|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przespałam się z nim... I co teraz??
Wiesz, wydaje mi się, że "coś" jest dlatego chcę się dowiedzieć czym to tak dokładnie jest (pokręcone zdanie, wiem
)Spotykamy się od pewnego czasu, doszło do seksu i chyba mam prawo wiedzieć na czym stoję. A może się na tym nie znam i się mylę? Nie wiem. |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Wg. mnie on Cię troszkę wykorzystał.
Tj. jesteście dorośli, ale skoro byłaś pijana, to powinien 'zachować się fair' i jednak nie szaleć tak do końca. To byłaby oznaka troski i ochrony przed nieprzemyślanymi decyzjami. Jeżeli facet jest typem imprezowicza, rozrywkowy itd. a jeszcze teraz Ci mówi że NIE WIE co będzie dalej, to... Hm. Jak dla mnie nie traktuje Waszego związku serio. Może też powinnaś go troszkę olać? Żeby się przekonać czy będzie dzwonił, zabiegał... czy potraktuje Cię jako już kobietę zdobytą i niewymagającą starania się.
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjaśniać to chyba nie ma tutaj już czego, tak jak Dziewczyny mówią.
|
|
#64 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, czy mogłabyś polecieć jakieś tytuły? Podoba mi się Twój punkt widzenia, ja myślę podobnie
|
|
|
|
#65 |
|
Konto usunięte
|
Za dużo netu, gg, SMSów i podchodów jak na jedną znajomość (chyba dorosłych przecież ludzi)...
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Heh, wczoraj napisałam mu esa, że zastanawiam się nad dalszym sensem tej znajomości i wiecie co on na to?? Napisał, żebym lepiej zajęła się myśleniem o pracy licencjackiej. Wrr |
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nic nie było i nic nie ma miedzy wami wg niego. A ty daj spokój i już więcej nie smsuj do niego a tym bardziej nie błagaj o spotkanie. To koniec jeśli nie chcesz spotykac sie bez zobowaizan. |
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do faceta trzeba z gruber rury. Niby powiedzialas , ale to bylo stwirdzenia, a nie pytanie. Odpisalas mu cos na tego smsa???
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2009-05-12 o 09:58 |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam mętlik w głowie... Napisałam - "Taa... Z Tobą to nie da się poważnie porozmawiać." Na to już nie odpisał. Przed chwilą puścił mi syg, ale nie odpuszczam. |
|
|
|
|
|
#70 |
|
Buc
|
faceci zachowuję się czasem gorzej niż ameby.
![]() dla mnie koleś jest poprostu niezdecydowany bądź zależy mu na układzie typu bzyk bzyk, dlatego, też definitywnie nie powie Ci spadaj lala.
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
No przez smsy to na pewno sie nie da.
Naprawde, nie łatwiej zapytac go, czy nie ma chwili zeby skoczyć na kawkę? Lepiej przez smsy? |
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
A co to, on puszcza Ci sygnał, a Ty masz oddzwaniać? Żałosne. Chce proozmawiac, to niech napisze smsa albo zadzwoni, a nie puszcza Ci sygnały.
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale to on wie najlepiej czego chce, dlatego umow sie z nim na kawe i powaznie pogadaj.
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
uważam że nie masz się czym przejmować
żyj dziewczyno i korzystaj z życia! oby tylko pamiętać o zabezpieczeniu ![]() jeśli on jest ciebie wart i jesteście sobie "przeznaczeni" to taka sytuacja tylko umocni wasz związek |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
ale to jeszcze nie jest zwiazek. Obawialabym sie tego, ze autorka podejdzie do tego zbyt emocjonalnie, a partner juz nie. Skrzywdzi ja wtedy bardzo.
|
|
#76 |
|
Konto usunięte
|
Droga autorko wątku, jeśli masz jeszcze resztki cierpliwości, to przy następnym sygnale napisz mu SMSa - jak radzą dziewczyny: "jak chcesz pogadać, to zadzwoń do mnie, a nie puszczasz mi sygnaly. a tak w ogole to najlepszy jest kontakt na zywo, a nie siedzenie caly dzien przy komorce. przemysl to /lub/ piatek [sobotę] mam wolną, więc przemyśl to". Jak się nie odezwie i nie zaproponuje czegoś konkretnego - normalnego spotkania, to daj sobie spokój, bo tak się można bujać (sygnały, esy, gg) i pół roku i mieć - niepotrzebnie - głowę zajętą facetem, który nie bierze sprawy serio. Chce - niech sobie siedzi na tym necie, niech sobie komentuje te foty i puszcza dziewczynom sygnały - ale to nie jest materiał na faceta. Ale potem zero kolejnych SMSów - odpuści kolejny głupi sygnał, to niech spada.
