|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Świetlikowa Kraina, czyli świat kolorowych różności ;)
piekne prace...normalnie dla Ciebie :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Aż mi się zachciało obejrzeć "Bolka i Lolka na dzikim Zachodzie"
![]() Ale dlaczego ten kwiatek ma jakąś nietęgą minę? A jesteś pewna, że te farby nie szkodzą zdrowiu? Bo pisałaś kiedyś, że się starasz robić tak, żeby nie mieć z tymi farbami bezpośredniego kontaktu, ale tym razem widzę, że tym razem pewnie się dotyka ustami tych malunków jak się pije...
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
O jaki odzew
![]() ![]() daget ![]() tak właśnie miało być ![]() ![]() Pupil No to zgadłaś - to meksykańskie kaktusy ![]() ![]() Titania ![]() ![]() Dziękuje za pochwały i uwagi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Just-in Co do wymianki jestem otwarta na propozycje ![]() ![]() ![]() magdaka13 Bardzo dziękuję ![]() ![]() edziek244 Edziek słonko ![]() ![]() ![]() Co do szkodliwości farbek to nie jest aż tak. Trzeba by ich pojeść trochę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
super kubony....
![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Właśnie słucham sobie Lenki ![]() Zmęczona jestem jak diabli..., nogi chcą mi odpaść. Przez te upały tak mam, ale i tak uwielbiam upały i nie będę narzekać. ![]() Mam jeszcze do pokazania kubeczki - już nieaktualne, bo robiłam je na dzień ojca. Na szczęście 2 z nich się sprzedały. ![]() Teraz włączyłam sobie na youtubie kilka kawałków Michaela Jacksona i sie poryczałam.Nie byłam jego fanką, ale zawsze myślalam o nim jak o kimś wyjątkowym, niepowtarzalnym, genialnym. Jego talent wykracza poza możliwości tego świata...Nie wiem jak to opisać... Bardzo mi go żal... Odbiegam od tematu..., ale tak się jakoś wzruszyłam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Zapodział mi się jeszcze kubeczek z bratkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Swietliku jakie Ty piękne zdobienia robisz. Po prostu cuda
![]() ![]()
![]() |
#68 |
Moderatozaur
|
Najśliczniejszy jest... hmm... kubeczek z rybką
![]() ![]() A jeśli chodzi o Micheala to też muszę przyznać, że posmutniałam na wieść o jego śmierci, bardziej niżbym się tego spodziewała po sobie.
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ten z bratkami genialny
![]() z podziwu nie mogę wyjśc ![]()
Zapraszam Serdecznie ![]() Origami wędrowniczek: Monika_75>honka'>JaneB>hejasz>Pagata>ewel ika>dagus_gd>poppy>Alexan draM>joanwi>nir>agniesia1 25>Damurek>kaariokaa>JA ![]() Już praawie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dominiko, fajne kubeczki! mnie rowniez podoba sie ten z rybka zarowno ze wzgledu na morska tematyke, jak i to ze ja poprpstu lubie przezroczyste, szklane kubki
![]() cos tam przy tej żabce outliner sie chyba troche skopsał ![]() bratkowy kubek idzie ładnie w parze z Twoja lampka, ktora tam widać w tle ![]() u mnie w tv wciaz wałkuja temat Jacksona ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Dzięki Kobietki za miłe komentarze
![]() azakowana ![]() ![]() ![]() ![]() Just-in też mi się podoba ten z rybką ![]() ![]() ![]() ![]() EwcIaKIcIA a ten z bratkami jest taki właśnie w moim stylu bardzo, kwiaty, rozmazane lekko, cieniowane kolory ![]() ![]() Titania Mój najlmilszy krytyku ![]() ![]() A to nie jest żabka tylko taka mysza, czy jakiś stwór z kuflem piwa ![]() ![]() Bratkowy to chyba mój ulubiony ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() W pełni się z Tobą zgadzam. Nigdy biedak nie był szczęśliwy... choć taki sławny i bogaty... To ja wolę tu sobie malowac moje dziwactwa i cieszyć się spokojnym i skromnym życiem, niż żyć tak jak on... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Ja tam kwiatki lubie tylko zywe ale te bratki sa wysmienite i super wygladaja na tym zoltym kubelku. A lampa w tle tez jest rewelacyjna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo podobają takie malowane cuda
