![]() |
#61 |
Modermistrz bobkowy :D
|
Dot.: Wymianaka biżuteryjno-scrapbookingowa:D
olaboga! do mnie?
A ja baba ze wsi,bobków mam dostatek ![]() Ty Marta,do Pupila priorytetem poslij,coby nie wyschły to moze w jakim ładnym słoiku? bedzie miala co decoupazowac na wymiankę ![]() Ja spadam ,bo zamiast wątku wymiankowego zrobil sie wygłupiankowy ![]() na plotkowy zabierac sie,biegiem ! ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- .a jaki ruch tu dzis sie zrobil..jak na dworcu centralnym ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Osiołek z zakątka :)
|
Noooo, spadamy na plotkowy, bo pomysłodawczyni tej nowej wymianki jeszcze pożałują, że tutaj trafiły
![]() A byłoby szkoda ![]() Informację na decoupage wrzuciłam, może jeszcze ktoś oprócz Arlety i mnie się zdecyduje ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2009-05-05 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() decu moze nie wyjdzie, ale pergamano tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dobra, spadamy, bo watek sie zasmieca ![]()
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-05-05 o 21:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ojej... Ciekawa wymianka się szykuje... A do kiedy to do kiedy zapisy??? No i kiedy wysyłka???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Rozeznanie
|
Hmm chwile mnie nie było, patrze, a tu 2 strony o bobkach... Zaczynam bać się tej wymianki;p...
Titania- nie widziałam jeszcze białych bobków z długimi blond włosami ![]() ![]() Dobra robie liste, a temat bobkowy na dzisiaj zakończmy, bo delikatniejsze biżuteryjki wystraszą się notesika z króliczych bbków i będzie po zabawie. ![]() Joasiunia- wszystko jeszce do ustalenia
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... ![]() Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-05 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kobitki biżutki Wy się nas nie bójcie
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Agatko... To ja może podziękuję za wpis do wędrasia,bo jak mi bobka wkleisz to ja dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, to w takim razie - jeśli termin będzie na lipiec ( tylko nie na 1 lipca :P)
To ja się ZGŁASZAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ja tez sie oficjalnie zapisuje do wymianki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
W takim razie kobitki myślcie nad tematem, bo trzeba w końcu ustalić najważniejsze sprawy coby jakiś porządek był...
I. TEMAT II. RAMY CZASOWE III. TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ IV. TERMIN WYSYŁKI
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... ![]() Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-05 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
To grzecznie czekamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
CraftMod
|
To ja se stanę z Ewą w kolejce, zbieramy komitet kolejkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Checolada, kochana, tam mały błedzik wkradł sie listę, ja nie z biżuteryjek, jak "bardziej" od tych papiórkowych a tak naprawde to ja nie reprezentuje zadnego z forum bo malowanie na szkle jeszcze sie zadnego podforum nie doczekało wiec poprosze o przeniesienie mnie do przeciwnego obozu
![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Nie, nie, nie czekamy. Ustalamy razem
![]() Titania- ok już zmieniam, chyba w Twojeej wypowiedzi coś o loopach czytała i to mnie zmyliło ![]()
Artysta to osobnik, który z czworokątnego świata odrzucił fragment, co się zwie zdrowym rozsądkiem, i żyje w świecie trójkątnym... ![]() Zapraszam do obejrzenia naszych Pluszaków ![]() Coś nowego Edytowane przez CheColada Czas edycji: 2009-05-05 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
...to może i ja sie skusze - oczywiście jako ta nie bizuteryjka...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
No a ja ?Proszę mnie wpisać na listę mogę coś w decoupage zrobić,a ze zrobieniem kartki już gorzej ale jak trzeba będzie to sie tez piszę..Kurcze,na kilka godzin spuściłam wątek z oczu ,a tu ruch jak na dworcu.Trzy strony prawie o samych bobkach musiałam przeczytać hi hi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
jeśli wymianka będzie w lipcu, to ja również się chętnie przyłączę ( z moimi biżutkami oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
To ile dajemy na wpisanie się tutaj i zgłoszenie? 2 tygodnie? 3 tygodnie? Bo z tego co widzę, to biżuteryjek tu nie za wiele się wpisało na razie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
O kochane widze, że szykuje się ekstra zabawa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Na lipcowy termin też się chętnie piszę i bardzo podoba mi się ten "wielobranżowy" pomysł - już widzę w mojej wyobraźni jakieś śliczne pudełeczko na moje koraliki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jeśli wymianka będzie w lipcu to i ja się piszę... Wcześniej nie dam rady,bo obrona pracy mgr...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
|
Cytat:
![]() Wtedy gdzie zabraknie wizażanki tam można Cię dopisać, jeśli się na taki układ zgodzisz. Bo teraz faktycznie nas jest już więcej niż z biżu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
Dobra.. przekonalam sie. Pasuje mi w lipcu, ale jak bedzie w czerwcu (np do konca lipca) to tez sie pisze. Albo w maju.... Po prostu kazdy termin.
