|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna - malutki wątek - perfumy i różności
Mogłabym oddac resztkę Lacosty za to:
Astor MIKADO - lakier do paznokci biały 6ml - użyty raz La Roche-Posay ROSALIAC - 6ml - krem nawilżający zapobiegający zaczerwienieniom -(w saszetkach po 2 ml - 3 sztuki) Burrbery LONDON - 2 ml -oryginalne BURBERRY - the Beat - próbka oryginalna było 2ml zostało ok1,5 ml Spray nabłyszczający do włosów 25 ml - Avon - użyty raz L'oreal Promienny dotyk słońca Ultralekki krem nawilżający 12h - próbka 3 dniowa czyli 1,5ml x 3 - Vichy - NormaDerm Krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry - próbka 1,5 ml Sephora Bronzed! fluide solaire naturel FSP 15 - próbka 1 ml (sztuk 2) ale najlepiej jakbys sobie coś jeszcze doszukała
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. Cziki mi odpowiada, a nic wiecej nie znalazłam, chyba że masz na zbyciu jakiś fajny jedwab np poza wątkiem, ale jesli nei to trudno
Mogę Ci oddać wszystko co wymieniłas poza próbką Vichy- bo mi gdzieś zaginęła z szuflady - no chyba że sie odnajdzie ![]() Oczywiście mogę wysłać jako pierwsza bo mam dużo mniej przekupek i dopiero raczkuje ![]() W takim razie jeśli taki uklad Ci odpowiada to poprosze o adres , pozdrawiam
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi sie:
- Angel Thierry Mugler - Red Delicious DKNy FIRMOWE: Lutens Serge - A La Nuit -próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta raz Aquolina - Pink Sugar - próbka oryginalna 1,8 ml -nieużywana Burrbery LONDON - 2 ml -oryginalne Lacoste -DREAM OF PINK -2ml- oryginalne BURBERRY - the Beat - próbka oryginalna było 2ml zostało ok1,5 ml |
|
|
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burberry London i the Beat właśnie już oddałam Cziki, natomiast wszystkie inne mogę Ci oddać, z tym ,że red delicious będzie robiona i nieduża maks 1-2 ml Aha a Angel jak chcesz mogę Ci oddać całą mini około 4,5 ml bo Nola_ zrezygnowała zdjęcia są powyżej w moim wątku - płyn jest jakis taki żółtawy jednak zapach wydaje się być ok, kupowałam ją na all i na Allegro widziała tez ostatnio zdjęcie takiej samej jak moja i też jakiegos tkaiego koloru żółtawego, mogę podesłac Ci linka na pw do aukcji. Lub Angela mogę zrobić mała próbkę z "normalnego" flakonika - tylko musze znaleźć jeszcze jakieś próbeczki puste do napełnienia. Mogę jeszcze poszukać innych próbek bo mam cały kartonik - tylko napisz jakich zapachów szukasz ![]() No i jakbyś widziała wymiankę pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
pozdrawiam
|
||
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Madzikon85;12178548]Hej
Burberry London i the Beat właśnie już oddałam Cziki, natomiast wszystkie inne mogę Ci oddać, z tym ,że red delicious będzie robiona i nieduża maks 1-2 ml Aha a Angel jak chcesz mogę Ci oddać całą mini około 4,5 ml bo Nola_ zrezygnowała zdjęcia są powyżej w moim wątku - płyn jest jakis taki żółtawy jednak zapach wydaje się być ok, kupowałam ją na all i na Allegro widziała tez ostatnio zdjęcie takiej samej jak moja i też jakiegos tkaiego koloru żółtawego, mogę podesłac Ci linka na pw do aukcji. Lub Angela mogę zrobić mała próbkę z "normalnego" flakonika - tylko musze znaleźć jeszcze jakieś próbeczki puste do napełnienia. Mogę jeszcze poszukać innych próbek bo mam cały kartonik - tylko napisz jakich zapachów szukasz ![]() No i jakbyś widziała wymiankę pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- W takim razie Angela mini chętnie przygarne to ta gwiazda tak? a zapachów szukam świeżych, ogorkowych, mietowych, zielona herbata, ale tez kadzidełek
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... kadzidełek na bank nie mam, poszukam jakiś swiezych ale moze być mały problem, bo ja raczej zwolenniczka słodziaków jestem
![]() To wstępnie umówmy się, że mogę oddać ci : Mini Angel - to ten z gwiazdki ale mini jest w innym kształcie takim jak flakon kolekcjonerski 75 ml - tej mojej miniaturki jest 4,5 ml Lutens Serge - A La Nuit -próbka oryginalna 1,2 ml - psiknięta raz Aquolina - Pink Sugar - próbka oryginalna 1,8 ml -nieużywana Lacoste -DREAM OF PINK -2ml- oryginalne oraz Red Delicious ok 1 ml Co Ty na to ?
