![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowy wątek!Wymienię Palety
witam
wstępnie intersuję mnie Żel pod prysznic Celine Dion Sensational Moment 150ml Nowy!!! Perfumowany balsam do ciała Celine Dion "Sensational" z drobinkami poj.200mlNOWY Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml Pianka Reflex Shine Mousse Taft NOWA!!! (czerwona) Spray Nabłyszczający do włosów NIVEA różowa kula NOWY!!!
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Mogę Ci zrobić odleweczki zaden problem,ale jeśli byś była zdecydowana na wymiankę musiałabyś wysłac paczuchę pierwsza bo nie mam aktualnie atomizerków. Chanel Madmoiselle mogę zrobić odleweczkę do 15ml Niny Ricci do 10ml Truskaweczkę mogę oddać bez problemu ![]() A może coś jeszcze np.mam Morgan 30ml http://www.strawberrynet.com/images/...7697924506.jpg Lub Pussy Cat Bo u Ciebie podoba mi się: Eternity Red Delicious |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
![]() nie ma najmniejszego problemu z wysyłką - tylko najwcześniej w poniedziałek bo dziś wyjeżdżam i co prawda Net bede mieć ale nic poza tym ![]() Tylko tak Eternity mogę oddać bez żalu, natomiast Red negocjuję już z inną wizażanką i pewnie ta wymiana dojdzie do skutku. Dlatego pytanko czy coś dobierzesz ? Co do odlewek chciałabym 5 ml Niny i z 5-10 Coco oraz tą truskawkę. Napisz mi jakie zapachy Cię interesują to może wyszperam coś poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Super Eternity napewno
![]() ![]() Lubie słodkie zapachy,mogą tez być owocowe. Napisz co masz jeszcze i czy skusisz się na coś u mnie jeszcze. Też mogę poszperać jeszcze. Mam jeszcze Escadę Sunset i Moon Sparkle jakbyś chciała odleweczki,Kylie Couture.Poszperaj i sklikamy się na wizazu później. Eternity zarezerwuj dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
ETERNITY JEST ZATEM TWOJE - oryginalny - resztka we flakoniku, mogę ewentualnie zrobić odlewkę maks 5 ml - Black Kenneth Cole lub mam też resztkę Lacoste Touch of pink - z wymianki
![]() Mi najbardziej zalezy na coco mademoiselle no i ninka ![]() Nie znam tegp pussy i nie mogę znaleźć opisu - zatem chyba sie w ciemno nie zdecyduję Napisz jakbyś widziala wymianę pozdrawiam serdecznie ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi ile tej Lacosty zostało
![]() Jak tak to mogłabym sie wymienić za odleweczkę 10ml Chanel Madmoiselle Niny Ricci mogłaym Ci odpsikac tak z 7ml Dać truskaweczkę zostało ponad połowa z 20ml mysle ze jakieś 14ml Nie przeszkadzałoby Ci to gdybyś wysłała pierwsza?Nie mam atomizerków w tej chwili. Miałabyś takie atomizerki? Nie ma obaw jestem wiarygodną wizażanką. A więc uda nam się dzisiaj dobić targu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście z flakonikiem
![]() ![]() Atomki mam ,więc bez problemu - tylko mam jeden na 12 ml - więc byłby na 10 ml Coco, natomiast na Ninkę zostanie mi tylko atomek 5 ml ![]() Rozumiem, ze truskawka będzie maiął swój flakonik, tak ? Mogę wsyłać jako pierwsza - tylko dopiero w poniedziałek bo tak jak pisałam perfumy są we Wrocku a ja poza ![]() To co ? CZekasz na fotki czy pw ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Witaj a więc nie mam problemu.Myślę że fotki są zbędne.
A więc od Ciebie: Eternity 1/4 z 50ml w orginalnym flakoniku Lacoste 8-10ml w orginalnym flakoniku a dorzuciłabyś próbeczkę Lolity? Ode mnie: Chanel Madmoiselle 10ml odleweczka Nina Ricci "czerwone jabłuszko" 5ml odleweczka Truskawka 14ml z 20ml (tak ma swój flakonik) Czy się zgadza?Jak tak to zapraszam na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
ostatecznie intersuje mnie tylko
Żel pod prysznic Celine Dion Sensational Moment 150ml Nowy!!! Perfumowany balsam do ciała Celine Dion "Sensational" z drobinkami poj.200mlNOWY Christina Aguilera Balsam do ciała perfumowany nowy zafoliowany 200ml zależy jaki zapach amor amor i euphorie napewno za to nie oddam wiec ewentualnie czekam na inne propozycje wymiany
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Kochana u Ciebie ![]() Amethyst Fatale Oriflame Mgiełka Cukier puder(ta niebieska) Peeling migdałowy Aquolina i arbuzowy. Chciałabym to wszystko najchętniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I czy ewentualnie urządzałaby Cię wymiana: peeling migdałowy 100 ml + mgiełka cukier puder za Twój laser na naczynka i małą odlewkę niny? Jak dużą odlewkę niny i haloween mogłabyś zrobić, gdybym zdecydowała się oddać amethyst? ( bo cały czas się waham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11095 Najchętniej przygarnę peeling migdałowy,Amethyst i mgiełkę cukier puder Mogę Ci za to oddać: Laser Anew CK One 15ml(pisałaś że chciałaś) 5ml Niny 5ml Halloween tylko nie mam aktualnie atomizerków więc jak coś jeśli masz to byś pierwsza musiała wysłać paczuchę ale bez obaw ![]() i jak coś to może byś cos dobrała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety tym nie jestem zainteresowana ![]() a co byś mogła oddać za mgiełkę i peeling migdałowy? wyłączając laser i ck one? czy nie jesteś zainteresowana wymianą w takim kształcie? Edytowane przez słonik Czas edycji: 2009-05-31 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
jasne rozumiem, może innym razem w takim razie. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u mnie
![]() |
#84 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mam do Ciebie kilka pytań - czy byłabyś zainteresowana przygarnięciem samej Pur Blanki? Byłam też akurat ostatnio w Rossmanie i zwróciłam uwagę na te błyszczyki Astora - tam są po 20,99 zł? Nie było również nic o promocji. U Ciebie kosztował 40 zł? Na ile wyceniłabyś tego drugiego Adidasa, Vitality? ![]() Wstępnie byłabym zainteresowana tymi dwoma Adidasami i i ewentualnie błyszczykiem, ale nie wiem, czy to nie przekroczy wartości 40 zł Pur Blanki. Pozdrowienia ![]() Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2009-06-03 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
przypominam sie.......
![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błyszczyk Astora to nie ten dostępny aktualnie w drogeriach jest to seria która już nie jest produkowana.Kupiony 2 lata temu za tą cenę ale nieużywany i nieotwierany. Będe zaglądać może coś znajdę jeszcze dla siebie.Pozdrowionka ![]() Edytowane przez rypka85 Czas edycji: 2009-06-03 o 14:19 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrowienia i buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
odpisałam u mnie..
Bo moze się dogadamy chociaż za to: 14)Krem do ciała Pink Grapefruit & Ginko NOWY Oriflame 23)Żel pod prysznic Splendor E.Arden 200ml NOWY!!! Mogę ci dac cień sephora, wszystkie próbki zapachowe co mam w wątku.... Chyba, ze chcesz coś innego???? Odpisz u mnie... U mnie tez odpisałam...
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
2)Rozświetlacz do twarzy AOH ESSENCE nowy,nieużywany i nieotwierany
18)Trilaser celulitu Anew Avon NOWY!!! coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340468 Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-06-06 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.