|
|
#61 |
|
Modermistrz bobkowy :D
|
Dot.: Wymianaka biżuteryjno-scrapbookingowa:D
olaboga! do mnie?
A ja baba ze wsi,bobków mam dostatek ![]() Ty Marta,do Pupila priorytetem poslij,coby nie wyschły to moze w jakim ładnym słoiku? bedzie miala co decoupazowac na wymiankę ![]() Ja spadam ,bo zamiast wątku wymiankowego zrobil sie wygłupiankowy na plotkowy zabierac sie,biegiem ! ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- .a jaki ruch tu dzis sie zrobil..jak na dworcu centralnym
|
|
|
#62 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Noooo, spadamy na plotkowy, bo pomysłodawczyni tej nowej wymianki jeszcze pożałują, że tutaj trafiły
A byłoby szkoda ![]() Informację na decoupage wrzuciłam, może jeszcze ktoś oprócz Arlety i mnie się zdecyduje
Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2009-05-05 o 22:21 |
|
|
|
|
#63 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() decu moze nie wyjdzie, ale pergamano tak Cytat:
[to tylko taki zarcik Checolada dobra, spadamy, bo watek sie zasmieca
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-05-05 o 22:22 |
||
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej... Ciekawa wymianka się szykuje... A do kiedy to do kiedy zapisy??? No i kiedy wysyłka???
|
|
|
|
|
#65 |
|
Rozeznanie
|
Hmm chwile mnie nie było, patrze, a tu 2 strony o bobkach... Zaczynam bać się tej wymianki;p...
Titania- nie widziałam jeszcze białych bobków z długimi blond włosami , ale może sie nie znam . Dobra robie liste, a temat bobkowy na dzisiaj zakończmy, bo delikatniejsze biżuteryjki wystraszą się notesika z króliczych bbków i będzie po zabawie. ![]() Joasiunia- wszystko jeszce do ustalenia
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-05 o 22:39 |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki biżutki Wy się nas nie bójcie
U nas w papierkach to normalne Takie mamy fiu bździu czasami No ale z tymi bobkami... Hehe no dobra... P.S. Agatko... To ja może podziękuję za wpis do wędrasia,bo jak mi bobka wkleisz to ja dziękuję Ale beje jechał... Hohohooooooo Swojskie klimaty jak nic będą
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, to w takim razie - jeśli termin będzie na lipiec ( tylko nie na 1 lipca :P)
To ja się ZGŁASZAM
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja tez sie oficjalnie zapisuje do wymianki
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
W takim razie kobitki myślcie nad tematem, bo trzeba w końcu ustalić najważniejsze sprawy coby jakiś porządek był...
I. TEMAT II. RAMY CZASOWE III. TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ IV. TERMIN WYSYŁKI
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-05 o 23:14 |
|
|
|
|
#70 |
|
|
To grzecznie czekamy
|
|
|
|
|
#71 |
|
CraftMod
|
To ja se stanę z Ewą w kolejce, zbieramy komitet kolejkowy
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Checolada, kochana, tam mały błedzik wkradł sie listę, ja nie z biżuteryjek, jak "bardziej" od tych papiórkowych a tak naprawde to ja nie reprezentuje zadnego z forum bo malowanie na szkle jeszcze sie zadnego podforum nie doczekało wiec poprosze o przeniesienie mnie do przeciwnego obozu
|
|
|
#73 |
|
Rozeznanie
|
Nie, nie, nie czekamy. Ustalamy razem
![]() Titania- ok już zmieniam, chyba w Twojeej wypowiedzi coś o loopach czytała i to mnie zmyliło
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-05 o 23:26 |
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
...to może i ja sie skusze - oczywiście jako ta nie bizuteryjka...
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
No a ja ?Proszę mnie wpisać na listę mogę coś w decoupage zrobić,a ze zrobieniem kartki już gorzej ale jak trzeba będzie to sie tez piszę..Kurcze,na kilka godzin spuściłam wątek z oczu ,a tu ruch jak na dworcu.Trzy strony prawie o samych bobkach musiałam przeczytać hi hi.
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
jeśli wymianka będzie w lipcu, to ja również się chętnie przyłączę ( z moimi biżutkami oczywiście
)
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
To ile dajemy na wpisanie się tutaj i zgłoszenie? 2 tygodnie? 3 tygodnie? Bo z tego co widzę, to biżuteryjek tu nie za wiele się wpisało na razie....
|
|
|
|
|
#80 | |
|
|
Cytat:
bo u nas doszła Arlatasa a z biżu Amanbada i nutka 27.