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam na pv
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
oj, niestety jutro rush odlatuje
|
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale inne wizażanki nie mogły się zdecydować;-) Proponowałaś wymianę Nina i Love in Paris za Amor Amor Tantation resztkę w flakonie + jakaś odlewka tego samego zapachu. Nadal aktualne? I w razie czego ile w sumie ml AA Tantation by było?![]() Pozdrawiam!
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
AAA Witaj - widziałam, że toczyłaś intensywne pertraktacje
więc myślałam że wszystko juz posżło i przestałam śledzić Mogę zrobiś odlewkę 5 ml - lub jak wolisz zamist tych resztek i próbki większą powiedzmy 10 ml - tylko bym musiała poczekac na atomki - bo czekam na zakupy we wspólnozakupowym ![]() Chyba, że Ty dysponujesz jakimś wolnym ![]() pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#74 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo flakonik jest fajny i bym go chciała;-)a, właśnie: gdzie się kupuje atomizerki?
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do atomków to chyba już ta tura zakupów się zakończyła z tego co wiem Gwai dziś miała robić zamówienie - więc szybciutko będę miała atomka żeby ci oddać w nim Amor Amor T. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
cześć, podoba mi się u ciebie:
obssesion eternity balsam Armani DIAMONDS znajdziesz coś u mnie?
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj Madziu ponownie
pamietam,ze eden nie przypadl Ci do gustu mnie tez sie z reszta odwidział... jedyne perfumy jakie mam poza wątkiem to GF Ferre Lei.. z wymianki,ponad 20 ml..
|
|
|
|
|
#83 |
|
🦄
|
Może coś u mnie za czerwone jabłuszko? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=327038
|
|
#84 | |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Zapraszam do mnie, może coś sobie upatrzysz W poście 10 są dokładki
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj marzy mi się Mademoiselle ale widze przy nim zastrzeżenia ewentualnie mogłabym dorzucić 5ml odlewki Amethyst Lalique ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
Hej podoba mi się YSL young Sexy Lovely poza tym może Nina Love by nina - ale musiałabym sobie najpierw obwąchać ![]() pozdrawiam Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-05-27 o 15:59 |
||
|
|
|
|
#86 |
|
🦄
|
Madzikonku, niestety za Coco mam inne marzenia, ale gdyby coś innego wpadło Ci w oko wal śmiało.
|
|
#87 | |
|
|
Cytat:
Zapachy wymieniam na zapachy ![]() Za Red Delicious 35-40 ml jestem skłonna oddać YSL, jeśli chcesz . Od dnia 24.05.2009r. niezmiennie jest ubytek 9 ml i nie zamierzam już go "ubytkować " chociaż jest b. ładny ![]() Ninki Love By Nina za DKNY raczej nie oddam....bo DKNY Red Delicious to zapach, który chciałabym mieć, ale nie jest aż obiektem moich marzeń ![]() Love By Nina to mój rarytasik... oddam raczej za coś z mojej wish-listy ![]() Ale YSL za Red Delicious - czemu nie....jeśli Ci się podoba to nie robię problemu Próbowałabym Cię jeszcze, Miła Kobieto, namówić na próbę dobrania sobie czegoś z mojego wątku za Nivea HAPPY TIME - 30 ml - nieużywany. Nic się już nie da dobrać....? Proszę, spróbuj.... może się uda...akurat zamierzam balsam Happy Time kupić na allegro... a tak...miałabym już.... No to..........decyzję zostawiam Tobie, czy robimy "machniom" ?
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobrze a dasz mi czas na ostateczną odpowiedź do jutra do godziny powiedzmy 15.00 ? - bo w takim razie ja wstępnie jestem chętna na taką wymiankę - i zerknę jeszcze do Twego wątku - może jeszcze coś wynajdę choć w sumie mogę Ci oddać ten Nivea razem z DKNY bo i tak go nie używam to po co ma stać ![]() Zastanowie sie do jutra , ok ? pozdrawiam serdecznie ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- dokładki odlewkowe
Edytowane przez Madzikon85 Czas edycji: 2009-05-27 o 19:45 |
|
|
|
|
|
#89 |
|
🦄
|
Oooo, Lalique
A za to coś u mnie znajdziesz? Chyba że chcesz jakąś odlewkę w zamian. Mogę zaproponować dekant Princess VW, Amour de Cacao, Hot Couture EDP, CK Summer...
|
|
#90 |
|
|
Ależ oczywiście, zastanawiaj się, tylko proszę - cokolwiek zadecydujesz to daj znać albo u siebie, albo krzyknij u mnie....
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

pamietam,ze eden nie przypadl Ci do gustu
A za to coś u mnie znajdziesz? Chyba że chcesz jakąś odlewkę w zamian. Mogę zaproponować dekant Princess VW, Amour de Cacao, Hot Couture EDP, CK Summer...