|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy wyznać mu swoje uczucie??:(
Echh, jeśli już masz potrzebę odezwania się do niego to zrób to śmiechem żartem, odpal jego konto nk i skleć krótką wiadomość. i zero uczuć w pierwszej wiadomości, zero! żadnych wyznań, nie musi wiedzieć o Twoich uczuciach do niego. a jak już odpisze to zaproponuj kawę czy coś innego. przynajmniej dowiesz się jaki ma do Ciebie stosunek i będziesz wiedziała na czym konkretnie stoisz. i traktuj go jako kumpla, a nie jako obiekt westchnień (mimo, że tak jest). jeśli coś ma z tego być to będzie prędzej czy później. co się odwlecze to nie uciecze. powodzenia.
![]() acha, o numer kom na Twoim miejscu też bym nie prosiła, bo to raczej takie nienormalne: "hej, podasz mi swój nr kom?"
|
|
#62 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisalam przed chwila do niego na nk co slychac. ciekawe czy mi odp... jak tak to bede chyba skakac z radosci ;p---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:22 ---------- napisalam do niego niedawno "co slychac" mam nadzieje ze dobrze zrobilam :d nie bede narazie nic mu wyznawac... |
|
|
|
|
|
#65 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|||
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
tym razem napewno tak nie bedzie nie chce go znowu stracic ;/ a te rozstanie to nie byla wylacznie moja wina ;( napisalam do niego i odpisal mi ze musimy sie spotkac pogadac posmiac itd... jupiiii ale jestem szczesliwa
|
|
|
|
|
#67 |
|
Rozeznanie
|
a czyja to byla wina? duszka-smierdziuszka? to on ci kazal walczyc o chlopaka a za chwile stracic nim zainteresowanie? Olalas faceta a teraz chcesz go znowu skrzywdzic. Moze kup sobie misia, jemu przynajmniej krzywdy nie zrobisz:/
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a skoro mysle o nim juz od tak dawna to chyba nie wchodzi w gre zabawienie sie nim a nastepnie porzucenie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
ale zrozum. poprzednio z nim bylas, staralas sie a kiedy w koncu byl Twoj stracilas nim zainteresowanie. Jak chcesz niedopuscic do ponownie do takiej sytuacji?
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jak ale czuje ze teraz bedzie inaczej za dlugo sie bez niego meczylam zeby teraz troszke z nim pobyc i rzucic. przedtem sie nie staralam nie okazywalam mu uczuc, moze dlatego ze on tez byl oziebly w stosukku do mnie i to mnie blokowalo, nie chcialam mu okazac jak mi na nim zalezy i poprostu zachowywalam sie jakby mnie zabardzo nie obchodzil. pozniej bylo coraz gorzej...
|
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
Też mi się coś wydaje, że jak kolejny raz go zdobędziesz to ta "wielka miłość"zniknie jak opalenizna po wakacjach. A chłopak będzie znowu cierpiał, bo najwyraźniej nie jesteś mu obojętna. Może się mylę i będziecie żyli długo i szczęśliwie, a wtedy cierpieć będzie jego obecna dziewczyna, ale to nie temat tego wątku
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mówisz, że go kochasz tak? a nie jestes w stanie przewidzieć czy go zostawisz czy nie...
|
|
|
#74 | |
|
Raczkowanie
|
w zyciu roznie sie uklada moze bede MUSIALA
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
dlaczego sprowadzilabys ja na ziemie?? uwazasz ze nie mozna walczyc o osobe na ktorej ci zalezy?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
ty juz swoja szanse mialas...
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
no moje. dobrze by Ci bylo jakby ten chlopak tez narobil Ci nadzie i potem kopnal w tylek
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli jesteście już po zabawie w kotka i myszkę to chłopak pewnie jest już nieźle zdezorientowany o co Ci właściwie chodzi i wydaje mi się, że dopóki nie dasz mu wyraźnie znać, że ci na nim zależy będzie się trzymał swojej dziewczyny, bojąc się kolejnego kosza od Ciebie. Tak więc mimo iż ja nie zdobyłabym się chyba na wyraźne danie mu do zrozumienia, że nie jest Ci obojętny, proponuję poczynić jakieś konkretne kroki, bo pytania co słychać i niezobowiązujący spacer sprawy nie załatwią.
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Robisz to tylko i wyłącznie z wyrachowania. Rok czasu to całkiem sporo, żeby próbować naprawiać, rozmawiać, dojśc do konsensusu.
Wierzę, że działasz wyrachowanie, ale niezbyt świadomie. Gonisz swój własny ogon i wierzę, że uważasz, że to co czujesz to miłość. Nie jest to miłością, tylko najczystszą postącią syndromu psa ogrodnika. Zapewne cierpisz, ale to cierpienie egoistyczne, oparte wyłacznie na urażonej ambicji (bo ona niby gorsza, a jego ma na własność). Gdyby jednak ten chłopak okazał się totalnym jełopem i po raz wtóry nabrałby się na Twoje podchody - i tak go koniec kopńców nie zechcesz, bo jest za słabą zwierzyną dla Ciebie, bo się ugnie, a to takie niemęskie... Będziesz się nim brzydzić, bo ty lubisz gonić a nie mieć nudny związek z nudnym facetem.
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam w podobnej sytuacji, ale to ja byłam nową dziewczyną i jakieś podchody do mojego TŻ zaczęła robić jego była po ok 2 latach ciszy do tego czasu nie zaczepiała go, ale jak na horyzoncie pojawiałam się ja to jej się "miłość" do niego przypomniała |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
ale pomyśl logicznie; jeśli ten "Twój", będzie się z Tobą umawiał itp, a potem dojdzie do sytuacji, że zostawi swoją obecną partnerkę dla Ciebie, to pamiętaj, że z Toba może zrobic to samo dla kogos innego.
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rowniez bylm w takiej sytuacji. Byla mojego ex po ponad roku od rozstania na nowo poczula do niego miete tylko dlatego ze zwiazal sie ze mna. Doprowadzenie do tego ze mnie z nia zdradzil zaspokoilo jej ambicje...na jakis czas. Potem bylo coraz gorzej, az wreszcie bog ja ukaral i zaliczyli wpadke. Teraz sa "kochajacym" sie malzenstwem z koniecznosci. The end. Autorko a co robilas przez ten rok od rozstania? Czy to malo czasu na przemyslenia? Niektorzy nie maja nawet tyle... |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Srebrna, na Twoim miejscu byłabym ostrożna. ten chłopak nie jest ze swoją dziewczyną za karę przecież. coś ich widać musi łączyć. spojrzeniom itp bym nie ufała bo tu łatwo o interpretację taką jaka dla Ciebie wygodna... a nie pomyślałaś że gość mógłby chcieć się zemścić. zrobić Tobie wodę z mózgu i wrócić do swojej dziewczyny mając satysfakcję, że pomścił krzywdę doznaną od Ciebie...
powiem więcej, wcale bym się nie zdziwiła gdyby taki miał cel chcąc się z Tobą spotkać. |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Ja powiem tak. Jak chłopak jest normalny to spotka sie z toba jako koleżanką. I tyle. Jak na Twoje skinienie po roku, zostawi swoją obecną dziewczynę, albo ją zdradzi... to jesteście siebie warci jak dla mnie i w całej sytuacji tylko tej dziewczyny mi będzie szkoda.
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
;;
Edytowane przez virgin katty Czas edycji: 2010-05-13 o 13:29 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

INSTAGRAM: 

do tego czasu nie zaczepiała go, ale jak na horyzoncie pojawiałam się ja to jej się "miłość" do niego przypomniała