![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i nie tylko - inglot, christian dior, clinique, ziaja, shockwaves
Jaka jest mniej więcej wartość tej bluzeczki i może jeszcze masz jakieś miniaturki kosmetyków ,które masz w planach dokładać do wątku?
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Właśnie o wartość sklepową mi chodziło ,bo nie bardzo się orientowałam.Czy mogą być: -Czech & Speaky Cuba firmowa z kartonikiem w kształcie butelki,bez atomizerka ok 1 ml -C&S Mimosa -reszta jw -C&S No 88 Fragrance-jw -Anna Sui Night of Fancy-dwie robione fiolki bez atomizerka po chyba 1,5 lub 1,7 ml(bo nie jestem pewna)? Te wszystkie wymienione zapachy to niszowce,nie do kupienia w polskich perfumeriach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i nie tylko - inglot, christian dior, clinique, ziaja, shockwaves
szukam raczej zapachu
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ok.Fotkę zrobię póżniej,bo teraz futrzak domaga się wyjścia na dwór.I poproszę od razu o Twój adres bo jadę po południu na pocztę więc od razu i dla Ciebie wyślę.
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie u ciebie krem Avonu, pianka do wlosow oraz kadzidelka truskawkowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
witaj, podoba mi się 1. lakier INGLOT. raz wypróbowany - nietrafiony prezent. kolor: 134 , oraz miniatura clarinsa, a co do konturówki do ust Diora ciekawa jestem jaki ma kolor???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
dokładka
![]()
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.
|
Te kosmetyki chcialam wymienic za cos super
![]() Kadzidelek chcialabym ze 2 paczki. Co o tym myslisz? Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2009-05-23 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
kiniu poszukałam sobie w necie tej konturówki i kolorek nie jest tym którego poszukuję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
4. Kredka czarna do oczu Chanel. Mało używana. Z gąbeczką do rozcierania. Niestety zgubiła mi się zatyczka do gąbeczki. - wymienię tylko na coś extra! lub: 6. Kredka czarna do oczu miniatura DIOR 8. Pianka zwiększająca objętość włosów Shockwaves. Raz użyta. 12. LIRENE emulsja do opalania do cery wrażliwej. Niewielki ubytek Najbardziej zależy mi na emulsji do opalania ![]() Odpisz u mnie. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Chętnie wymienilabym chustkę za emulsję i tą małą, czarną kredkę. Odpisz u mnie. Chyba, że masz jeszcze jakiś drobiazg poza wątkiem.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
niestety, nic
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.