Dźwięk, zapach, widok czy uczucie, które was denerwują - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-10, 19:08   #61
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Dźwięk, zapach, widok czy uczucie, które was denerwują

Cytat:
Napisane przez arktyczna Pokaż wiadomość
Mnie jeszcze bardzo denerwują gołębie. Latają nisko nad głową i zawsze mam wrażenie, że zaraz wylądują mi na głowie, zadrapią twarz pazurami albo narobią na ramię. Zawsze się schylam i wyglądam idiotycznie uciekając i piszcząc jak te ptaszyska nadlatują.
TO TEŻ!
Ja równie idiotycznie się zachowuję w obecności ptaków. Stojąc wśród gołębi w krakowskim rynku zaczęłam płakać Jak idę na mieście i widzę ptaki to dosłownie drę ryja i pruję przed siebie... Nie umiem nad tym zapanować.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:48   #62
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
TO TEŻ!
Ja równie idiotycznie się zachowuję w obecności ptaków. Stojąc wśród gołębi w krakowskim rynku zaczęłam płakać Jak idę na mieście i widzę ptaki to dosłownie drę ryja i pruję przed siebie... Nie umiem nad tym zapanować.
Mi się paskudztwo zalęgło na balkonie, i chyba muszę wytruć :/

Kiedyś na spacerze dostałam od gołębia skrzydłem w nos, brrrr

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:53   #63
Mgiełka91
Zadomowienie

Nienawidzę dźwięku zgniatanej puszki , mlaskanie, siorbanie, skrobanie widelcem, kreda jeżdżąca po tablicy z piskiem. Brrr
Mgiełka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-10, 19:57   #64
Wredonisia
Zadomowienie

GG do Wredonisia

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
a ja najgorzej nie lubię jak ktoś w tłumie się o mnie ociera .... nawet jeśli to niechcący...
Ociera, albo przez przypadek dotknie, np dziecko. Odruchowo sie odsuwam ;/

Cytat:
Napisane przez significant Pokaż wiadomość

Zapach potu innych osób też nie jest przyjemny. Zwłaszcza jeśli chodzi o zatłoczoną komunikację miejską. Mam wtedy ochotę wyjąć dezodorant i spryskać owego delikwenta od stóp do głów.
Zapach tanich męskich dezodorantów, którymi kolesie psikajasie od stóp do głów, na odwrót i jeszcze robią znak krzyża :/ prawie dusi, pa-sku-dztwo!!

Cytat:
Napisane przez lm77 Pokaż wiadomość
1. nienaiwdze zapachu benzyny
2. niecierpie kiedy prawie caly autobus jest pusty, ale i tak ktos kolo mnie siadzie, zwlaszcza jakis smierdziel

7, nienawidze pomidorow! dla mnie sa wrecz ohydne, nie wiem czmu ludzi tak to dziwi ;p
Śmieszne, bo ja bardzo lubiezapach benzyny wszystko jest relatywne.
Z autobusami to zawsze kombinuje, jak usiąść, zeby mieć najbliższą drogę do wyjścia, której nikt nie zastawi, nie usiądzie na miejscu od przejścia...

Pzrez dłuugie lata nie lubiłam pomirorów, nie chciałam ich w ogóle jeść, obrzydzały mi każdą potrawę. Nawet nie wiem kiedy je polubiłam, ale nadal nie lubie dotyku spażonego obranego pomidora, jest taki "ziarnisty"

Niecierpię zapachu w sklepie mięsnym i surowego mięsa w ogóle
Wredonisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 15:49   #65
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Mi się paskudztwo zalęgło na balkonie, i chyba muszę wytruć :/

Kiedyś na spacerze dostałam od gołębia skrzydłem w nos, brrrr
MATKO!
Chyba bym umarła! To musiało być straszne.
Znając mnie, zaczęłabym płakać Trauma
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-12, 16:15   #66
Daenerys
Wtajemniczenie

Nie cierpie jak ktos obcy pyta sie mnie o imie, a potem od razu mowi do mnie po imieniu 5 razy w ciagu calej konwersacji. Nie cierpie!!
Juz mi sie to dwa razy zdarzylo, niepotrzebne spoufalanie sie.
Mieszkam w Anglii wiec tu nie mozna na pani a szkoda!

Nie cierpie jak Tz zajmuje cale lozko, a mi zostawia kawaleczek.

Daenerys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-18, 21:13   #67
*AvRiLkA*
Raczkowanie

Z dźwięków:
` nie będę oryginalna jak napiszę, że nie cierpię pisku, jaki wydaje talerz, po przejechaniu sztućców (zawsze śmieszyło mnie słowo 'sztućce' ), 'strzelania' paznokciami, latającej muchy/komara bleeeh.
` głośnego gadania na klatce schodowej (ten potęgujący dźwięki pogłos..)
` dźwięk dentystycznego 'wiertełka'
` nienawidzę muzyki, która opiera się jedynie na 'umc, umc' i 'dup, dup'

Z zapachów:
` zapach i smak kminku, fuj
` gotowanego kalafiora
` spalonej skóry po opalaniu i spalonych włosów
` mokrych włosów po deszczu

Widok/uczucie:
` nie toleruję, nie cierpię i nienawidzę wskazywania na mnie palcem ! Szczególnie z bliskiej odległości, a jak ktoś do tego jeszcze podnosi głos...jestem w stanie zabić.
` również nie przepadam za widokiem stóp, chociaż są wyjątki, ale ten wspomniany wcześniej większy drugi palec od palucha, to po prostu gwóźdź do trumny
` wypukłych pępków..
` może dziwne, ale czasem irytuje mnie sam widok par..
` nie lubię jak ktoś jest dla mnie zbyt miły, 'głaszcze' mnie na każdym kroku, mówi komplementy w nadmiarze..ja muszę mieć z kim się powadzić, popolemizować, trochę ironii i cynizmu wrzucić tu i ówdzie
` nie lubię jak wszystko w pokoju, czy jakimś pomieszczeniu jest idealnie i harmonijne poukładane. lubię ogólnie małe burdello bum bum (mój pokój)
Stary 2009-05-21, 20:07   #68
natka878
Przyczajenie

Mnie najbardziej w świecie irytuje taka sytuacja: stoję sobie na pasach, droga jest dwópasmowa jednokierunkowa i kierowca na jednym pasie się zatrzyma a ci na drugim jadą dalej i teraz ten co się zatrzymał wkurza się i zaczyna trąbić żebym szła a tamci nadal jadą
Wrrrrr...... do szału mnie to doprowadza jak bym wzięła i wyjęła go z za tej szyby to by miał trąbienie.
natka878 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości