![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: wizażanki i inne kobiety o oryginalnej, często "mieszanej" urodzie
Sensiblee nie marudź! Ja bym się dała pociąć za takie oczy!
![]() A połączenie bladej skóry i jasnych oczu jest cudowne ![]() http://img294.imageshack.us/img294/695/oczy.jpg http://img693.imageshack.us/img693/8214/oczyy.jpg
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan Edytowane przez Kira87 Czas edycji: 2010-02-17 o 17:37 Powód: wygasły linki z imageshack |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
mnie za granicą zawsze biorą za rosjankę bądź inną pannę zza wschodniej granicy, a nawet krajowi twierdzą, że moja uroda jest "ruska"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W sumie i Rosjanki i Polki, to słowianki, a jednak jest jakaś różnica w ogólnym wyglądzie. Mnie się bardzo podoba słowiańska uroda. ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
a mnie się podoba Twoja uroda
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
na mnie wszyscy hindusi w usa zwracali uwagę.
mam urodę chyba typowo z tamtych stron.. Indie.. ciemne wlosy, brązowe oczy, ciemna oprawa oka, śniada skóra (jak się opalę to jestem brązowa). a moi rodzice typowa uroda słowiańska (m.in blada cera) i idąc z nimi po ulicy rzeczywiście mogłam zwracać uwagę ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
mnie również
![]() ![]() Edytowane przez Kiti Czas edycji: 2009-06-29 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie się w szczególności podobają mężczyźni w tym typie urody. No i kocham wszelkie rudzielce (miedziane, orzechowe, czerwone), zwłaszcza jeżeli włosy są kręcone. ![]() A kolor oczu? Najbardziej mi się podobają niebieskie i szaroniebieskie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale na klasyfikacjach to się za bardzo nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się też połączenie "mysiego" blondu z szarymi oczami...i piegi. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
o tak piegi,jak dla mnie cudo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
taaaak, mnie też strasznie podobają się piegi
![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam taką urodę :P I wcale nie chcę jej mieć ;P Jasne blond włosy platyna albo mysie ![]() W sumie to cieszę się z tych włosów, bo wiem że jest bardzo mało blondynek, które mają swoje naturalne włosy ![]() Ja to bym chciała być jakąś mulatką ![]() Ale za to mam powodzenie u turków i w innych krajach arabskich! ![]() Edytowane przez sendenhorst Czas edycji: 2009-06-30 o 11:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: wizażanki i inne kobiety o oryginalnej, często "mieszanej" urodzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: wizażanki i inne kobiety o oryginalnej, często "mieszanej" urodzie
za to ja jestem dowodem na to, że orginalne nie znaczy piękne:/
generalnie jakby spojrzeć na moje cechy, to nie jest źle ciemn karnacja, kręcone brąz włosy ciemnobrązowe oczy...ale na mnie to wygląda komicznie:/ wszystko sie tak ze sobą gryzie jakos oczy mają dziwny kształt i do dużych nie należą usta zresztą też ciemnej karnacji ja osobiście nie widze, ale wszyscy mi to mówią wiec coz... ile ja bym dała żeby być po prostu normalna :/..i ładna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Dot.: wizażanki i inne kobiety o oryginalnej, często "mieszanej" urodzie
Mnie posądzono o wszystko, tylko nie o polskie pochodzenie
![]() ![]() ![]() A Polką tak czy siak jestem...
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Odkąd przed rokiem akademickim zafarbowałam włosy z ciemno-brązowych na czarno ciągle słyszę, że wyglądam jak Żydówka, Cyganka, Włoszka albo Hiszpanka (to chyba wtedy kiedy przesadzę z podkładem
![]() W mojej rodzinie nigdy nie było żadnych obcokrajowców, ale muszę się pogodzić że geny tak się wymiksowały, że przypominam Żydówkę (nawet nos mam kurcze taki choć nie do urodzenia) i że ciągle ktoś mi o tym mówi.
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem brana za Greczynkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Cóż..mam karmelowe włosy,brązowe oczy(troszeczkę zielonkawe),długie,czarne rzęsy(ciemna oprawa oczu),czarne,grube brwi + jasną cerę,regularne rysy twarzy(okrągła
![]() I...nie wiem cóż to za typ.Włoski nie,nie mam tak ciemnych włosów,cery.Ni wiem ^_^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
wiele z was pisze, ze biora was za wloszki, hiszpanki czy greczynki, bo macie ciemne wlosy, oczy czy karnacje..... ale tu raczej chodzi o rysy twarzy.