Tylko jest taki problem.. przeciez musi byc tyle samo scarpiarek ile bizuteryjek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ja się jeszcze zastanowię nad zgłoszeniem...
Tylko koniecznie trzeba regulamin taki jak w biżuteryjnym wymiankowym zmajstrować, żeby nie było niedomówień...
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Kamyczku regulamin sie zmajstruje już na dniach. Tylko chciałabym wiedzieć co z tym tematem, wtedy łatwiej będzie regulamin napisać
![]() Bawimy się w te skojarzenia czy macie inne propozycje? Jeśli tak, to w wybieramy jakąś pulę słów kluczy, czy każda wymyśla sama? W pierwszym poście napisałam, że zgłoszenia przjmujemy do 27 maja, narazie jest to taka orientacyjna data, jeżeli się zgodzicie zostanie. I jaki termin wysyłki ustalamy? Studentki i inne dziewczyny zajęte w czerwcu ile czasu potrzebujecie? Tydzień, 10 dni?
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
O co chodzi z tą zabawą w skojarzenia?
A może każda z uczestniczek na swoim watku napisze kluczowe słowa:tonacja ,przeznaczenie oczekiwanej pracy.Tylko nie krzyczcie na mnie ,to tylko moja sugestia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
![]()
No qidzę,że już na liście widnieję
![]() ![]() W sumie nasze preferencje kolorystyczne można znaleźć w wątku. A Wasze biżuteryjki??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Zabawa w skojarzenia polega na tym, że każda wybiera sobie jakieś słowo klucz- np. wiosna, kwiat, morze, - coś co jej się mile kojarzy i chce aby prezent który dostanie również miał z tym coś wspólnego- a co to już zależy od osoby która ten prezent dla Was robi.
Swoje słowo-skojarzenie wysyłacie do mnie na pw, razem z preferencjami- co chaciałybyście dostać (kolczyki, wisiorek, notesik, pudeleczko itd) i adresem, na który prezent ma być wysłany. Tak więc wiem o preferencjach tylko ja i osoba wysyłająca do mnie pw. Nie można pisać o tym na forum!! Następnie po zamknięciu listy urządzam losowanie i wysylam preferencje każdej z nas do osoby, która ma robić prezent. Głosowanie jest tajne ponieważ ma to być niespodzianka i o tym kto został wylosowany dla kogo również nie pieszemy na forum, ani w żaden inny sposób nie informujemy wylosowanej dla nas osoby. Chciałabym dzisiaj ostatecznie zatwierdzić temat naszej wymianki, aby napisać regulamin. Treść tego postu i wszelkie inne zasady dotyczące naszej wymianki znajdą się w pierwszym poście. W razie potrzeby zostanie założony nowy wątek, dotyczący wymianki. Po ustaleniu tematu, ostatecznego terminu i stworzeniu regulaminu będę czekać na PW dotyczące adresów i preferencji. Przesłanie PW będzie jednoznaczną deklaracją uczestnictwa w zabawie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.