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
O kochane widze, że szykuje się ekstra zabawa
Wpisuje się a co hehe... ...tylko, że ja jestem i biżuteryjko i scrapowa
|
|
|
|
|
#82 |
|
Wtajemniczenie
|
Na lipcowy termin też się chętnie piszę i bardzo podoba mi się ten "wielobranżowy" pomysł - już widzę w mojej wyobraźni jakieś śliczne pudełeczko na moje koraliki
Choć oczywiście innymi ślicznościami też ie pogardzę
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wymianka będzie w lipcu to i ja się piszę... Wcześniej nie dam rady,bo obrona pracy mgr...
|
|
|
|
|
#84 | |
|
|
Cytat:
Wtedy gdzie zabraknie wizażanki tam można Cię dopisać, jeśli się na taki układ zgodzisz. Bo teraz faktycznie nas jest już więcej niż z biżu |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra.. przekonalam sie. Pasuje mi w lipcu, ale jak bedzie w czerwcu (np do konca lipca) to tez sie pisze. Albo w maju.... Po prostu kazdy termin.
Tylko jest taki problem.. przeciez musi byc tyle samo scarpiarek ile bizuteryjek |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się jeszcze zastanowię nad zgłoszeniem...
Tylko koniecznie trzeba regulamin taki jak w biżuteryjnym wymiankowym zmajstrować, żeby nie było niedomówień...
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Kamyczku regulamin sie zmajstruje już na dniach. Tylko chciałabym wiedzieć co z tym tematem, wtedy łatwiej będzie regulamin napisać
.Bawimy się w te skojarzenia czy macie inne propozycje? Jeśli tak, to w wybieramy jakąś pulę słów kluczy, czy każda wymyśla sama? W pierwszym poście napisałam, że zgłoszenia przjmujemy do 27 maja, narazie jest to taka orientacyjna data, jeżeli się zgodzicie zostanie. I jaki termin wysyłki ustalamy? Studentki i inne dziewczyny zajęte w czerwcu ile czasu potrzebujecie? Tydzień, 10 dni?
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
O co chodzi z tą zabawą w skojarzenia?
A może każda z uczestniczek na swoim watku napisze kluczowe słowa:tonacja ,przeznaczenie oczekiwanej pracy.Tylko nie krzyczcie na mnie ,to tylko moja sugestia. |
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
No qidzę,że już na liście widnieję
Hehe no oki... Tylko ja uprzedzam-jeśli planujecie wcześniej niż przed lipcem-to ja odpadam. A kiedy dokładnie w lipcu to już mi rybka![]() W sumie nasze preferencje kolorystyczne można znaleźć w wątku. A Wasze biżuteryjki???
|
|
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Zabawa w skojarzenia polega na tym, że każda wybiera sobie jakieś słowo klucz- np. wiosna, kwiat, morze, - coś co jej się mile kojarzy i chce aby prezent który dostanie również miał z tym coś wspólnego- a co to już zależy od osoby która ten prezent dla Was robi.
Swoje słowo-skojarzenie wysyłacie do mnie na pw, razem z preferencjami- co chaciałybyście dostać (kolczyki, wisiorek, notesik, pudeleczko itd) i adresem, na który prezent ma być wysłany. Tak więc wiem o preferencjach tylko ja i osoba wysyłająca do mnie pw. Nie można pisać o tym na forum!! Następnie po zamknięciu listy urządzam losowanie i wysylam preferencje każdej z nas do osoby, która ma robić prezent. Głosowanie jest tajne ponieważ ma to być niespodzianka i o tym kto został wylosowany dla kogo również nie pieszemy na forum, ani w żaden inny sposób nie informujemy wylosowanej dla nas osoby. Chciałabym dzisiaj ostatecznie zatwierdzić temat naszej wymianki, aby napisać regulamin. Treść tego postu i wszelkie inne zasady dotyczące naszej wymianki znajdą się w pierwszym poście. W razie potrzeby zostanie założony nowy wątek, dotyczący wymianki. Po ustaleniu tematu, ostatecznego terminu i stworzeniu regulaminu będę czekać na PW dotyczące adresów i preferencji. Przesłanie PW będzie jednoznaczną deklaracją uczestnictwa w zabawie.
![]() |
Nowe wątki na forum Papierowy zawrót głowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.