![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dźwięk, zapach, widok czy uczucie, które was denerwują
Cytat:
![]() Ja równie idiotycznie się zachowuję w obecności ptaków. Stojąc wśród gołębi w krakowskim rynku zaczęłam płakać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś na spacerze dostałam od gołębia skrzydłem w nos, brrrr ![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Nienawidzę dźwięku zgniatanej puszki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z autobusami to zawsze kombinuje, jak usiąść, zeby mieć najbliższą drogę do wyjścia, której nikt nie zastawi, nie usiądzie na miejscu od przejścia... Pzrez dłuugie lata nie lubiłam pomirorów, nie chciałam ich w ogóle jeść, obrzydzały mi każdą potrawę. Nawet nie wiem kiedy je polubiłam, ale nadal nie lubie dotyku spażonego obranego pomidora, jest taki "ziarnisty" Niecierpię zapachu w sklepie mięsnym i surowego mięsa w ogóle ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Nie cierpie jak ktos obcy pyta sie mnie o imie, a potem od razu mowi do mnie po imieniu 5 razy w ciagu calej konwersacji. Nie cierpie!!
![]() Juz mi sie to dwa razy zdarzylo, niepotrzebne spoufalanie sie. Mieszkam w Anglii wiec tu nie mozna na pani a szkoda! Nie cierpie jak Tz zajmuje cale lozko, a mi zostawia kawaleczek. ![]()
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Z dźwięków:
` nie będę oryginalna jak napiszę, że nie cierpię pisku, jaki wydaje talerz, po przejechaniu sztućców (zawsze śmieszyło mnie słowo 'sztućce' ![]() ` głośnego gadania na klatce schodowej (ten potęgujący dźwięki pogłos..) ` dźwięk dentystycznego 'wiertełka' ` nienawidzę muzyki, która opiera się jedynie na 'umc, umc' i 'dup, dup' ![]() Z zapachów: ` zapach i smak kminku, fuj ` gotowanego kalafiora ` spalonej skóry po opalaniu i spalonych włosów ` mokrych włosów po deszczu Widok/uczucie: ` nie toleruję, nie cierpię i nienawidzę wskazywania na mnie palcem ! Szczególnie z bliskiej odległości, a jak ktoś do tego jeszcze podnosi głos...jestem w stanie zabić. ` również nie przepadam za widokiem stóp, chociaż są wyjątki, ale ten wspomniany wcześniej większy drugi palec od palucha, to po prostu gwóźdź do trumny ![]() ` wypukłych pępków.. ` może dziwne, ale czasem irytuje mnie sam widok par.. ` nie lubię jak ktoś jest dla mnie zbyt miły, 'głaszcze' mnie na każdym kroku, mówi komplementy w nadmiarze..ja muszę mieć z kim się powadzić, popolemizować, trochę ironii i cynizmu wrzucić tu i ówdzie ![]() ` nie lubię jak wszystko w pokoju, czy jakimś pomieszczeniu jest idealnie i harmonijne poukładane. lubię ogólnie małe burdello bum bum (mój pokój) ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Mnie najbardziej w świecie irytuje taka sytuacja: stoję sobie na pasach, droga jest dwópasmowa jednokierunkowa i kierowca na jednym pasie się zatrzyma a ci na drugim jadą dalej i teraz ten co się zatrzymał wkurza się i zaczyna trąbić żebym szła a tamci nadal jadą
![]() Wrrrrr...... do szału mnie to doprowadza jak bym wzięła i wyjęła go z za tej szyby to by miał trąbienie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.