Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-14, 11:05   #61
freddy296
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

No masakra...

Ale u mnie ostatnio byla taka sytuacja, przedmiot rachunkowosc kosztow - trudny.

Poprosilismy babeczke o jakas ulge. Rozdała zadania i wyszla dając nam wolna ręke.

i wyobrażcie sobie ze tym razem facet poszedl do Rektora czy kogos tam i naskarzył na te babeczke ze wyszla na zaliczeniu i dala nam sciagac

Jak to mozna byc takim debilem... moja grupa zawsze byla nieudana Szkoda...
Stary 2009-05-14, 11:37   #62
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość

Poprosilismy babeczke o jakas ulge. Rozdała zadania i wyszla dając nam wolna ręke.

i wyobrażcie sobie ze tym razem facet poszedl do Rektora czy kogos tam i naskarzył na te babeczke ze wyszla na zaliczeniu i dala nam sciagac
Ja tez pamiętam za czasów Technikum też miałam kilka lasek co kablowały na wszystkich boshe mieliśmy ochotę je przywiązać do drzewa na dzień sprawdzianów..
Jedną zamknęliśmy w szatni od w-fu ale jazda była..

W ogóle to wstałam dzisiaj humor jakby lepszy, ale tak mi się nie chcę iść na te 2 godziny do przedszkola, ze szok.. jeszcze tylko 2 dni.. a weekend w domu posiedzę..
Stary 2009-05-14, 12:42   #63
Copykat
Zakorzenienie

Heja
ja wlasnie wrocilam z zajec i na 14 smigam do pracy

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 12:50   #64
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Heja
ja wlasnie wrocilam z zajec i na 14 smigam do pracy
Ja na 13.30 ide do Moich podopiecznych.. pewnie znowu jakąś swoj a podobiznę dostanę na kartce.. ostatnio mnie narysowała Oliwia.. i miałam jedną rękę krótszą a jedną dłuższą..

Copy .. i jak rzuciłaś palenie..
Stary 2009-05-14, 12:53   #65
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magic Girl Pokaż wiadomość
Ja na 13.30 ide do Moich podopiecznych.. pewnie znowu jakąś swoj a podobiznę dostanę na kartce.. ostatnio mnie narysowała Oliwia.. i miałam jedną rękę krótszą a jedną dłuższą..

Widzisz jak Cie dzieci docenily

nic nie rzucilam, przeciez napisane jest ze "od jutra"

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Stary 2009-05-14, 13:02   #66
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
Widzisz jak Cie dzieci docenily

nic nie rzucilam, przeciez napisane jest ze "od jutra"
no troche nie podobna ale za to jakie kitkimiałam..
Ty cwaniaro.. rzucaj to świństwo ale już!!

Ok uciekam.. bonie zdąże a jeszcze w pidźamie jestem
Stary 2009-05-14, 13:02   #67
pejtoon
Zakorzenienie

łaaa wróciłam .. godziny dziekańskie były od 12 ach życie studentki jest piękne
tak sobie myślę, czy nie spróbować w tym roku złożyć papierów na budownictwo i czy nie ciągnąć dwóch kierunków tylko czy bym się dostała

freddy - o matko nie byłam w stanie sobie wyobrazić, że ktoś może coś takiego napisać

KRAINA PAPIERU - zapraszam !
pejtoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:05   #68
sylwiawszafie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pejtoon Pokaż wiadomość
już piszę

Jestem studentką 3 roku na Politechnice - kierunku Transport - studia dzienne inżynierskie - niestety, chciałabym mieć mgr też no ale kochana Politechnika Gdańska nie otworzyła 2 stopnia dla tego kierunku
W sierpniu mam praktyki i już się boję choć udało mi się je załatwić w firmie, o której marzyłam
Póki co dorabiam sobie dzięki właśnie PG na pomiarach drogowych różnego typu np dziś i jest strasznie zmęczona po 8 godzinach stania na drodze i zatrzymywaniu samochód znosząc niemiłe uwagi ze strony niektórych kierowców

