|
|
#61 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wiosenny wątek u Evangeline - zapraszam! :))
Ciężko mi będzie wymienić, bo sama bardzo lubię te perfumy, a w dodatku są zupełnie nowe. Dostałam je dzisiaj i wymieniłabym tylko na coś, co by mi się bardzo ale to bardzo spodobało
|
|
|
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
Niestety prostownicy nie potrzebuję. Z natury mam bardzo proste włosy
A Green Tea już otworzyłam i przetestowałam...naprawdę ciężko będzie mi wymienić. Pewnie będę jej używać, bo bardzo mi się podoba, więc zastanawiam się nad wycofaniem tej perfumy z wymiany. Ale pisz, może się czymś jeszcze skuszę
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- zapraszam po dokładce! ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Może mój błyszczyk za odżywke L'oreal?
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- malutka dokładka
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
krem - emulsja nawilżająca Nuxe dla cery wrażliwej maska do włosów Mypa z masłem shea dwufazowy jedwab w płynie Profit i ewentualnie spray do loków Loreal Studio Hot Curl
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() moze cos u mnie wypatrzysz za: krem - emulsja nawilżająca Nuxe dla cery wrażliwej (Creme Fraiche de Beaute Suractivee, Emulsion Hydration 24H) - miniaturka 15 ml, w tubce - mam ją z wymianki, ja użyłam tylko jeden raz, poprzednia właścicielka ok. 3 razy - sprawdziłam "pod światło" i szacuję, że zostało jej tam ok. 70% - ZA COŚ SUPER mogę rozpatrzyć także oddanie odżywki Loreal Professionell Vitamino Color do włosów farbowanych, została połowa ze 150 ml zapraszam
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() sprawdzilam sklad tego kremiku Nuxe i niestety nie nadaje sie jednak dla mnie ![]() chetnie oddam krem Farmony, nie skusilabys sie na oddanie odzywki Vitamino Color za niego?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u Ciebie zainteresowała mnie Loreal Professionell Vitamino Color do włosów farbowanych, została połowa ze 150 ml ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- nic;( |
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Moje rzeczy wyceniam tak: 5. Błyszczyk Triple Tasty, kolor: malonade punch - nie znam ceny 5. Krem nawilżająco-brązujący NutriBronze L'oreal. - około 15 zł, ale jest go troszkę poniżej połowy, a więc ok. 6 zł 2. Luksusowe serum ujędrniająco-modelujące SPA by Bielenda. - ok. 15-20 zł 1. Odżywka wzmacniająca Fresh Garnier Fructis - NOWA! - około 8-10 zł 2. Balsam Total Repair 19 Gliss Kur - NOWA! - około 8-10 zł W sumie wszystko zależy od sklepu i promocji Ale to takie orientacyjne ceny. Może coś jeszcze byś dobrała?
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- maska do włosów Mypa z masłem shea, użyta jakieś 2 razy, zużycie ok. 15% (pojemność ogólna 300 ml) * peeling myjący co ciała Joanna Naturia truskawka - NOWY, NIEUŻYWANY. Czy odpowiadałaby Ci taka wymiana? |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja cały czas myślę. Mam wątpliwości, bo moja paczka będzie dość ciężka, do tego nowa PurBlanca na Allegro to kwestia 30 zł z przesyłką...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.