![]() |
#61 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Fast Slim New Generation? Czy ktoś to stosował?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
dziewczyny! u mnei lipa. jem duzo mneij ale waga jak sala tak stoi. nie jem zadnych slodyczy, na sniadanie platki z mlekiem, obiad taki sobie (duzo salaty) i na kolacje jogurt. a miedzi posilkami jakies jablko. i nic wiecej a waga stoi!!!! koszmar!!!!!! wiem ze moze dzieki tym tabletka nie czuje glodu i nei chce mi sie jesc ale waga ani drgnie!!! ratujcie!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Przyczajenie
|
czesc.
ja wlasnie wczoraj zakupilam to podobno "cudo" czekam na przesyłkę. mam nadzieje że pomorze i przyniesie obiecane skutki ![]() napisze jak tylko coś bedzie " widać " ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
ciekawa jestem jak na mnie podziala |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,mam pytanko. Czy któraś z Was stosowała wcześniej clarinol CLA firmy walmark? Pytam, bo wlasnie przed chwilka po Waszych uwagach na temat FastSlim New Generation weszłam na stronkę gdzie go mozna zamówic i zauważylam,ze zawartość sprzężonego kwasu linolowego w clarinolu i tym drugim specyfiku jest taka sama. Tzn. na poczatku dałam sie nabrac i myslalam,ze skoro w nazwie jest clarinol 1000 to jest tam 1000 mg kwasu,ale wczytalam sie dokładnie i faktyczne stęzenie wynosi 800 mg tzn. Clarinol 80% 1000 mg ( opakowanie 60 kapsułek ok. 40 zł ). Jak jest dokładnie z FastSlim New Generation ? Na stronie producenta jest taka info: "Każda kapsułka o masie całkowitej 1380 mg +/- 10% zawiera sprzężony kwas linolowy ( 80%) 1000 mg" czyli wychodzi na to samo. A jak jest z ilością kapsułek? Z góry dziekuję za info,pozdrawiam!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
kurcze to polowa ceny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Ja jeszcze nie stosowałam ani Fast Slim New Generation ani Clarinolu, dlatego m.in. pytałam,ze moze któras z Was cos na ten temat wie. I widze,ze jadzkaaa pisze, ze tabletek jest tyle samo czyli 60 to w takim razie jesli skłąd jest ten sam to nie ma co przepłacać, tak mi sie wydaje
![]() Tak, Clarinol mozna normalnie kupic w aptece, tylko nie wiem ile w normalnej kosztuje, ja sprawdzalam cenę, ale w aptece internetowej. Może któraś z dziewczyn stosowała Clarinol i wypowiedziałby się czy są efekty ![]() Pozdrawiam!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Witam.
![]() Wasze zdania są bardzo podzielone... Ale widzę, że niektóre z Was mają efekty stosowania tych tabletek. Chciałabym spróbować. Jest jednak dylemat. Czy Fast Slim nie zakłóca przebiegu miesiączki?Czy po zakończonej kuracji nie miałyście lub nie macie efektu jo-jo? Mam stracha.. I liczę na Waszą pomoc. ![]() Pozdrawiam! :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
a ja wciąż czekam na przesyłkę
![]() jakoś specjalnie się nie spieszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam!
Przeczytałam co piszecie w tym wątku i weszłam na stronkę podana na samym poczętku.Fotka dziewczyny przed i po odchudzaniu w czarnej sukience zastanowiła mnie trochę. Jako, że ostatnio bawiłam się trochę photoshopem i akurat przerabiałam " odchudzanie postaci".Zapisałam to zdjęcie na dysku i powiekszyłam kilkakrotnie i właśnie doszłam do wniosku , że tal laska została poddana takiemu właśnie odchudzaniu ponieważ piksele w niektórych miejscach są jakby roztarte a linia brzucha i pupy jest nie równa (np miesjce z przodu na równi z meblem) i cień jest dziwnie dodany bo tylko przy twarzy i biuscie. A skoro przykładowa fotka nie jest wiarygodna to i w tabletki nie wierze. Brałam Therm line II i stosowałam diete ( bez smażonych potraw, duzo warzyw bez słodyczy) + rower i też to nie działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam czytam to forum od 2 tygodni bo chciałam kupic Fast Slim ale poszłam do apteki i koleżanka poleciła mi CLARINOL CLA firmy Walmark od wczoraj dieta i tabletki i to działa aż się nie chce wierzyć ale moja waga ruszyła.Mam 2 dzieci przy pierwszym dziecku przytyłam 22 kg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
ej a jest tutaj ktoś po kuracji CLA?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
![]()
No to weszłam na wage i 88 kilo mniej dzięki CLA. w 3 dni spadło o 2 kg jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
hej co do miesiączki to powinnam dostac tydzień temu a jeszcze nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem lipa.