Poza tym .. moim głównym hobby jest scrapbooking .. tworzę kartki, notesy itp głownie dla przyjemności i znajomych

I cóż jeszcze .. może najważniejsze ... ach .. jestem sama, TŻ brak
Rozstałam się z chłopakiem 8 miesięcy temu - ja zerwałam .
Mniej więcej od tego czasu jest mi źle, z powodu, że jestem sama, jakoś nie umiem sobie z tym poradzić ciężko jest strasznie ...

A w ogóle to MIŁO WAS POZNAĆ
witam
widze ze mamy to samo hobby u mnie ostatnio otworzyli duzy sklep "wszystko do scrapbookingu" takze jestem w siodmym niebie
szczegolnie teraz jak nie pracuje i mam duzo czasu dla siebie
Stary 2009-05-14, 13:35   #69
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5
Konto usunięte

a więc i ja coś o sobie napiszę
Jestem studentka dzienną 2 roku ochrony środowiska i jednocześnie dorabiam sobie trochę w kinie. mam od niedawna narzeczonego i planujemy w 2011 wziąć ślub
i też w lipcu idę na praktyki chociaż nie uśmiecha mi się to bo wolałabym iść do pracy gdzie można trochę zarobić.
hobby raczej nie mam żadnego ale za to uwielbiam dzieci z moją małą bratanicą mogłabym całe dnie spędzać a no i mam wspaniałego pieska bichona frise
e49b640a255e4f36f4ca0389c216c83b5b764891_6122d6f2c8cf5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 13:36   #70
freddy296
Wtajemniczenie

pejtoon ja tez nie wiem jak takie cos mozna napisac... Jeszcze teraz w sobote mamy z tym facetem kolejne zaliczenie Pewnie da nam popalic i bedzie teraz pilnowac na maxa

magic fajna masz te prace, tez bym mogla pracowac z dziecmi, one sa takie kochane i tech ich wymyslne pomysły

copy zamiast od jutra napisz od 15stego ;p Bo jutro wstaniesz i znow bedzie od jutra, zadna motywacja...

Rzucaj rzucaj! bo to rece tak smierdza fuuu i pomysł ile bys zaoszczedzila... tym bardziej ze fajki kolo 10 zł juz kosztuja

W pracy mam zapierdziel...
Stary 2009-05-14, 13:54   #71
pejtoon
Zakorzenienie

sylwiawszafie - wow to zazdroszczę tego sklepu a gdzie mieszkasz?
w sumie nie mam co narzekać, bo jeden ze sklepów internetowych z scrapem mieści się w Gdańsku
Chyba Twojej żadnej pracy jeszcze nie widziałam
Mi już niedługo stuknie roczek ze scrapem

Stary 2009-05-14, 14:12   #72
monika7891
Raczkowanie

wrocilamfajnie sie jechalo dziadki cieszyli sie,ze przyjechalam chociaz na troche dzis
Ewelinka-moja kuzynka dzis postanowila wolac do mnie"ciocia" -co jej do glowy przyszlo nie mam pojeciakolo domu wylala wiadro z woda...na szczescie spodnie ocalaly suchea pozniej karmila mnie ciastkami-narzekac nie bedejadlam zeby dziecku przykro nie bylo

