mnie za którakolwiek z tych rzeczy? sypki cień Nouba, 1,5 g, odcień 35 - opalizująca ciemna zieleń, 2 razy użyty granatowy sypki cień Inglot, nr 32, kartonik, kilka razy użyty sypkie cienie Inglota, 2 odcienie fioletu, cienie z kartonikami, raz testowane, 2 g pędzelek do cieni INGLOT 9S, raz użyty, wyprany, niestety dla mnie zbyt sprężysty pędzle Sephora XXL - kupiony wiosną zeszłego roku, używane, w stanie wręcz idealnym, oczywiście wyprany, również zdezynfekowane jakimś płynem dzięki uprzejmości mojej kosmetyczki ?
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
hej, cos u mnie za:
SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, użyty kilka razy, ubytek niewielki Inglot Nail Whitener 04, lakier optycznie wybielający, ubytek ok. 2 ml z 16 ml ? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

:

- jeśli tak to mam, nieużywany.