|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ''POWTORKA Z ROZRYWKI''- odchudzanie po raz n-ty...tym razem w grupie :)
Ja to wczoraj nagrzeszyłam. Najpierw wybrałam się do TŻ, a u niego teściowa mnie poczęstowała galaretką z bitą śmietaną i jagodami, a także kawałkiem loda- nie mogłam odmówić, żeby nie urazić teściowej hehe
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam dziewczynki i miłej niedzieli Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Ajć z moim odchudzaniem kiepsko jak to w święta:/
Co prawda wiele nie jadlam prawie że nic...no ale...winka to trochę wypiłam... Noi brak ćwiczeń:[ Na szczęście póki co waga nie skoczyła mi.Biorę się za siebie po świętach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
mój wczorajszy dzionek , poza wpadką z ciastkami:P zaliczam do udanych! A dzis od rana jakas rozleniwiona jestem, nawet jesc mi sie nie chce...ale zaczęłam dzień od szklanki wody z cytryną i nawt dobre, tylko, że ciągle siku mi sie chce po tym wynalazku hehe na obiad bedzie surówka z marchewy i mięso gotowane, a na deser sałatka owocowa..mniam
![]() ![]() ![]() U mnie lato w pełni i zaraz smigam do ogórdka na trawke poopalac sie , buźka pa
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
witam,czy tutaj odchudzacie sie zdrowo?
![]() ![]()
#66 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Blondyna20 Ewik86 ma rację..wyciąc i luz:P no albo zacząc chorowac na sklerozę ![]()
![]() ![]() Edytowane przez milencjusz Czas edycji: 2009-05-03 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Właśnie sobie zdałam sprawę z tego ,że....że do czwartku już nie daleko a mi waga nic nie ruszyła
![]() No to msuzę się wziąć za siebie nie ma tak dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Cześć! Ja też chciałabym się przyłączyć
![]() ![]() ![]() Pozdrowionka ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
hehe skleroza dobry pomysł
![]() ![]() Orzeszek i Kinga witam! ![]() Blondyna20 do czwartku jeszcze 4 dni, więc kto wie, może coś się uda zrzucić, a jak nie to przecież będzie i następny czwartek ![]() Ja się zawsze ważyłam w poniedziałek i nie wiem czy wytrzymam do czwartku- będzie walka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
a ktoś z was może wie ile kcal ma agrestowa galaretka??
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
to ja sie bardzo chetnie przyłacze i zaznaczam ze bede bardzo aktywnie pisac i udzielac sie w watku
![]() kurcze, tylko z tym wazeniem w czwartki.. przez jakis okres czasu po prostu nie chce sie wazyc.Mam nadzieje,ze pomimo tego bede mogła z Wami zostac.Stawiam na zdrowe odzywianie i aeroby ![]() Dzis juz poskalałam na skakance 20min interwałowo,spociłam sie jak mysz ![]() ![]() ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2009-05-03 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny!
Zapowiada się tu świetny wątek. Wsparcie - a to chyba w odchudazniu najważniejsze. 3 lata temu udało mi się zgubić 20 kg, tak było przez 1 rok, a potem powrót do starych nawyków i starej wagi. I choć wiem jaki sposób odżywiania jest dla mnie idealny, to ciężko jest mi się zmobilizować i zacząć od nowa. Może z Wami mi się uda ![]() Wiem jedno, że jeśli się bardzo chce - uda się na pewno! pozdrowionka! |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
kinga2508 i seelka witamy i zapraszamy!! Jaką dietkę wybrałyście , też MŻ? ja z ograniczeniem pieczywka i słodyczy i to mi najlepiej słuzy... No i piszcie mi tutaj bez wyjątku wiek, wzrost i wagę teraźniejszą i docelową
![]()
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Oraz witam wszystkei nowe ![]() Wczorajszy dzień został zaliczony.Wszystko jak w zegarku szwajcarskiem,no może porócz kilku paluszków,ale co tam.Pożniej zajęcia taneczne.Szczerze mówiąc jakoś mi się nie chce jeść,inne mysli zaprzatają mi głowe.Wczoraj się dowiedziałam,że jestem zaproszona na wesele z OSOBĄ TOWARZYSZĄCĄ.A tu jak na złość zerwałam z chłopakiem.Chętnych niebrak,ale jak zaprosić znajomego,tak aby się nie zbłaźnić?!Ehh te problemy życiowe...:P Dzisiejszy dzień zaczełam od obowiązkowej wody i jabłek.Do tego chlebek zarowy i warzywka. Wystroiłam się dzisiaj do kościoła z szpileczki i bermudy przed kolanko-wyglądałam EKSTRA!!!(wiem skromna jestem:P),ale jak też mnie te buty obtarły!!.Ledwo do domu doszłam.Ale trzeba dla urody cierpieć ![]() Obiad-wielka niewiadoma. Teraz opalanko,poźniej plażóweczka ![]() Miłej niedzieli Śliczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Oj Konstancjo dziś to jest idealna pogoda na opalanie. Ja właśnie z niego wróciłam- 1,5 h na słoneczku zaliczone
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Podróżniczka
|
Ja jestem wlasnie po jajeczniczce.Wiem...trosz ke poznione sniadanie ale tak wyszlo :P
Na obiadek bedzie piers z kurczaka i brokuly. Na kolacje nie wiem ![]() Ale mi tu smaka na galaretki,lody,bita smietane narobilyscie....az mi slinka leci.Dobrze, ze dzis wszystko pozamykane bo bym pewnie do sklepu skoczyla. Marze teraz o takiej zimniutkiej pepsi ![]() Pozniej ide biegac :P |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() chciałabym schudnąć do conajmniej 70(nie wiem w jakim czasie) PS. Macie jakieś sprawdzone ćwiczenia na brzuch(część górną i dolną), uda i nogi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
ja o 14 zjadlam zdrowy obiad(warzywa,piers z kurczaka,kasza gryczana lyzek 3), teraz pije wode mineralna,czekam az mi sie ulozy w brzuszku jedzenie i ide biegac dzis juz jestem zmobilizowana do biegania w 100%
![]()
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
ok zobaczę co to jest i może zaczne je robić
![]() dzięki ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- mam jeszcze jedno pytanko: gdzie się kupuje tą therm line II ? |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
Witam!