Cytat:
Napisane przez tajlaa Pokaż wiadomość
monika7891 Tak zerknełam na Twoj suwaczek;p a Ty nie jesteś też zareczona?? ehhh no włąsnie faceci to taki prymitywny gatunek:PP
ale mi sie wydaje, że jak kogoś się kocha to chce sie z Toba osobą jak najszybciej związać i coś zmienić by razem być. a nie chodzić za rączke 100 lat:P
ha wiem, że ja to coś już na psychice mam.
a Ty na rowerek hihi ale Ci fajnie masz jakies dzieciaczki w rodzince ja żadnego to znaczy u rodziny gdzieś sa ale ja bezpośrednio nie mam w ogóle kontaktu, także nie mam rodzeństwa....i nawet nie mam okazji pobyć z małym dzieckiem.
milego wypadziku;*
niestety,ale nie...suwaczek tlyko czas razem wskazuje...dlatedo tez Cie rozumiem...raz liczylam na zbyt wiele i sie przeliczylam...nic nie zablysnelo na moim palcu...
No dokladnie,a juz tym bardziej po tylu latach mozna byloby powaznej pomyslec...alenie bo po co...przeciez nikt im nie kaze po 2-czy 6 miesiacach sie zareczac,ale po kilkulatach...gadaja jedno,robia drugie,sami nie wiedza o co im chodzi:/
No ja strasznie sie ciesze,ze mam maluchy takie w rodzinie I to najblizszej Mlodsza mamy siostra sie postarala Starszy-bo juz teraz 6 lat ma podros to pojawila sie mala i jest fajnie tak
Bo od straszej mamy siostry mam kuzynke 17 latnia-z nia bylam wlasciwie wychowana Ja tez nie mam rodzenstwa,z kuzynka na szczescie dobrze zyjemy-ona jest dla mnie jak mlodsza siostra.

Cytat:
Ale wiecie co... facet podał wyniki na stronie, a pod wynikami list od kogos z naszej grupy:
przeczytajcie i powiedzcie jak mozna byc takim durnym podlizywaczem!!!!! Idiotka jakas, na 2 miesiace przed konce robi problemy!

"Oto list od osoby z Państwa Grupy:Witam.Panie doktorze. Jestem studentką III FiR Koszalin. Chciałabym Panu napisac, że nie podobała mi sie ostatnia forma zaliczenia z rach instytucji ubezpieczeniowych. Niesprawiedliwe jest to, że niektórym pozwalał Pan ściągad, a innym nie. Dużo studentów czuję sie przez to pokrzywdzonych. Poza tym, zaliczenie powinno się odbyd bez ściągania. Jedni sie uczą i starają a inni nie chodzą na zajęcia i ściągając-bez problemów zaliczaja i jestem pewna, że często nie mają pojęcia o rachunkowości. Mam nadzieje,że wyciągnie Pan wnioski na kolejnym zaliczeniu i sprawiedliwie zweryfikuje naszą wiedze."

Moja grupa jest taka tandetna To juz nie pierwsza sytuacja skarżenia. Porazka jak dla mnie!

Tym bardziej, ze z tym facetem mamy jeszcze 2 zaliczenia!
nie no szkoda gadac...jak tak mozna napisac...powiem,a raczej napisze krotko...trzeba byc debilem!!!

Cytat:
Ja tez pamiętam za czasów Technikum też miałam kilka lasek co kablowały na wszystkich boshe mieliśmy ochotę je przywiązać do drzewa na dzień sprawdzianów..
Jedną zamknęliśmy w szatni od w-fu ale jazda była..
W ogóle to wstałam dzisiaj humor jakby lepszy, ale tak mi się nie chcę iść na te 2 godziny do przedszkola, ze szok.. jeszcze tylko 2 dni.. a weekend w domu posiedzę..
Hehe I dobrze jej zrobiliscieTrzeba walczyc z kapusiami,wazeliniarzami: p:
No i super,ze humor lepszyWytrzymasz te 2 godzinki

Cytat:
hehe
Copy postanowiala bardzo ambitnie rzucic- od jutraI codziennie sie tego trzyma

pejtoon
czy gdzies mozna zobaczyc twoje dziela w ogole??
monika7891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:15   #73
4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4
Czas edycji: 2009-05-14 o 14:33
4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 14:54   #74
freddy296
Wtajemniczenie

Dziewczynki wiadomosc z ostatniej chwili

To podanie i cv, które zlozylam - Tzet dzis zlozył - rosnie w szansach

Tzet zapytał babeczki czy duzo podań jest, a babka powedziala ze nie ma wcale moje jest pierwsze, a do jutra termin jest...

