![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: tanie loty - promocje cenowe!!
ja wlasnie znalazłam bilet w dwie strony po 4 złote, wylot 27 pazdziernika, a powrot 28 pazdziernik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() proponuje www.couchsurfing.com - zrób sobie profil i pisz do ludzi żeby Cie przenocowali w tym terminie. ja tak zrobiłam przy podróży do Brukseli za grosza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
jeszcze wczoraj było ich dużo,dziś już lipa. szkoda tylko że te linie tak utrudniają i mają spółkę z karta visa electron, bo płacąc inna kartą kredytową koszta urastają kilkakrotnie niestety. nawet zwykła visa nie może być, to samo z mastercard...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Hmm moj chlopak raz placil MasterCard i nie bylo dodatkowych kosztow, chociaz niby za MC sie placi.. nie wiem od czego to zalezy. Ja mam zwykla Vise i rowniez nie place nic dodatkowego.
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
ale jak to nie sciąga ci z karty? napisane jest w opłatach : wybierz kartę i przy Visie i MasterCard są ceny 160zł ...??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
no właśnie fajne są te loty, ale najgorzej z noclegiem.
Macie tam ( gdzie lecicie) jakąś rodzinę czy się w jakimś hotelu zatrzymujecie?? Bo też interesowałoby mnie coś taniego, a u obcych ludzi trochę bym się bała :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ale przecież hostele są śmiesznie tanie. za 55zł znajdziecie nocleg w centrum:
http://www.hostelbook.com/ droższy jest sam dojazd pociągiem z lotniska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
dzięki za stronę, muszę się rozejrzeć
![]() to ile w takim razie kosztuje pociąg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() polecam poszukać i wybrać autobus, pociąg jednak droższy i wcale nie szybszy. jedynei wygodniejszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ps. Autobusy np Terravision, maja promocje ze w jedna strone jakos 9F sie placi, ale jak teraz wybralam opcje dwa bilety czyli Z lotniska i Na lotnisko, to wyszlo mi 14funtow, wiec nie jest zle! No i sie teraz zastanawiam czy tego nie zamowic. Sluchajcie, a czy ktos z Was jechal tym Terravision? Mozna np. kupic bilet bezposrednio w autobusie? Szczerze mowiac ja to wole jechac busem z Gosia Travel, bo wysiadam pod domem a nigdy na Liverpool Street nie bylam.. ![]() Tyle ze ta cena zacheca, fakt ze jeszcze musialabym metrem dojechac, ale wiecie co.. dzis sie pytalam wlasnie w biurze Gosi, o ktorej bylby bus jesli lądowanie moje planowane jest na 14.30.. to mi napisali ze o 18 bus dopiero ![]() Pociag bylby ok, ale z kolei az 18funtow w jedna strone.. AHA a co do hosteli to gdzie masz za 55zl? Bo ja owszem widzialam hostel i koszt doby wynosil 12 funtow, ALE w pokoju 12 osobowym! :/
![]() Nabieram masy.. z 55 na 65.. ciężkie, ale może wykonalne ![]() Edytowane przez LaBombaa Czas edycji: 2009-09-16 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
rozumiem że sie boicie
![]() ![]() jak pojechałam do Belgii to nocowałam z siostrą u takiej dziewczyny troszke starszej która dzieliła mieszkanie jeszcze z 3 osobami. pozanałyśmy tylko jedną - studenta z Wiednia. ludzie strasznie przesympatyczni. a koleżanka poleciała do Mediolanu i spędziła 4 dni u jakichs Włochów :P osobiście polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
![]()
Właśnie zmieniłam diametralnie koncepcję swojego urlopu - lot do Barcelony za 4 zł a potem --> Majorka za 1 euro
![]() Powrót do Barcelony - 1 euro, do Polski - 36 euro ![]() Jak te loty odbędą się planowo i wszystko będzie w porządku to naprawdę zmienię moje zdanie odnośnie Ryanair ![]()
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
niektóre są nawet 20 osobowe.
