![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: TYLKO PERFUMY: Madness, Agent Provocatour + inne
pallancestro, dzięki, ale w przypadku perfum popularnych nie przepadam za odlewkami- połowa radości to flakon
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hey, tego Cartiera mogę mieć dla Ciebie w ilości: 7sztuk po 1,5ml+ 1/2 jednej próbki= około 11ml
i jeszcze może zainteresuję Cię Lagerferd Femme (pomarańczowy) próbka 3ml mnie podoba się u Ciebie: Esencia de Duende, J.Del Pozo, edt, 10ml/100 Bvlgari Notte, edp. 25/40ml, ale musiałabyś sobie coś dobrać Max Mara, edp, 60/70ml, tym bardzie dobrać ![]() właściwie najbardziej lubię max marę... czekam na odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Figarro, interesuje mnie Winter Delice. Czy perfumy są w orginalnym flakonie czy to odlewka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Winter Delice jest w oryginalnej butelce bez kartonika.
Tak jak na zdjęciu. ok. 40 do 45ml ze 125ml. Alu jeśli chodzi o ten akurat zapach,to tak jak zaznaczyłam będę wybredna i czekam jeszcze do końca tygodnia z decyzją ![]() Może napiszę,co mnie u Ciebie zainteresowało. Kenzo Jungle. Aquolina Pink Sugar . i dodatkowo Voile D'Ambre. ![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Figgaro, zastanów się i daj znać.
Na pink sugar mam chętną na forum gazety, więc jeśli na tym zapachu zależy Ci najbardziej daj mi znać tak szybko jak możesz. ![]() EDIT: dwie chętne na pink sugar ![]() Edytowane przez kama kama Czas edycji: 2009-06-04 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie będę wstrzymywać ![]() Z wymianą Winter Delice śpieszyć się nie będę ![]() Pozdrawiam ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-06-05 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Figarro, dzięki za info i do konca tygodnia czekam na wiadomość czy na coś się zdecydowałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może innym razem nam wyjdzie ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Armani Diamonds za Trusardi Inside? prosze prosze
![]() ![]() Edytowane przez aldona82 Czas edycji: 2009-06-06 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
aldona- niestety, diamonds na mnie pachną przez 5 sekund
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przemyślałam,że wymienię tylko na inny trudnodostępny zapach ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Figarro, nie ma sprawy.
Z rzadkich trudnodostępnych zapachów mam Madness edp, ale nie wiem czy to Twój styl. Ja nigdy nie miałam do czynienia z Winter Delice więc też trochę obawiam się wymiany w ciemno - zaproponowałam ją ze względu na moją słabość do Belle de Minuit, podobno są siostrami. Gdybyś zmieniła zdanie daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winter Delice też jest zapachem pralinkowym(w/g niektórych recenzji,choć ja tego nie czuję). Jednak tu czuć głównie żywicę z igliwiem ![]() ![]() ![]() ![]() Moim zdaniem zapachy niewiele mają ze sobą wspólnego ![]() Chyba tylko tą pralinkę,której ja prawie nie czuję ![]() Ale są bardzo ciekawe ![]() ![]() Ja mam tylko próbkę BdM ![]() Ostatnio nawet zaczęłam znowu myśleć o zdobyciu flaszki ![]() Ale nic na siłę. Choć gdybym miała wybrać,który zapach wolę to zawsze wybiorę Winter Delice ![]() Jeśli nic ciekawego dla siebie nigdzie nie znajdę,to wrócę ![]() A jeśli wcześniej znajdziesz jakieś kadzidla (np NUedp,BC itp),lub właśnie BdM,to zapraszam ![]() Dziękuję i pozdrawiam ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-06-07 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie?
Coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335384 Poza wątkiem mam Chanel Chance ponad połowa ze 100ml, Heidi Klum EDP z 50ml zostało 45 i Demeterki po 15ml Watermelon Lolipop i Suntan Oil ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- To nowy wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ralph Lauren, Sahara, 15/75 ml, edp. Klasyka Laurena, zapach trudny do zdobycia.
czy to jest sahara czy nie przypadkiem safari?? jeżeli tak to jestem zaintertesowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
witam po wakacjach
![]() rypko--> interesuje mnie Maitresse, Pur Elle, Demeter Suntan Oil, My Manifesto (za żel podziękuję) memento--> muszę przypomnieć sobie envy w perfumerii, ale chyba jestem na tak. Daj mi znać czy Twoja oferta jest wciąż aktualna, kisssek--> oczywiście, masz rację, walnęłam byka- ale już poprawiłam. To oczywiście Safari Ralpha Laurena. Od Ciebie interesowałaby mnie chyba tylko Euphoria. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Moze znajdziesz cos u mnie? Przeczytalam ze masz jeszcze chance? Bylabym chetna
![]()
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
asiku, niestety, nic nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
To Kochana nowy wateczek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=350847 ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Aha jeszcze poza watkiem mam Darling nowe 15ml Isabelli Rosselini ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Pur Elle i My Manifesto i miniaturke Agenta chetnie oddam za Aquolina Pink Sugar Dobierzesz cos do Demeter Suntanoil np.Princess Flower Wera vang za Kenzo Jungle lub Max Mare Luknij na nowy watek i daj znac co Ci sie podoba ja juz pisalamna co mam chrapke ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Pur Elle i My Manifesto i miniaturke Agenta chetnie oddam za Aquolina Pink Sugar Dobierzesz cos do Demeter Suntanoil np.Princess Flower Wera vang za Kenzo Jungle lub Max Mare Luknij na nowy watek i daj znac co Ci sie podoba ja juz pisalamna co mam chrapke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Kamo czy w gre wchodzi zrobienie odlewki?
Jutro zrobie aktualizacje-przynajmniej bede chciala ![]() Przejrze na spokojnie Twoje propozycje i pewnie sie dogadamy ![]() Chanel No5 chcesz flakon czy interesuje Cie duza probka/odlewka?a moze interesuje Cie tez Chanel No5 Eau Premiere?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
zależy za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie miniaturki: My Givenchy Dream, edt, 7ml, Eau de Star, T. Mugler, edt, 5ml
i Trussardi INSIDE, edp, 20/30 ml Co mogłabyś oddać za Sunflowers?
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Kochana uderzam do Ciebie raz jeszcze:
Podobal Ci sie : Pacco Rabbane Elle Metal Edition ubytek jeden psik poj.50ml Agent Provocateur miniaturka My Manifesto Isabella Rosselini nowa w folii 15ml Demeter Suntan Oil 15ml w orginalnej flaszeczce Moze pokusze Cie jeszcze Vera Wang Flower Princess 45 z 50ml lub Heidi Klum 45 z 50ml Napewno bym chciala Pink Sugar ![]() A ostrze sobie zabki jeszcze na Kenzo Jungle lub Max Mare |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Zapytałaś u mnie - odpisałam u mnie ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Kenzo Jungle, edp, 45/50ml
OPIUM, limited version, (w opakowaniu w kształcie serca), edt, ok. 23/25ml Może coś znajdziesz u mnie ? Poza wątkiem mam AA, ale odlewkę 15 ml, Figue & Irys
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
4. Aquolina Pink Sugar, 80/100ml, tester bez korka.
9. Ralph Lauren, Safari, 15/75 ml, edp. Klasyka Laurena, zapach trudny do zdobycia. znajdziesz cos u mnie? Poza wątkiem mam też esencia de duende pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za slonika??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.