![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony Pierścionek, part XV.
L_V może być to
http://www.domzdrowia.pl/59118,bio-u...letek.html???? ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#62 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu rozumiem, ale włosy masz śliczne i gęste nawet jak teraz wypadnie Ci więcej to nic się nie stanie, za chwilę się pewnie unormuje ![]() ![]() Poza tym nie wierzę, że samo obcięcie spowoduje, że przestaną wypadać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aczkolwiek suplementy tez przestałam ostatnio łykać ![]() A włosy i tak podetnę. Tak do ramion ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PO suplementach będzie dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podcinam i koniec ![]() EDIT. Jednak zamówiłam to http://www.domzdrowia.pl/59118,bio-u...letek.html???? bo w 'mojej" aptece nie ma Olimpu. Do tego oczywiście Vitapil. I przy okazji nowy filterek do twarzy, krem do rąk, herbatka aroniowa dla męża (na obniżenie ciśnienia), paka apapu..... i znowu poszła kasa z kredytówki ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-11 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry, cześc i czołem..
lecę dalej padać na ryjek.. marzę o wolnym..marzę o lenistwie.. marzę o spokoju. a że ostatnio jestem pracocholikiem i wiele spraw się nawarstwiło, to wolne w maju mam gdzieś w okolicach 30tego ![]()
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Subskrybuję ![]() W nocy zauważyłam, że zamknięto tamten wątek, ale nie miałam sił zakładać nowego. Dziwne to wszystko ![]() Miłego wieczoru. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wpadłam na sekundkę się pożegnać.
Nie będzie mnie 4 dni, bo jadę do Hani ![]() ![]() Nie piszcie za dużo, bo nie nadrobię, jak wrócę ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie! Nie miałam dzisiaj wypłaty, szefowa poleciała w kulki... A jutro muszę odebrać psa! Kasę pożyczy mi mama, ale TŻ-owi przedstawiłam inną wersję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Wczoraj wypróbowałam olejek do mycia i hydrolat z BU i jestem oczarowana ![]() Nie wiem czy to autosugestia, ale wydaje mi się, że buzia jest tak idealnie oczyszczona, gładka, a pory zwężone. Zobaczymy jak będzie po paru dniach, ale narazie jestem zachwycona i właśnie przeglądam stronę BU, myśląc o nowych zakupach... Denerwuje mnie tylko to, że nie ma jasno napisane czy można używać bez filtrów ![]() Już kilka produktów wpadło mi mocno w oko ![]() Zestaw - Serum-olejek regulujący LEMON Zestaw - Serum-olejek regenerujący 3xROSE Czysty Żel hialuronowy 1% |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No nie.... kolejna kusicielka ![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć ![]() Mango ja polecam serum 3 ROSE, jest świetne, chyba że nie lubisz konsystencji olejku bo to taką ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki.
