![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukiwana modelka paznokciowa z Krakowa
niestety nie jestem z krakowa;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Wyslij fotke - zobaczymy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
wyslalam na maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
modelki mile widziane okolice gdańska
Będę potrzebowała pary rączek
![]() Każdy rodzaj paznokci mile widziane nawet te malutkie i króciutkie ![]() Ćwiczyć będziemy przedłurzanie i zdobienie na wszelkie okoliczności ![]() Przewidywany czas akcji - ok 3h Przewidywany termin - codziennie po 18 Miejsce akcji - Gdańsk i okolice Zapraszam chętnych ![]() ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam
Szukam modelek na ktorych bede mogla doskonalic sie w stylizacji pazurkow metoda akrylowa Zainteresowane Panie zapraszam na priv odpowiem na wszystkie pytania ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Pazurki Kraków
Chętnie posłużę moimi pazurkami stylistce ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dot.: Modelki poszukiwane Warszawa
Serdecznie zapraszam. Potrzebuje raczek
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Potrzebne modelki
Hej, potrzebuje osoby (WAŁBRZYCH LUB OKOLICE) chętne do stylizacji paznokci metodą żelową, jeżeli jesteś chętna bądź ktoś z Twoich znajomych skontaktuj się ze mną. Ja się szkolę - Ty masz paznokcie po kosztach produktu.
*...nie będę tańczyć jak mi zagrają bo ja wiem, że nade mną władzy nie mają!* ![]() Edytowane przez LIKEtheBAss Czas edycji: 2009-04-14 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Modelki poszukiwane ! POZNAŃ
Hej. Mam na iie Magda i szukam chetnych "modelek" na pazurki w Poznaniu. koszt tylko 30 zl-koszty materialow.
www.arhitipsypoznan.blog.onet.pl tutaj sa moje prace . pozdrawiam i zapraszam .
Niektorzy ludzie sa załośni i totalnie zepsuci. Byla zawsze soba i nigdy za to nie przepraszala ! ^^. Edytowane przez DontTouch Czas edycji: 2009-05-02 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Dot.: Modelki poszukiwane ! POZNAŃ
Wybacz śmiałośc ale to stanowczo zbyt wysoka cena jak za eksperymenty na własnych pazurkach... Koszty materiałów, rzecz jasna, ale poza tym...hmm...
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie. U mnie Pani za użyczenie pazurków brała 5 zł. Przecież materiały nie są takie drogie.
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
5 zł to rzeczywiście niewiele. Ale koszt też zależy od jakości i ceny żelu. wg mnie 30 zł jak za naukę to za dużo, prędzej bym to podpisała pod normalne przedłużanei pazurków..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Materialy sa drogie. nie pracuje na byle czym. a poza tym same widzicie na blogu ze nie jest to sodoma i gomora. biorac 5 zl bede na tym tracic a nawet nie wychdozic na 0 .
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
no to wez 20zl za tyle nawpeno nie wyjdziesz na zero
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
A jeśli mogę spytać, to na jakich żelach pracujesz? Zwykła ciekawość.
maguah - ja za naukę na pazurkach mojej cioci biorę 20 zł - nieważne z jakimi ozdobami i czy z kamuflażem czy nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Zmienilam
![]()
![]() |
#77 |
Rozeznanie
|
no to... koszt zużycia żeli Sun Flower przy jednym secie to okolo 20-25 zł
![]() ![]() Jedyne co polecam, to pracę na formie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
by DOBRARDA
bardzo zdradliwe jest takie branie po 20-30 zł. na materiał, bo za chwilę jak będziesz chciała więcej to się obrażą. wg mnie najlepiej się umówić prosto i klarownie: zrobię Ci pierwsze pazury za darmo bo się uczę, drugie w koszcie materiału czyli 45 zł. (30 zł. to jest smiech na sali a nie koszt materiałów), a trzecie i kolejne robię za 60 zł. (uzupełnienie) lub 80 (założenie od nowa z tipsami ). jak któryś odpadnie przed upływem 14 dni - naprawię za darmo - taka jest zasada! to jest minimalny okres wytrzymałości paznokci, jak odpadają przed upływem 14 dni - są wadliwie zrobione i trzeba swoją fuszerę naprawić za darmo. jak odpadną po 3 tygodniach - trudno, widocznie ktoś ma taką płytkę. ale jak mają odpadać to i tak najczęściej na 3-5 dzien od stylizacji odlecą. i to jest fuszera i trzeba naprawić. za friko. a jak się chcesz uczyć to za darmo i tylko na naprawdę najbliższych osobach: mamie, siostrze (ale jak jest panną i nie zarabia), przyjaciółce (ale takiej od serca), a nie koleżankom.... bo im zrobisz za friko - to się będą usmiechać, a jak zaczniesz sobie liczyć to się obrażą i ci tyłek obsmarują...... praca za darmo uczy ludzi tylko jednego - że nie muszą szanować twojej roboty, bo kto szanuje coś co ma za free???? nie ma za darmo..... P.S - ode mnie . Moje paznokcie trzymaja sie dluzej niz 2-5 dni .