Czy można jeszcze się przyłaczyc? ![]() Podczytuje Was w sumie od początku, odkąd przeczytałam w tytule "odchudzanie po raz n-ty" od razu poczułam że to o mnie.Najszedł czas by sie ujawnic ![]() Tak jak pisałam odchudzam się juz którys raz z kojei ale teraz czuje sie juz uzbojona w odpowiednią motywacje i wiedze.Wiem że u mnie to nie może byc krótkotrwała dieta tylko nowy zdrowszy styl życia na dłużej.A zaczynam od MZ bo to chyba najskuteczniejsza dieta.Plus oczywiscie troche więcje ruchu.Juz kilka dni staram się trzymac tej zasady.I wierze ze wytrwam! Jak zresztą my wszystkie tu zebrane ![]() Wiek :24 Waga :80 Wzrost :171 Pozdrawiam serdecznie!! |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
no i jajko!
![]() ![]() ale za to była skakanka rano 20minut interwało wiec nie jest zle.
#86 |
Przyczajenie
|
Ja mam za sobą godzinke ćwiczeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny skopcie mi tyłek!!!Debilka zamiast się pilnowac to zjadałam pół blachy sernika i paluszki.I takie to moje odchudzanie.Co prawda zjadałam o 16 wszytski i teraz nei zamierzam jeść niczego,ale i tak wiem,że to guźik da;/
Czymajcie się dziewczyny i nie róbcie tego co ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Wiecej cwiczen , mniej jedzonka ale zadnej scislej diety - ogolnie luzne podejscie do procesu odchudzania. Ja zauwazylam ze jak jestem na diecie , mniej jem , stresuje sie przestrzeganiem zasad to z tego stresu i tym przejeciem sie dieta - JEM WIECEJ ;lub CALKIEM REZYGNUJE z diety... Mam nadzieje ze bedziesz sie czula tutaj dobrze i ze otrzymaszz wsparcie w ciezkich chwilach , oraz ze przylaczysz sie do czwartkowego wazenia ![]() ![]() U mnie dzisiaj dzionek sredni- zjadlam ciasto :/ ale pozatym to bylam grzeczna - jak zwykle na pieszo do pracy - godzinka marszu - duzo wody -Warzywka i miesko - jablko teraz zjadlam kolacje - wasa z indykiem i pomidorkiem , popije herbatka zielona... DZIEWCZYNY! apel ![]() To uczyni watek ciekawszym . Bedzie o czym dyskutowac a i motywacja wieksza , zeby pochwalic sie na fotce za kilka tygodni , miesiecy - nowa figura ![]() Buzka ![]()
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Chcialam sie przylaczyc do was. Moja dieta - mniej jedzenia i ruch no i bez napadowo... Odchudzanie nie jest mi obce, zasady zdrowego odzywiania jak wiekszosc mam w malym paluszku, szkoda tylko ze mam taki problem z stosowaniem ich. Co do zdjec to ja moge powklejac swoje motywacje ale moje zdjecie narazie odpada. Wiek 21 Wzrost 167 Waga 64 Najwiekszy problem to duzy brzuch i persi. Czas start!! |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
przylanczam sie. to juz 2 watek na wizazu gdzie sie przylaczam. wczesniej sie nie udalo.
moje story w skrocie: rok do 2004/5 gora 45kg pozniej doszlo do 54kg gdzies okolo 2006r 47kg po odchudzaniu - do dzis nie wiem skad mialam tyle silnej woli (daty nie bardzo trzymaja sie kupy bo nie pamietam juz za bardzo) obecnie 51kg (bylo52 ale zaczelam prace i jakos kg spadlo) wzrost 153/4 wiec powinnam wazyc tak 47kg pilam juz w zyciu multum herbatek, lykalam bio cla, olimp tl II chce schudnac tak 2 kg - niby nic a jakos mi ciezko ![]() ludzie mowia ze jestem ok ale ja CZUJE SIE OKROPNIE GRUBA wlasciwie od czasu kiedy po tych 47kg przytylam znow to ciagle jestem na dietach ktore mi nie wychodza, ciagle licze kalorie i ciagle mam wyrzuty sumienia (jak dzis - zjadlam jakies ciastka i kotleta ![]() edit: zawsze mi sie wydaje ze przez to ze jestem gruba nie mam faceta. bo w koncu ktory by chcial takie faldki ![]() Edytowane przez cyanide sun Czas edycji: 2009-05-03 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.