Chyba bedzie trzeba sie pouczyc z płac i kadr

Trzymajcie kciuki.

monia prace pejtoon mozesz obejrzec. w swoim podpisie ma link do swojego wątku.

pejtoon masz sliczne prace trzeba umiec to potrafic... moje robotki pewnie bylyby obklejone toną kleju

Aha i zaraz wkleje Twoja date do naszej listy urodzinkowej.
Stary 2009-05-14, 15:22   #75
Sabcia87
Zadomowienie

Lim tak i owszem jestem zadowolona

Fdeddy porażka normalnie. Nooo i może sie uda z ta praca

Pejtoon co Ty, przeciez tutaj każdy sie wysypia do późna

tajlaa jak pytania?? Opracowane

Kal
czy coś sie stało??

Ja miałam lajtowy dzień w pracy, pierwszy od 1,5 miesiąca ;/ a o 18nastej chyba pojade na paintball. jedziemy ponoć w 12naście osób zabawa za***ista bedzie choć droga i pewnie w imie tego bede musiała z czegoś zrezygnować, np z butów na które poluje już długo ale nie moge znaleść choć dziś upatrzyłam sobie za uwaga 25 zł fajne ale oczywiście rozmiaru nie było, Pan kazał mi zapytać w przyszłym tyg
I weź sie babo zdecyduj, dwa to troszku bolesna zabawa bo jak sie dostanie kulka to czasem nawet siniaki zostaja ;/
Ale kurcze no chce zobaczyć jak to jest więc pewno pojade

Edytowane przez Sabcia87
Czas edycji: 2009-05-14 o 15:23
Sabcia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 17:49   #76
pejtoon
Zakorzenienie

Moniko - można zobaczyć moje prace np na moim blogu, ale niestety nie mogę mieć linka do niego w opisie, ale zapraszam do mojego wątku na wizażu w podpisie jest link radzę spojrzeć na dalsze strony :P bo na pierwszych to takie beznadziejne początki .. dalej chyba troszkę lepiej

Freddy - o już wytłumaczyłaś gdzie można znaleźć moje prace dzięki za opinię i dodanie mnie do dat - ale zaszczyt i oczywiście trzymam kciuki

Sabcia - paintball - wow to musi być frajda jeszcze nie próbowałam

Stary 2009-05-14, 18:18   #77
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia a myslalam ze tylko ja mam cos z głową. wlasnie tez uwazam, że pewna ilośc lat juz zobowiązuje...jak slysze jak kolzenki po roku po 2 juz i moga jakos planowac.tu wina twki w Tzeach ze sa tacy. a jaka mialas sytuacje ze sie pzreliczylas niestety(?

Sabcia ooo jak fajnie ja tez chce strzelac a za pytania wlasnie sie biore i mam problem bo niewiem chyba trzeba do piwnicy jakis notatek poszukac....

Copy rzucaj swinstwo;p

Kal;*;*;*

Freddy ale durne te dziewczyny sa...ehhh zeby takie cyrki.

Magic milej zabawy z dzieciaczkami:P

a reszte musze bardziej poczytac:PP

ide robic te pytania buzki;*;*
tajlaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:11   #78
freddy296
Wtajemniczenie

tajla spokojnie, z reguly to kobitka musi sie upominac o zareczyny itd. facet rzadko kiedy sam wpada na taki pomysl

moze przypadkiem poogladaj sobie pierscionki na allegro zeby on zobaczyl? albo kolo Jubilera przechodzac wykrzyknij ze ojej jaki ten ładny itd.

musisz sama cos zainicjowac.