![]() Jeśli, ktoś chce się bawić w suplementy spalające tłuszcz to proponowałbym zajrzeć do internetowych sklepów z odżywkami, przedstawić swoją sytuację, a tam osoba, która zna się na suplementacji dobierze coś odpowiedniego .... A czemu to lipa? 1. Podany został tylko jeden składnik KWAS LINOLOWY .... moim zdaniem nie gwarantuje one spektakularnych efektów. Wiele sprawdzonych suplementów opartych jest na kofeinie,guaranie, synefrynie, johimbinie czy nawet efedrynie, ale kwas linolowy to jakieś kuriozum wymyślone przez producenta ![]() 2.Opinie osób teoretycznie stosujących na stronie producenta. Alicja Stankiewicz - pracownik służb medycznych ,a na zdjęciu urocza Pani businesswoman w swoim gabinecie, którego ściany zapełnione są dyplomami. Jak dla mnie scena rodem z amerykańskiego podwórka, tym bardziej, że uroda wygląda na typowo amerykańską. Podobnie zresztą Karolina Gębska ze śnieżnobiałym uśmiechem... takie rzeczy to tylko w USA. Dziękuje, nie polecam.
"If you want to make God laugh, tell him about your plans." - Woody Allen Odżywianie w sporcie, sport - moja pasja... Jestem przedstawicielem rzadkiego gatunku mężczyzn na tym forum. Zwracając się do mnie używaj rodzaju męskiego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
zle wiesci dziewczyny!!! rozmawialam z moim kuzynem i on jest farmaceutom... ten CUDOWNY srodek za 89 zlotych to lipa, bo jest identyczny z tym samym CLARINOLEM i BIO CLA z zielona herbata (tylko tam jest jeszcze dodatkowo zielona herbata) i to nie ma prawa dzialac jezeli nei cwiczysz bo KWAS LINOLOWY przysiesza spalanie tluszczow podczas cwiczen... wiec jezeli chudniemy, a nie cwiczymy to tylko i wylacznie nasza zasluga i diety!!! jezeli nie cwiczysz to te tabletki nie maja nic wspolnego z utrata twojej wagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny wydaje mi sie ze za szybko chcecie schudnac w za krotkim czasie. Jezeli macie duza nadwage to potrzeba czasu aby wasza skora ci cialo mialo szanse wygladac apetycznie po schudnieciu tzn zeby skora nie byla obwisla, zeby nie bylo rozstepow itp. Zdaje sobie sprawe ze moj problem z waga nie porownuje sie do was ale moze pomoge wam tym co ja zrobilam.
Jadłam o wiele za duzo niz moje cialo potrzebowalo tzn zawsze jadlam i po skonczeniu nie moglam sie podniesc :/ ale uslyszlaam ze powinno sie jesc co ok 3 godz a ze nie jestem osoba ktora wytrzymalaby jaka kolwiek diete wiec mowie to chociaz do tego sie dostosuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, stosowałem różne odchudzacze, celem redukcji tkanki tłuszczowej i nabyłem pewnego doświadczenia w tej materii.
Bez ćwiczeń nic nie będzie, ale już ćwiczenia aerobowe wraz z suplementami dadzą efekt. Na pierwszy strzał na pewno pomoże L-karnityna zażywana przed treningiem w ilości 1000 mg, potem jednak organizm się przyzwyczaja i efekt ustaje, wtedy najlepszy jest pirogronian wapnia zwany pyruvate uznawany za najskuteczniejszy spalacz tłuszczu na rynku. Osobiście zgadzam się z tą tezą, bo ją przećwiczyłem na własnej skórze. Przy każdym wysiłku organizm spala glikogen w naszym organiźmie, co objawia się naszym zmęczeniem jako efekt jego braku, prigorgonian działa w ten sposób, że ów glikogen dostarcza naszemu organizmowi z naszej tkanki tłuszczowej powodując jej spalanie, przy mojej wolnej przemianie materii tylko on działa, dla zasady łączę go z L-karnityną, która jeszcze w jakiś mały spsób potęguje efekt. Oczywiście nie stosujcie po 6g jak to zalecają na niektórych forach, bo jest to dawka duża, 2 tabletki - 1g przed wysiłkiem zupełnie wystarczą, a na kolację rzecz jasna tylko coś lekkiego. Zawsze najwazniejsze są cwiczenia, a przy odchudzaniu niestety spalanie tkanki następuje dopiero po 30 minutach wysiłku aerobowego, tak że jak ktoś chodzi na aerobik i przed zapoda pirgoronian wapnia efekt musi być, jak chodzicie na siłownię to ważne są powtórzenia w szybkim tempie małym ciężarem. Mały problem jest z dostępnościa pirogronianu wapnia, bo w Polsce produkuje go jedynie firma Megabol, na zachodzie jest dostępny w wielu róznych postaciach, kosztuje kolo 70zł. pozdro i cwiczymy, ja też się biorę za siebie, bo przez 2 lata się opuściłem i mieszkałem przed komputerem (zero cwiczeń tylko jedzenie i komp) nabywając 10kg czystej tkany ![]() ale wiem, że to zrzucę z pomocą pirogronianu i ćwiczeń, będę was informował na bieżąco o efektach Edytowane przez fortune13 Czas edycji: 2009-04-28 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!!! Właśnie dzisiaj zamówiłam to "cudeńko" i mam nadzieję, że coś mi pomoże do tego zamówiłam jeszcze LEG MAGIC (czy ktoś już to próbował
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o diecie lodowej?