Co tam słychac? |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Serum Lemon jak dla mnie rewelacja. Chyba najlepiej wygaldza moją buźkę a przy okazji fajnie nawilża. Połączony z żelem hialuronowym 2% jest najlepszym kremem na noc. Ale do niego musowo filtry. Dzień dobry ![]() Pogoda u mnie paskudna. Leje non stop i jest zimnica okrutna ![]() No ale nic, deszcz też był potrzebny. Stwierdziłam wczoraj że nie jesteśmy z mężem do końca normalni ![]() Znowu mamy trochę słabszy finansowo okres. Mąż przez 2 miesiące nie gra nigdzie za granicą więc z kasą bardzo krucho. A my co!? zamowiliśmy sobie szafę. Projekt zatwierdzony, a my ani grosza na nią nie mamy ![]() Wczoraj pojechaliśmy na podstawowe zakupy po czym nakupowaliśmy takich ******* że szok ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Rozeznanie
|
novo naprawdę jest czym kusić...Zobaczymy co będzie za jakiś czas, ale narazie jestem pod wrażeniem
![]() Cytat:
Właśnie czytałam o nim i o tym LEMON wiele pozytywnych opinii dlatego chcę spróbować. Szkoda tylko, że niedawno zakupiłam kremy na dzień i na noc... Cytat:
![]() Co do zakupów to rzeczywiście w takiej sytuacji poszaleliście. Jednak podobnież kryzys zbliża się ku końcowi, sezon letni pewnie bardziej owocny w pracę dla męża, więc będzie dobrze ![]() Fajne, że w takiej sytuacji nadal "odbieracie na tych samych falach", choć z drugiej strony może to być zgubne... ![]() Dziewczyny skąd Wy wiecie do czego trzeba filtry? Może podrzuciłybyście mi jakąś stronkę z takim info, bo ostatnio mam młyn i nie mam jak zagłębiać się w skarbnice internetowej wiedzy. Wczoraj wieczorem nie miałam nawet siły zrobić maseczki, ani peelingu z BU. Dzisiaj wieczorem nadrobię ![]() Rozumiem, że słonko zabronione jeśli w produkcie jest jakikolwiek kwas, albo witamina C, tak?? Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-12 o 08:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Narazie mam tylko peeling enzymatyczny z BU- jestem zadowolona ![]() ![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() u mnie ładne słonko, ale tylko niecałe 15 stopni. Chyba płaszczyk muszę wyciągnąć. Wczoraj TŻ wrócił do domu z tulipanami dla mnie ![]() ![]() Ja używam z BU olejku myjącego- rewelacja, żelu hialuronowego z alantoiną i pantenolem 5 %, oleju z malin i hydrolatu aloesowego oraz tonik AHA/BHA 10%. Wszystkie te kosmetyki super się u mnie sprawdziły. Mam jeszcze amlę do włosów. Używam jej jako maski raz na 2 tygodnie ale jakiś spektakularnych efektów nie zauważyłam. Ja nie zachwyciłam się za to peelengiem czekoladowo-miętowym do ciała. Mama z kolei zachywca się peelingiem enzymatycznym, który można też jako maseczkę stosować. Serum flavo C14EF jej nie podpasowało.
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz trzeba wykombinować kasę na szafę - to jest priorytet ![]() Cytat:
![]() Ale do wszelkich specyfików z wit. C, kwasami . Serum lemon ma np. kwas salicylowy (BHA - 2%). Co do naszego kryzysu finansowego...zgadza się, latem mąż gra na festiwalach więc będzie dużo lepiej. Generalnie zawsze czerwiec i końcówka maja nie obfituje w imprezy. Ale za to mąż ma czas na produkcje..a to bardzo ważne ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-12 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Nic nie umiem na dzisiejsze zalicznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
Szalona
![]() Dori może Twoje włosy nie wyglądają wcale tak źle jak myślisz... Ja uważłam, że mam chamskie, żółte pasy na głowie, a po obejrzeniu zdjęć sądzę, że włosy wyglądają całkiem oki... Edit: może z 3 grubsze pasemka zauważyłam ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-12 o 11:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szalona tak to ja ![]() Mango ja już zmieniłam koncepcję zupelnie, chcę mieć włosy jak Jenifer Aniston czy J. Lopez w niektórych wcieleniach , a pasemka jasne mają być cieniutkie takie jak od słońca ale tylko po wierzchu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi mąż wczoraj powiedział że nie chce abym włosy obcinała ![]() No nic, póki co, czekam na przesyłkę z apteki ![]()
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeśli możesz to wrzuć tutaj, albo prześlij mi na meila te swoje zdjęcia, proszę. Ja właśnie chciałam takie naturalne refleksy, a jak wyszłam od fryzjerki to wydawało mi się, że mam tandetne, żółte pasy na głowie. Jednak jak oglądam włosy na zdjęciach to wyglądają natruralnie... Nie wiem o co tu chodzi... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.