Ja dzis siedze z rachunkowoscia zarządczą i marnie mi to idzie. troche to zawiłe i trudne.

w ogole marzne, wylączyli mi centralne w domu i zimno jest tym bardziej ze na dworzuez chlopno...

no coz... ide po herbatke cieplą, poczekam na Kube, wykąpie go i dalej w ksiązki. Tzet tez lata, to tu na masaz to w pilke poszedl grac to samochod naprawia.

nienawidze czasu sesji, bo wtedy tak malo czasu spedzam z Kuba szkoda mi Malutkiego.

Kurcze chcialabym dostac te prace... zawsze to praca do 15 i 2 godziny dluzej z Kubusiem...
Stary 2009-05-14, 19:24   #79
Trinette
Zakręcony Chochlik

Cytat:
Napisane przez Sabcia87 Pokaż wiadomość
Nie pomyślałam o tym
Ale trzymam kciuki żeby sie udało
UDALO SIE!! Umowa podpisana

Takze od pierwszego czerwca zamieszkamy w nowym mieszkaniu - SAMI Strasznie dzis sie denerwowalam, na szczescie wszystko jest ok.

A co do sytuacji freddy wspolczuje Nie wiem jak mozna byc takim kablem. Zreszta Ci ludzie beda mieli ciezko w zyciu. Kablowanie jest z reguly niemile widziane. Trzeba byc soba i sie nie dac.

„Jeśli możesz sobie coś wymarzyć, możesz to zrobić”
Walt Disney

Trinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 19:51   #80
tajlaa
Wtajemniczenie

Freddy nie smutaj sie.szybko zaliczysz wszystkie egzaminy i cale wakacje bedziesz miec juz z Kubusiem nie liczac czasu w pracy. i oczywiscie Ci zycze z calego serca by ci sie udalo dostac ta prace. ja takze duzo bardziej bym wolala chodzic na 7 do 15 a nie zmiany miec.
a pierscionek to ja mu juz mowilam tak centralnie ze kiedy, ha ileż○ mozna chodzic ze zobacz tamci tak.do jubilera tez juz ciagalam ale nie weszlismy. i teraz przyjmuje strategie ze micze i mi to wisi....moze tym cos zdzialam?

Trinette gratuluje i zazdroszcze mieszkanka.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

pejtoon fajna sprawa z tymi notesikami nawet nie wiedzialam ze takie cos jest:PP
Stary 2009-05-14, 19:52   #81
Limonka1987
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Freddy- przeczytałam zamieszczony przez Ciebie list i jestem w ciężkim szoku Skąd się biorą tacy kosmici- pozostanie dla mnie tajemnicą...
A za pracę oczywiście trzymam mocno, mocno, mocno kciuki Koniecznie daj znać czy się odezwali!

Sabciu- ja bym zdecydowanie wybrała paintball. Jeszcze nigdy nie miałam okazji spróbować, ale wydaje mi się, że zabawa musi być niesamowita. Siniaki po kulkach znikną, a miłe wspomnienia zostaną- one są warte zdecydowanie więcej niż nowe buty, przynajmniej w moim przekonaniu

Tri- gratuluję i już się szykuję na parapetówę

Tajlaa-
domyślam się, że jest Ci przykro i czujesz się trochę zawiedziona w związku z zachowaniem (a raczej brakiem konkretnego zachowania ) TŻ-ta, ale ja podobnie jak Freddy uważam, że nie ma co załamywać rąk tylko trzeba go naprowadzić na właściwy trop. Facet ma pół mózgu to i myśli wolniej i mniej Czasem to kobieta musi przejąć inicjatywę. Oczywiście nic na siłę, ale spróbuj delikatnie podsunąć mu myśl, że może już najwyższy czas.

Magic- a może raczej: pani przedszkolanko Jak minął dzień, słońce? Dostałaś jakieś kolejne portrety? A może w przedszkolu zrobili już wystawę, której jesteś motywem przewodnim?