On chyba jest w stylu "chciałbym, ale... a najlepiej jak Ty za mną polatasz" - zawsze będzie jakieś "ale" i odwracanie uwagi od ważnych tematów. Postaw sprawę jasno, inaczej tak łatwo tego nie zakończysz, a niepotrzebnie będziesz siedziała z komórką i myślała o co mu znowu chodzi. Jak gość chce czegoś konkretnego od kobiety (w sensie normalne spotykanie się), to potrafi być konkretny - faceci lubią poudawać takich niedomyślnych, ale jak chcą, to potrafią być bardzo konkretni. Bujałam się z niejednym tego typu facetem, myśląc że jak zrobię tak, czy tak, to on nagle zapała chęcią na bycie ze mną, stanie na wysokości zadania. Guzik prawda. Jak facet od początku nie za bardzo chce związku, to i stawanie na głowie nic nie da. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-05-12 o 10:50 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Niby o czym? Przeciez wyrazniej juz chyba nie moze dac znac autorce,ze nie jest zainteresowany.Po takich smsach, jakie jej wysłał, ewidentnie dał to do zrozumienia. Nie ma co szukac drugiego dna, ani tym bardziej sie osmieszac narzucajac facetowi. W zyciu bym tak nie zrobiła.
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Kaza daj spokój. Nie wdawałabym się z takim gościem w żadne dyskusje, wyjaśniania itp. Niestety, ale na moje oko, wygląda to na czystą zabawę z jego strony.
Rozumiem, że w nocy z soboty na niedzielę wylądowałaś z nim w łóżku, jest wtorek, a on nie wykazał żadnej chęci spotkania sie z Toba. Gdyby byl poważnym, sensownym facetem już 3 razy od tamtego czasu widziałabyś sie z nim. Co to są te sygnałki, sms, gg?? jak dla mnie zwykle utrzymywanie kontaktu, bo a nuż jeszcze kiedyś zdarzy sie impreza na ktorej zaszalejesz z alkoholem i znowu dasz sie ponieśc emocjom, a delikwent na tym skorzysta. Ale...spoko, nie żałuj, nie ma czego. Poszłaś na całość i tyle...facet okazał sie gówniarzem więc trzeba go skreślić z listy potencalnych partnerów i żyć dalej.
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
nie odzywaj się do niego...jak na moje oko to jakiś kanciarz !
A jeśli jest coś wart, i będzie mu na Tobie zależało, to nawet w ogień skończy, żeby się z Tobą zobaczyć i rozwijać tą znajomość... Tacy niestety są faceci... A dla nas kobietki, powinno istnieć tylko "tak" albo "nie"...żadnych środków, żadnych "pomiędzy"... Powodzenia, trzymam za Ciebie Kaza86 kciuki przy licencjacie
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Gwiazdeczka1978 Czas edycji: 2009-05-12 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem za bardzo go tłamisz. Daj spokój troszkę, nie pisz, nie bądź zazdrosna - nie masz do tego praw, daj mu odetchnąć. Nachalnościa go tylko spłoszysz.
|
|
#84 |
|
Konto usunięte
|
Dlaczego ? Przecież on jej nic nie obiecywał.
Oj autorko,autorko Ty chyba troszke próbujesz wyjść z twarzą z sytuacji. Unosisz się ambicją ze niby zerwiesz znajomość i takie tam Facet Cię olewa ,przecież to na 3 km da się wyczuć. Ot, puści Ci sygnałka -a kombinuj sobie dziewczę co tez miałem na myśli. |
|
|
|
|
#85 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Facet wyraźnie Cię olewa. Nie chcę być niemiła, ale wychodzi na to, że on siedzi w necie i wyrywa laski na jedną noc (najpierw komentuje fotki, potem się przenoszą pewnie na maila czy insze gg, potem spotkanie, on zaliczy i szukaj wiatru w polu )
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mysle ze wykorzystal okazje ze bylas podpita i Cie bzyknął...a teraz raczej nie ma perspektyw na jakikolwiek zwiazek-
|
|
|
#89 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do faceta, to już dał Ci odpowiedź. Cytat:
Cytat:
Nie nastąpi cud teraz przecież. ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja bym się nie spodziewała innej odp. bo tym pierwszym sms'ie. Cytat:
Jedno puszcza, drugie "odpuszcza".
|
|||||||
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aż się chce westchnąć "za moich czasów zupełnie inaczej było". No bo było... I oto jak robimy z siebie wszechwiedzące matrony, ktore z utęsknieniem wspominają dawne czasy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

)
Wczoraj przyjechał na imprezę, na której się bawiłam i było super. Kurcze, sama nie wiem jak to wyszło, ale wylądowaliśmy w łóżku... Przesadziłam z alkoholem i wyszło jak wyszło. Trochę tego teraz żałuję, bo myślałam, że inaczej to będzie u nas wyglądało...