Je się same lody, ale te na bazie śmietany/mleka [niepotrzebne skreślić] a nie te wodne. ;>? hmm? ktoś próbował? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
dieta lodowa?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Straszna tu cisz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
ja od poniedzialku zazywam bio cla....... no i oczywiscie troche cwicze nie wiele co prawda ale od wtorku ide na aeorobik 2 razy w tygodni plus cwiczenia w domu. narazie waga stoi..... mam nadzieje ze cos sie ruszy w razie co mam jeszcze fast slim new generation ale podobno to lipa z tego co pisala jadzkaaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
dziewczyny ja kupiłam fast slim i stosuję już miesiac,i mam zamiar zamówić kolejne opakowanie bo jestem zadowolona z jego efektów naprawdę zmniejsza łaknienie,żadnej specjalnej diety nie stosuję poprostu zawiesiłam słodycze,nie jem po 18 a że mam 9 miesięczne dziecko to troszkę się ruszam(przyjemne z pożytecznym)i straciłam na wadze 6kg praktycznie bez wysiłku.na samym początku też szukałam diet itd nawet zaczełam zażywać bio cla ale po nim strasznie żle się czułam,miałam zawroty głowy,nudności i bóle żołądka a po fast slim czuję się "normalnie".myślę że to wszystko zależy od organizmu i nastawienia,nie trzeba się spodziewać że w ciągu tygodnia będziemy miały sylwetkę osy ,do wszystkiego trzeba cierpliwości.jerzeli miałabym coś polecić na odchudzanie to właśnie ten specyfik,naprawdę spróbujcie!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jak to zrobiłaś że schudłaś w tydzień 4 kilo Fast Slim New Generation na mnie nie działa ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich
Od jakiegoś czasu obserwuje wasze wypowiedzi na forum. Dziś zaczęłam brać te tabletki Fast Slim New Generation, mam nadzieje , że mi pomogą ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Ja biorę CLA i ćwiczę ale teraz waga staneła w miejscu ale się nie poddaje bo myśle że to chyba tak jest że w pierwszym tygodniu chyba najwięcej spada waga a mam sporo do zgubienia jakieś 20 kg
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich ostatnio również usłyszałam o tych tabletkach i przeczytałam całe wasze forum... przyznam ze nie przekonały meni wasze wypowiedzi! dlatego tez postanowiłam sama wziąŚĆ sie za odchudzanie a nie faszerowac sie lekkami :P ktos chetny? razem zawsze raŹniej
![]() ![]() PoZdrawiam ![]()
![]() |
#89 |
Przyczajenie
|
Maniu a na czym polega twoje odchudzanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
hm z tego co widze mamy podobną nadwagę a dokładnie BMI. tyle ze ja mam 175cm a wazę 105 kg
![]() Moje odchudzanie polega na MŻ.. + Ćwiczenia np. mój dzienny jadłospis wyglada tak: sniadanie: 2 kromeczki wazy z serkiem albo chuda szyneczką + ogórek pomidor rzodkiewka (po prostu warzywa) obiad: ryz z warzywami np + piers w kórczaka kolacja: jogurt z otrebami lub płatkami owsianymi oczywiscie do tego duzo wody mineralnej i przynajmiej jedna szklanka herbaty zielonej! a gdy bardzo dopada głód to miedzy posiłkami jakis owoc ![]() pozdrawiam no
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.