Pejtoon- jakie Ty śliczne rzeczy tworzysz Zawsze zazdrościłam takim ludziom- mi niestety Bozia dała 2 lewe ręce

Niedawno wróciłam z pracy, właśnie pochłaniam obiado-kolację i zaraz zmykam na siłkę. Zajrzę później
A nie nie! Jeszcze Wam tylko historię z mojej pracy opowiem Kolega przesłał mi wykaz, w którym aż się roiło od błędów. Gdy mu to wytknęłam zaczął się tłumaczyć jak do tego doszło i po wymienieniu setnej osoby, która pewnie zawiniła, niechętnie przyznał:
- No w sumie ja też mogłem zrobić jakąś... (chwila zastanowienia z uwagi na to, że błędy dotyczyły liczb i słowo "literówka" było nie na miejscu)... palcóweczkę

I tym optymistycznym akcentem póki co żegnam się i uciekam
Stary 2009-05-14, 19:56   #82
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie melduję sie w trzeciej części słuchajcie : ja głupia myślałam że Wy po prostu nic nie pisałyście a tu znajduję nową cześć i trzy podstrony ^^ lekki szok
Witam Nową Koleżankę
Joanna Jestem

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-14, 20:36   #83
monika7891
Raczkowanie

Freddy trzymam mocno kciuki i czekam na az napiszesz jak sie czegos dowiesz
A dzieki nie zauwazylam dotad-ale juz nadrobilam

pejtoon juz pozwolilam sobie popatrzec
Naprawde swietna sprawa SlicznosciGeneralnie nie lubie motywow kwiatowych-no chyba ze roze,ale twoje sa bardzo ladne Ale ta kartka z motywem morza...cudo cos w sobie ma ,ze dlugo na nia patrzalam az...bo ja uwielbiam morze,motyw morza poza tym takie podeleczko tez widzialam juz dalej...no swietne

Cytat:
Monia a myslalam ze tylko ja mam cos z głową. wlasnie tez uwazam, że pewna ilośc lat juz zobowiązuje...jak slysze jak kolzenki po roku po 2 juz i moga jakos planowac.tu wina twki w Tzeach ze sa tacy. a jaka mialas sytuacje ze sie pzreliczylas niestety(?
No jestem tego samego zdania...dlugi czas zobowiazuje choc troszke do jakis konkretow,okreslenia sie,swoich oczekiwan...
No ja z moim TZ juz planowalismy duzo...szczegolnie on...wspolna przyszlosc,mieszkanie-juz takie powazne tematy lecialy,potem 5 rocznica i nic,ale akurat nie moglismy jakos jej szczegolnie uczcic wtedy,wiec postanowilismy,ze odbijemy sobie i uczcimy na wakacjach...no i czekalam,wyjazd milo mijal,udal sie rewelacyjnie,ale palec pusty...
Ja tam nie mam nawet wymagan co do pierscionka jakis...nie lubie zlota zoltego,nie licze wiec na biale-bo w koncu zareczyny to symbolicznie tak wg mnie-z obraczkami to mozna szalec ,ale uwielbiam srebro-i z takiego cieszylabym sie najbardziej...

Freddy Ja juz taka metode zastosowalam...cicho siedze nie upominam sie,zobacze kiedy sam cos powie,chodz juz na to nie licze szczegolnie...
Jejku freddy jak tak czytam jak piszesz o Kubusiu to zaczynam Ci zazdroscic-masz juz swoje takie malenstwo
To Ty nadal grzejesz jeszcze??ja jakos w lutym ostatni raz grzejnik wlaczalam. wole w chlodnym spac,chodz jestem zmarzluch. lepiej mi sie spi.
Jeszcze troche wytrzymaj i bedziesz miala duzo czasu dla Kuby,a jeszcze jak uda Ci sie zmienic prace to w ogole kolejny 2 godzinki na plusie dla Was