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
Ja doradzę - jeśli mogę- od strony wizualnej Twojego blogu - przejrzyj umieszczone zdjęcia i usuń te, które są nieostre i niedoświetlone (nic z nich nie wynika, a straszą) - zostaw ich kilka, ale takie super jakości - to robi o wiele lepsze wrażenie
![]() ![]() Co do kwestii modelek: zgadzam się z tym co napisałaś wyżej: za darmo najbliższym (bo wszystko wybaczą i nie obgadają), a co do koleżanek - to albo jednej, dwóm cały czas za darmo (zgoda na ćwiczenia i wszelkie eksperymenty), albo jeszcze ćwiczyć na kimś innym i od razu kasować pieniądze od koleżanek jak od klientek. A co do aktualnego ogłoszenia- modelki chętne do wszelkich eksperymentów niech oddają rączki za 20 zł. Pamiętaj, że wtedy niekoniecznie staną się potem Twoimi klientkami za normalna cenę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Ale zwróćcie też uwagę na jedno - naszza koleżanka używa żeli dobrej firmy [SF], a nie jakieś Naildesign, czy też Reninail. I przynajmniej, że tak to ujmę "nie robi dziadostwa" - pracuje na dobrych żelach, a te jednak mają też swoją wytrzymałość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Boże, co to za afera się tutaj zrobiła? Że dziewczyna chciała za materiały 30zł? A Wy myślicie że ile to kosztuje???
Wiem, że temat ceny już zamknięty- ale na Boga, porównanie 30zł do ceny za normalne przedłuzenie paznokci- sorki, ale bije mi to jakąs pseudostylistką..... 30zł to jest MINIMALNY koszt naszych materiałow!!!! Do tipsów/form nie tylko potrzebny jest zel i lampa... a płyny antyseptyczne, rękawiczki, primery, gilotyny, sondy, kopytka do skórek, żarówki.... Nikt nam tego za darmo nie daję!!! Jak mnie wkurza takie puste oskarżanie ![]() DontTouch- jeśli mogę od siebie.... weź za materiały 30zł, bo później jak powiesz ze paznokcie normalnie kosztują 60-70zł to Cię różne "lafiryndy" pojadą, że materiały tak mało przeciesz kosztowały, a Ty tak z nich zdzierasz ![]() Zaufaj bardziej doswiadczonym ![]() I zgadzam się z radą koleżanki- wykasuj z bloga złej jakości zdjęcia- wskazują na partactwo, a nie przedłuzanie z prawdziwego zdarzenia!! A poza tym- co do pracy zupełnie za darmo- NIKT, a przynajmniej niewiele osób na tym świecie- jej nie szanuje!!! Także nie łudz się, ze jezeli cena bedzie niska, lub w ogóle zrezygnujesz z brania za materiały to będziesz miała więcej chetnych!!! Malatya- a czym Ty się Kochana zajmujesz na co dzień? Bo chyba nie stylizacją paznokci- inaczej nie pierdzieliłabyś głupot pt. "Przecież materiały nie są takie drogie" O kur... ale się wkur....... ... ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Weronika1010 Czas edycji: 2009-05-02 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki 30 zł za materiały tak dobre, na jakich nasza wizażanka pracuje, to na serio jest tylko zwrot. Tylko, że wiesz - tu koleżanka pracuje na SF i jest to dobra firma, a powiedzmy panna X mogła się rozgłaszą, ze robi pazurki "po koszcie materiałów" powiedzmy chce wziąć 40 zł, ale rpacuje na Naildesign, który [celowo sprawdzałam!] kosztuje 6.99 za 5 ml ![]() Sama mam koleżankę, która bierze 30 - 40 zł,a pracuje na tych żelach. Materiały a i owszem - "nie muszą być drogie" - tylko wszystko zależy na produktach z jakiej półki chcemy pracować. A to, czy ludzie szanują pracę za darmo - ja np. mam ciocię, biorę od niej 20 - 25 zł za przedłużanie paznokcie i powiem szczerze, że ona naprawde szanuje to, co robię... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Ok macie racje ten blog jest niedoszlifowany. Robie zdejcia aparatem mega chyba dobrym, ale kompletnie nie umiem robic zjdec,czy z mikro czy nie czy lampa cyz nie i tak wychdozi mi DUPA ;/
A co do ceny to w koncu jak ? 20 czy 30 ? .. Zele SF nie sa takie tanie , Evershine z reszta tez.. Diekuje wszystkim za rady ![]()
![]() |
#84 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Dzieki ! . Te zdjecia sprobuje. JA robie zawsze kilka zjec i kazde inne tzn. makro+lampa , makro + bez lampy , bez makro, bez lampy, bez makro z lampa
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Kochana Ty ustalasz swoją cenę - utaj się ktoś może burzyć, ktoś popierać, ale to Ty ustalasz - nikt co do grama/mililitra nie będzie liczył żelu, a później jego ceny.. 30 zł jak na pracę na SF to ok. Gdybyś pracowała na Naildesign to według mnie by było za dużo :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
hehe :p NailDesign ekhm
![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Szanuj siebie i swoją pracę- od początku!!!!
30zł i ani grosza mniej!!! I przykładaj się do tego- partaczek w tym zawodzie jest juz wystarczająco duzo!!!! Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dobrze napisane.
Tak ma być. I nawet nie schodź poniżej tej ceny. I będzie dobrze ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.