![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: XS/S/M House, Cropp, Clockhouse..
dziekuje za fotki
![]() ![]() i jeszcze tylko tak spytam znalazlabys cos za ksiazki ;p ? ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- kolczyków ni nosze;p ale moze masz cosik innego? ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- a ta ksiazka mow to o czym jest ? ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- ok niech bedzie ;];];];] ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- to doloz mi ja i czekam na przesyłeczke ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za książkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1239462136
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
mysle, ze ktoras z toreb moglabym oddac...jesli bylabys zainteresowana to prosilabym o szerkosc w pasie i czy sa rozciagliwe??
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
hej..fajne te spodenki..ale jednak nie mialabym do czego ubrac..
pozdrawiam ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, nie moge cosik do CXiebie wysłac pw, wiec napisze tutaj
![]() * mini z Croppa ma kilka zółtych widocznych plamek.. przepiorę ją i zobacze czy zejdą * bluza z myszką miki fajna, ale troszke sprana, a o tym nie wspominałaś.. Reszta bez zastrzeżeń. Co w takim razie ? ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- hmm ja bym proponowała mgiełke ci dam tą wiekszą pojemnosc, a odbiorę koszulkę polo, myślę że bedzie to sprawiedliwe, z racji tego ze moje rzeczy są w idealnym stanie bez wad.. nie wiem juz sama, proponuj cos ;p ![]() bo chce ją zakleic na amen i wyslac jutro;p ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- mam jeszcze jedna propozycje ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- dobra to polo i 2 x rybaczki i mgiełka tak ? pakowac mam ? ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- ok to pakuje i wysyłam jutro z rana, ja dzisiaj planuje na wieczór otworzyc nowy wątek ;D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.