![]() ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Witajcie po mojej długiej przerwie wakacyjnej
![]() ![]() Stęskniłam się za Wami, za Waszymi pracami - cudeńkami i w ogóle za tą atmosferą pasji tworzenia ![]() Właściwie nie byłam nigdzie daleko na wakacjach, ale to był taki wypełniony czas - wycieczki, grile w ogródku u rodziców - sporo było imprez, robienie dżemów z ogródkowych owoców i nie tylko, kąpiele mojej córeczki w baseniku itp., itd. Czas miałam zajęty dokumentnie, ale mam nadzieję, że od teraz będę częściej na wizażu. ![]() Pomysłów mi przybyło, ale prac niestety nie... Chciałabym zrealizować chociaż część tych pomysłów. ![]() Pochwalę sie tylko moim wytworem szydełkowym - tego jeszcze nie pokazywałam ![]() ![]() Słoneczne całusy dla Wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Świetliku ja Cię skądś kojarzę
![]() ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() rocznik '79 Edytowane przez swietlik111 Czas edycji: 2009-08-05 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze to raczej nie ze szkoły. Ja jestem rocznik 81. Podstawówka 13, liceum Chreptowicz. A taką znajomą masz twarz. Hmmm...
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
witaj z powrotem na wizazu Dominiko, super, ze wróciłaś i nie zapomniałaś o wizazu
![]() fajny ten twoj wydziergany topik ![]() ![]() fajne fotki wstawilas, widac, ze lato w pełni, słonecznie, cieplutko, az sie miło oglada takie zdjecia jak Ci idzie biznes ze sprzedaza malunków? mam nadzieje, ze masz duze zapotrzebowanie na malowane szkło ![]() pozdrawiam i oczywiscie czekam z niecierpliwoscia na nowe piekne prace. ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Moderatozaur
|
Ha! Czyli jest szansa, że przejdziesz na "szydełkową stronę mocy"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Cześć Kochane moje
![]() Rzadko bywam tu ostatnio, ale bardzo za Wami tęsknię i muszę się postarać by mieć więcej czasu na wizaż. Teraz też tak w biegu, bo obowiązki gonią. Pokażę Wam tylko mój prezent dla męża na 5 rocznice ślubu, którą mieliśmy w piątek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czy siak mąż zadowolony, tylko jeszcze nie zdecydował gdzie powiesimy naszego Gauguin'a ![]() Musze się pochwalić prezentem od Just-in ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Bluzeczka superowa, w sam raz na lato i nie tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Moderatozaur
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Świetliku piękny obrazek
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() _________________________ _______________ Wspomóżmy Adrianę w walce z rakiem http://www.nowakadriana.blog.interia.pl/ http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336619
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
A dzisiaj się pochwalę cudnymi konikami od kochanej Just-in
![]() Cała moja rodzina się zachwyca włącznie z tatą, dziadkiem, mężem, babciami itp. itd. ![]() ![]() Na zdjęciach koniki szaleją w ogródku ![]() ![]() daget Miło być tak docenionym ![]() Titania Od Ciebie takie pochwały to aż się zaczerwieniłam ![]() ![]() ![]() ![]() Just-in Nie moge się już doczekać naszych kolejnych wymianek ![]() ![]() ![]() azakowana dziękuję ![]() lexor dziękuję za motywację ![]() Edytowane przez swietlik111 Czas edycji: 2009-08-25 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Jakie sliczne koniki, widac ze im u Ciebie bardzo dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Słodziaki
![]()
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do farbek i outlinera, jak zasmakujesz w gładkości i przezroczystości to się nie odkleisz ![]() super, wobec tego czekam na nowe wyroby w nowym wcieleniu, no i bedzie okazja pochwalic sie nowymi farbkami na wymiance z Mikołajem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.