|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wiosnę będę lepsza!
ja umiem, ale ja od zawsze miałam gimnastykę w podstawówce, więc nie wiem ile czasu mi to zajęło
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak już pisałam tańczę od 10 lat więc siłą rzeczy rozciągnięta jestem znacznie... Pierwszy szpagat, na lewą nogę, zrobiłam po pół roku ćwiczeń regularnych, potem stopniowo rozciągałam resztę... Ale faktem jest, że zależy wszystko od predyspozycji, np. na lewą nogę poszło szybko i łatwo, a na prawą do dzisiaj nie jest tak perfekcyjnie jak bym chciała... Ale ćwiczę
...w twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust. 23.08 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1 WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny! ![]() |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
A ja na wiosne postanawiam byc lepsza....dla meza
poza tym; -schudnac 3-5kg -pomalowac wlosy na blond -znalezc wymarzona prace z tymi postanowieniami to troche smieszne jest,z poczatkiem roku sobie cos postanawiamy,na wiosne tak samo,potem znow...zeby tylko jeden cel osiagnac juz byloby super bo zwykle,powiedzmy sobie szczerze,odpuszczamy sobie wiekszosc z nich...
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() według mojego toku myślenia ja robię na prawą... więc zależy od osoby...
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja się rozciągam, i jakoś łatwiej prawą mi z przodu się daje
kurcze no przydałoby się umieć ten szpagat, mam na to jeszcze 3 miechy |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
tak, chodzi o to, że lewa z przodu.
Mi osobiście łatwiej było na lewą, teraz właściwie to juz automatycznie, bez rozciągania. A na prawą też dałam radę. Zależy od predyspozycji i samozaparcia No i trzeba mieć masochistyczne skłonności żeby się skutecznie rozciągać
...w twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust. 23.08 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...20043&posted=1 WYMIANKA! XS, S, M - stan idealny! ![]() |
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Red, jak postępy?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.