![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Re: "nietypowe" komplementy
jeszcze jeden:
2 tyg temu na miałam taki weekend "nic nierobienia"wstałam sobie w sobotę,umyłam główkę,nie miałam zamiaru nigdzie wychodzić więc zostawiłam ją do wyschnięcia tak na powietrzu,bez układania - i moi rodzice postanowili nas odwiedzić,mój tato jak mnie zobaczył to powiedział"żebym ścięła trochę ta grzywkę bo wyglądam jak Beatles" ![]() nie wiem o co mu chodziło ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
cześć Szarado! Jak tam Iza ? Urodziła? Znów zgubiłam do niej telefon...
![]() Pozdrawiam, co nowego w perfumach? Masz coś na zbyciu? Szukam czegoś orirentalno-kadzidlano-buduarowego i od razu myśli pobiegły ku Tobie ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Tak, oczywiście, zachowałam kopertę z Twoim adresem, więc zrewanżuję się "pocztowo"
![]()
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
O Boże, pochrzaniło mi się całkowicie! To miało być zdjęcie na forum wizażystka, jak to się stało, że ono tu weszło? A dopiero dziś uczę się zamieszczać zdjęcia! Ratujcie, wytnijcie to stąd!!!!!
Błagam ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Ciesze sie, ze saszetka doszla, mam nadzieje, ze balsam zda egzamin
![]() ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
A ja parę miesięcy temu usłyszałam od kolegi (byliśmy w trakcie konsumpcji 3 pifka)
![]() ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Roxi napisał(a):
>mój tato jak mnie zobaczył to powiedział"żebym ścięła trochę ta grzywkę bo wyglądam jak Beatles" ![]() > nie wiem o co mu chodziło ![]() Pewnie o TO, czli grzywę opadającą na oczy ![]()
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() mój ojciec kiedyś : masz tak grube włosy że można z nich liny zrobić do wspinaczki.Więcej nie mogę sobie przypomnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Helena
![]() Poprosilam mojego meza o odgadniecie Twojego wieku(jest ekspertem jezeli o to chodzi)zgadnal 19 ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Mój M powiedział kiedyś komentując dziewczynę mojego brata "przyzwoita,ale ty jesteś przyzwoitsza"
![]()
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
o to chodzi,że mi nie opada na oczy tylko jest nad oczami
![]() ale mój tato twierdzi ,że jak Beatles
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dot.: "nietypowe" komplementy
W jedym filmie, nie pamiętam w tej chwili tytułu, mężczyzna tak powiedział do kobiety:
"Jesteś tak piękna i kocham cię tak bardzo, że aż mógłbym cię zabić" Chodziło o to, że był o nią strasznie zazdrosny, a poza tym odkryła jego mroczną przeszłość czy jakoś tak ![]() Kiedy wracaliśmy z chórem z jednego z wyjazdów, zaprawieni alkoholem po sukcesie, prowadząca wówczas chór dziewczyna (starsza ode mnie 5 lat, jesteśmy dobrymi koleżankami) powiedziała, że gdyby miała ożenić się z dziewczyną, to jestem jedyną osobą, którą by poślubiła ![]() ![]() Kilka miesięcy później wyszła za mąż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Moja koleżanka usłyszała kiedyś szalenie pocieszające słowa od swojego wujka:
"Nie martw się, jesteś ładna! Taka masywna!" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Moje najbardziej nietypowe "komplementy"
![]() 1. "Rany, ale Ty masz piękne wyłupiaste oczy"-powiedziane przez kolegę, któremu naprawdę podobają się moje oczy. Mam raczej duże, ale wyłupiaste ![]() 2. "Jesteś taka piękna, nie mogę się na Ciebie napatrzyć. Nigdy się nie malujesz?śliczna jestes" powiedziane przez moich kolegów, tego dnia miałam eyeliner i mocny tusz buhaha, ale reszta naszego towarzystwa(dziewczyny ![]() ![]() 3. "Jak ty mi się podobasz, ta twoja uroda...nie, nie żebyś była brzydka, ale taka specyficzna" to było powiedziane po pijaku, a na trzeźwo nie udało nam się dojść co ów komplemenciarz miał na myśli ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.