Ja jestem blondynka ,mam jasna cere, ale ciemnie oczy i ciemna oprawe oczu, nie uwazam absolutnie, abym wygladala "egzotycznie", nie mam tez (moim zdaniem) srodziemnomorskiej urody....jednak od dziecka biora mnie za cudoziemke, w szkole zawsze pytali skad pochodza moi rodzice, a ja nie potrafilam pojac dlaczego ![]() zeby bylo smieszniej, jak mieszkalam w Italii brali mnie za wloszke, malo kto uwazal mnie za cudoziemke,ewentualnie hiszpanke lub francuske.... chociaz i zdarzyl mi sie taki "hardcore", ze brali mnie za kolumbijke lub wenezuelke....a ja nie mam w sobie NIC z latynoski....nie mam pojecia skad to sie ludzia bierze ![]() i powtarzam, jestem naturalna blondynka z jasna cera....tylko oczy i ich oprawe mam ciemna,ale nie sadze, zeby taki drobiazg sprawial,ze ktos uwazalby mnie za latynoske czy wloszke....to musi byc cos w rysach twarzy ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
mnie się zdarzało słyszeć, że mam niepolską urodę , ale do końca nie wiem, co kto miał na myśli
![]() ostatnio się dowiedziałam od znajomych z czasów przedszkolnych, że podejrzewali mnie o bycie Chinką :p mam naturalnie ciemne włosy + bardzo ciemną oprawę oczu, jasną, porcelanową cerę, duże zielone oczy i delikatne piegi na nosie, bardziej widoczne latem i wyraz twarzy wystraszonego dzieciaka mama blondynka z niebieskimi oczami, tata brunet z ciemną arabską karnacją i takie dziwadełko wyszło ![]() Edytowane przez poppy seed Czas edycji: 2014-07-29 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
ja jestem trochę taką "mieszanką", ale nie jakąś specjalnie charakterystyczną, o jakich w tym wątku mowa. mam raczej słowiański typ urody: włosy ciemny blond, oczy zielone. moja mama miała rodziców - Ukraińców (jedno z nich było tylko w połowie Ukraińcem) i posiadała raczej typowy dla tamtych rejonów typ urody: piwne oczy, lekko szeroki nos i ciemne włosy. zaś mój tata 100% Polak. w sumie to dzięki mieszance genów moich rodziców mam zielone oczy, które przynajmniej w moim regionie są dość rzadko spotykane - mój chłop twierdzi, że poza mną to takich nie widział. ale z tego, co widzę w necie, to sporo jest osób zielonookich. wrzucę zdjęcie mnie - mieszańca
![]() ![]() a na dodatek wmawiają mi, że mam niemiecki akcent ![]() Edytowane przez 201605090940 Czas edycji: 2014-07-30 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zawsze myślałam,że Ukraińcy mają jasne włosy,jasne oczy...ale muszę przyznać,że to całkiem ciekawe.Ja miałam podobno dziadka Ukraińca od strony ojca,a on taki ciemny... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() lub na załącznik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Ja mam blond włosy, niebieskie oczy, brzoskwiniową cerę, piegi na nosie i słyszałam już kilka razy, że wyglądam na szwedkę
![]() ![]()
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Hej, pierwszy raz pisze w tym watku, zainteresowal mnie.
Przeczytalam, ze jedna ma skosne oczy... i wiecie co ja tez. Wlasnie nie wiem jak to wylumaczyc, ale nie mam nic z chinki w korzeniach a mowia mi, ze wlasnie mi sie skosne robia, szczegolnie jak sie usmiecham etc. kolezanki zawsze mi mowily, ze mam inna urode, jedna ze chinka, a inna ze mam takie mongolskie rysy twarzy, sama nie wiem. Na pewno nie mam zwyczajnej urody. Marzylabym byc blondynka z niebieski m i oczami, ale zaczelam doceniac swoja nietypowosc twarzy. a tak poza tym mam brazowe oczy, wlosy tez brazowe i proste, a na szczescie ciemna karnacje, uwielbiam byc opalona, ale tylko naturalnie. Ta innosc moze pochodzicze w polowie mam bialoruska krew? Sama nie wiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ale wszystko się zgadza z opisem!Skąd Pani zna takie szczególne cechy dla danego narodu?Trudno mi pojąć TT^TT Mówi Pani o charakterystycznych rysach twarzy-jakie są takie typowe,żydowskie? Bardzo proszę o odpowiedź,zbiła mnie Pani lekko z tropu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.