Ale ja osobiście mogę spać nawet w takich warunkach, byleby tanio było ![]() ![]() ![]() shelayla - to super! : ) i gzie się zatrzymujesz na Majorce?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wlasnie sie kiedys zastanawialam jak ludzie to robia ze sobie lataja za grosze.. to wyszukujesz normalnie na stronce np. dzis lot do Londynu o 18, wiec 19.30 tam jestes.. potem dzien pozniej wylot z londka do Rzymu.. itd? No ale trzeba gdzies kimac :/ czasami niestety nie starcza czasy zeby gdzies dojechac, pozwiedzac i wrocic na samolot :/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
szkoda, że nie ma żadnych promocji na loty z Gdańska
![]()
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Może wyjdę na głupią, ale zupełnie nie wiem, jak szukać tych korzystnych ofert i na których stronach! Nie mam ograniczenia czasowego-mogę jechać i wracać, kiedy chcę (no powiedzmy) i na konkretnym miejscu też mi nie zależy - może być Hiszpania, Francja, Czechy, wszystko jedno... i co teraz
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Zajrzyj na strone ryanaira. Jak Ci wszystko jedno to znajdziesz bardzo tanie loty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś patrzyłam ofertę do Rzymu z Ryanair i są loty za 1.99euro ale podsumowując wszystko to ok 30 euro za bilet w jedną stronę wychodzi.
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
a ja lece w poniedziałek do Liverpoolu - 19zł w jedna stronę, powrót tyle samo
![]() tylko że lece wyłącznie z bagażem podręcznym. i stąd moje pytanie - czy można do podręcznego (plecak) zapakować mały parasol? bo wiadomo, listopad + UK = deszcz na 100% . dodam, że lecę ryanair'em, a na stronie nic o parasolach nie znalazłam .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
ja lece jutro do rzymu z wrocławia za 20 zł w jedną stronę
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Super wateeek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
hej!
kilka szybkich pytan o ryanair i blagam o szybkie odpowiedzi, bo musze zaraz rezerwowac loty :P 1 ) czy jesli cena jest przykladowo 20 zl na luty to nic sie do tamtej pory nie zmieni i tyle zaplace? 2) kiedy placi sie za te bilety? 3) czy visa elektron musi byc debetowa? kto placi za bilety? ten co rezerwuje, czy moze byc z innego konta placone? bo ja osobiscie chcialabym zaraz rezerwowac, ale nie mam visy kredytowej, a zwykla. a nie wiem ile kosztuje i czy warto wyrabiac kredytowa, a ktos by sie pewnie znalazl z taka karta 4) czy bagaż można zglaszac pozniej? bo lece ze znajomymi i nie wiemy, czy sie nie spakujemy w mniejsza ilosc bagazy jak ilosc osob ![]() blagam o pomoc!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
1) Cena nie moze ulec zmianie
2)Za bilety placisz w momencie rezerwacji, nie mozesz pozniej. 3)Zeby zarezerwowac bilet, musisz miec karte kredytowa, ze zwyklej nie mozna. To nie musi byc Twoja karta, mozesz zaplacic z dowolnej karty, wazne bys znala jej numer. i wlascicela ![]() 4)Ilosc bagazu musisz podac przy rezerwacji ale o ile sie nie myle, mozesz zglosic wiecej bagazu ale nie pozniej niz odprawisz sie on-line , po odprawie nie ma szans, z tym ze to drozej wychodzi i lepiej tak nie robic. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jesli bede placic z jakiejkolwiek innej karty jak visa electron to place raz te dodatkowa oplate czy od kazdego biletu? i co jesli nie pojawie sie na lotnisku? poprostu lot przepada a oni to maja w nosie ? (bo do lutego to daleko:P) i moze jeszcze jakies dobre rady dla osoby lecacej 1 raz i do tego padlo na ryanair ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
hej dziewczęta!! tak czytam was i czytam, bo sama dużo słyszałam o takich liniach lotniczych. Mam jednak takie pytanie: znalazłam dziś na stronie głownej witryny www.tanie-loty.com.pl ofertę z RYANAIR na przelot z Krakowa do Oslo za 4zł. Klikam - wyszukuje mi połączenia i już jest potem najtańsze za 20zł. Klikam - widzę opłaty za wystawienie biletu - 60zł - i tym sposobem bilet który miał być za 4zł kosztuje 80. I pytam was - gdzie rezerwujecie te bilety z Ryanaira że nie płacicie żadnych innych opłat??? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Odnosnie karty to nie wiem za bardzo, ja mam kredytowa Visa i Mastercard a oprocz tego irlandzka Maestro i z zadnej nie place dodatkowych oplat . W tym dziale(Podroze) i temacie "pierwsza podroz samolotem" pisalam niedawno o zaostrzonych przepisach Ryanair. Przeczytaj sobie bo to istotne. Po za tym Ryanair wbrew pozorom wcale nie jest taki zly , loty maja punktualne(a to dla mnie bardzo istotne, jak nie najistotniejsze) a te oplaty tez nie sa takie duze. Jak masz pytania to sie nie krepuj, nalatalam sie Ryanairem i moge Ci duzo poradzic ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez Lea_ Czas edycji: 2009-11-21 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.