Cytat:
Napisane przez Trinette Pokaż wiadomość
UDALO SIE!! Umowa podpisana

Takze od pierwszego czerwca zamieszkamy w nowym mieszkaniu - SAMI Strasznie dzis sie denerwowalam, na szczescie wszystko jest ok.
No to teraz juz wielkie GRATULACJE!!! fajnie,ze wszystko sie udalo

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Niedawno wróciłam z pracy, właśnie pochłaniam obiado-kolację i zaraz zmykam na siłkę. Zajrzę później
A nie nie! Jeszcze Wam tylko historię z mojej pracy opowiem Kolega przesłał mi wykaz, w którym aż się roiło od błędów. Gdy mu to wytknęłam zaczął się tłumaczyć jak do tego doszło i po wymienieniu setnej osoby, która pewnie zawiniła, niechętnie przyznał:
- No w sumie ja też mogłem zrobić jakąś... (chwila zastanowienia z uwagi na to, że błędy dotyczyły liczb i słowo "literówka" było nie na miejscu)... palcóweczkę

I tym optymistycznym akcentem póki co żegnam się i uciekam
hehe niezly koles

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Witajcie melduję sie w trzeciej części słuchajcie : ja głupia myślałam że Wy po prostu nic nie pisałyście a tu znajduję nową cześć i trzy podstrony ^^ lekki szok
Witam Nową Koleżankę
Joanna Jestem
nie no tyle czasu mialybysmy nie pisac...? nierealne
Stary 2009-05-14, 21:02   #84
tajlaa
Wtajemniczenie

Monia nio wlasnie tak sie wydaje a czas nieubł☻agalnie ucieka....ale przed toba kolejna szansa 6 rocznica kurcze zebysmy do jakies 20 nie doszly bez niczego
mnie tZ pytal sie juz pare razy a jaki Ty rozmiar masz, niby sie pyta a dalej nie pamieta to po co ehhh
teraz niby powiedzial ze w tym roku to znaczy ja przedwczoraj zaczelam naciskac ze chce w tym roku i nic mnie nie obchodzi i zobaczymy;p
a ja bym chciala jakis zloty i duzyyy

Limonka dzieki za pocieszenie;p a co do twojej historii to niezle;p ale Ty umiesz ciekawe i ładnie pisać i opowiadac:P na dziennikarke mi paujesz nawet z wyglądu

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

JOaanaaa to ja nowy watek zalozylam;p ale w starym pisalo ze jest nowy i link podalam;p
Stary 2009-05-14, 21:03   #85
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość

Magic- a może raczej: pani przedszkolanko Jak minął dzień, słońce? Dostałaś jakieś kolejne portrety? A może w przedszkolu zrobili już wystawę, której jesteś motywem przewodnim?
Pani przedszkolanki nieźle nieźle..

Swoją drogą mogłabym pracować na pełen etat, ale to tzreba miec kurs pedagogiczny skończony kosztuje 1300 zł.. nie stac mnie w chwili obecnej no ale ale może kiedyś..

Co do portretów to nie dostałam.. ale tańczyłam dzisiaj i skakałam aa i grałam w taką grę czekajcie jak to się nazywało..

coś tam..
flore omade omade omadeo deo riki tiki deo deo riki tiki one twoo free.. i odpadało się z kóleczka..

boshe jestem ciekawa w co jutro zagram..
Stary 2009-05-14, 22:42   #86
tajlaa
Wtajemniczenie

Magic człowiek sobie nie zdaje sprawy ile radości może przynieść taka betroska zabawa));p

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

a ja niestety znowu trace humor....moja mama sie na mnie wyżywała...bo przecież ja taki baran i prostych rzeczy nie rozumie(( ja już nie mogę z nią wiem, że nie powinnam się przejmować ale słowa tak ranią, że chyba gorzej niż by mnie pobiła.nawet nie wie ile tym wyrządza mi krzywdy i wpędza w przekoannie, że do niczego się nie nadaje, nic nie porafie i jaka jestem beznadziejna.ehhh....sorr y, że męcze tu was takimi żalami ale przynajmniej moge to z siebie wyrzucić
Stary 2009-05-14, 22:53   #87
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
copy zamiast od jutra napisz od 15stego ;p Bo jutro wstaniesz i znow bedzie od jutra, zadna motywacja...

