|
|
#61 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: andrzejki :)dziewczyny lejemy wosk :)
Cytat:
Lecę się pakować. ![]() Ale, ale... oby to nie oznaczało jakiegoś przysłowiowego starego piernika... ![]() Impersono, puściłaś? ![]() Cytat:
Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 Czas edycji: 2008-11-29 o 23:04 |
||
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie cztery jak jeden mąż (czy jakos tak sie mówi) twierdzicie ze to płód, to napewno mnie to nie dotyczy, mam nadzieje ze chodiz o moją o 8 lat starszą siorke... ;D
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie w necie nie mogę znaleźć co oznacza zwierzę... Wyszła mi świnka morska, bądź królik, albo trochę krzywe serce... i naprawdę nie wiem co to znaczy
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez słodka-chwila Czas edycji: 2009-11-12 o 19:44 |
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
ja jak co roku ze znajomymi lałam wosk, wiadomo, tak żeby się pośmiać i wykazać wyobraźnią
ale napiszę tu, bo moja wróżba mnie przeraża ![]() w zeszłym roku mój kształt to był krzyż. Koleżanka uparcie twierdziła że nawet z koroną cierniową, za to z innej perspektywy był to tradycyjny diabeł, z bródką i rogami. Nie przejęłam się tym bo to nawet nie było wyraźne. ale wczoraj.. kręciłam tym woskiem przy ścianie, śmiałam się ze wszystkimi ale nagle zapadła cisza. Bo tym razem kształt ewidentnie przypominał diabła no ja wiem że to zbieg okoliczności, głupoty i w ogóle, ale jednak jakoś mi tak dziwnie..a wy, te wróżby tak całkiem na luzie przyjmujecie?
Edytowane przez Boo_ Czas edycji: 2008-11-30 o 20:16 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Żeby było śmiesznie- TŻ wózek. No cóż, w razie czego przynajmniej może być spokojny, że to jego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

Grzeb, grzeb, toż to twoje losy się ważą

O ile się załączy 

ale napiszę tu, bo moja wróżba mnie przeraża