Rzucaj rzucaj! bo to rece tak smierdza fuuu i pomysł ile bys zaoszczedzila... tym bardziej ze fajki kolo 10 zł juz kosztuja
Cytat:
Copy postanowiala bardzo ambitnie rzucic- od jutraI codziennie sie tego trzyma
Tak naprawde zamierzam rzucic, ale poki co mi sie nie spieszy... mysle ze gdzies tak okolo nowego roku nadejdzie ten moment
Cytat:
Dziewczynki wiadomosc z ostatniej chwili

To podanie i cv, które zlozylam - Tzet dzis zlozył - rosnie w szansach

Tzet zapytał babeczki czy duzo podań jest, a babka powedziala ze nie ma wcale moje jest pierwsze, a do jutra termin jest...

Chyba bedzie trzeba sie pouczyc z płac i kadr

Trzymajcie kciuki.
trzymamy

Stary 2009-05-14, 22:53   #88
Magic Girl
Zadomowienie

GG do Magic Girl

Cytat:

a ja niestety znowu trace humor....moja mama sie na mnie wyżywała...bo przecież ja taki baran i prostych rzeczy nie rozumie(( ja już nie mogę z nią wiem, że nie powinnam się przejmować ale słowa tak ranią, że chyba gorzej niż by mnie pobiła.nawet nie wie ile tym wyrządza mi krzywdy i wpędza w przekoannie, że do niczego się nie nadaje, nic nie porafie i jaka jestem beznadziejna.ehhh....sorr y, że męcze tu was takimi żalami ale przynajmniej moge to z siebie wyrzucić

a co się stało?
Stary 2009-05-14, 23:02   #89
tajlaa
Wtajemniczenie

bo to było tak. Moj tz zamowil na allgero sobie do samochodu czesci na mojej mamy konto i jutro ma nadejsc pzresyłka. i matki nie ma mnie tez nie w domku. i matka chciala numer tej pzresyłki by zadzwonic tam i zeby mozna bylo osobiscie odebrac. a mozna takie cos pzrez neta sparwdzic gdzie aktualnie się ona znjaduje. i ona do mnie pretensje, że sie nie interesuje nic nie robie tylko na nia zwalam. ze powinnam sie jej zapytac czy przyszedl jej ten numer i sprawdzic samemu.a nie wszystko ona.wykleła się na mnie.moze to glupota ale tu najbardziej chodzi właśnie o to, że to głupota a ona takie krzyki i wyzwiska.
i oprócz tego po tym remoncie ona w kuchni dolepiała dziuryi stęka ze zmeczona a ja po co to robisz mogłoby tak być. ooo to jak na mnie z krzykiem, że co ja 5 lat mam ze tak mowie.najlepiej to nic nie robic.....
Bożeeee.....
Stary 2009-05-14, 23:16   #90
monika7891
Raczkowanie

Magic hehe wkrecilas sie widze w towarzystwo przedszkolakow ale takie zabawy z dziecmi daja tyle radoscifajnie tak

Tajlaa wspolczuje Ci takiej sytuacji z mama: cmok::c mok: a ogolnie zawsze tak czy dzis ja cos ugryzlo??
no ja tez tak mysle,ze czas leci a tu zero postepow z deklaracjami,ale juz teraz to nadzieje mam nikle;(hehe 20 rocznica a my dalej za raczke jak nastolatkowie bedziemy

Copy czyli dopiero w okolicach nowego roku zamiast od jutra wpiszesz konkretna date??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości