![]() |
#61 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy wątek! Perfumy, kosmetyki i pielęgnacja ;-)
Cytat:
Cytat:
![]() za 3x12ml - Mure et Musc, Ananas Fizz, Jatamansi, próbasek Demeter i może jeszcze jakieś inne próbki L'Artisanów? [w tym nowy Cote d'Amour]. mogę jeszcze dorzucić różne, oryginalne próbki Czech and Speak jakbyś chciała. to jak? ![]()
![]() |
![]() |
#62 | |
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() ![]() Maleństwo jest słodkie i kochane ![]() Mam zdjęcia , mam filmiki, ale... próbuję wgrac, pokazuje , że przesył przyjęty, a w kompie nic nie ma ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kaprysko no to mam nadzieję, że wkrótce opanujesz te umiejętności ![]() ![]() Wika Simply prędko nie sprawdzisz, bo zapach jest już wycofany. Zapachy, które zaproponowałaś za Lolitę mają jedną wadę - w mniejszych lub większych ilościach już je posiadam, lub posiadałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
ESTEE LAUDER INTUITION FOR MEN
Skład znalazłam taki: Głowa bursztyn, szałwia, mniszek lekarski, ogórek Podstawa bursztyn, mirra, kadzidło, nalewka żywiczna Serce bursztyn, sok drzewny, cedr Jak bym opisała? Hmm... Co mi się jednak nasuwa na myśl: są raczej orzeźwiające. EDIT: Hmmm... Chyba jednak nie do końca....Dużo w nich zmysłowości. Skojarzenie: trochę z męskimi Dune (choć jak dla mnie męskich Dune nic nie przebije ![]() Najpierw wyczuwam tam nutę cytrusową + pieprz, ale to na początku EDIT: i bardzo krótko. I po jakimś czasie bursztyn, faktycznie sporo jego, i on nadaje jakąś taką leciutką słodycz i ciepło całości. Podtrzymuję ![]() Ale to tylko mój nos ![]() Nie będę wklejała opisów z netu, bo to można łatwo znaleźć ;-) Interesowałaby mnie wymiana np.: Lolita Lempicka, Eau de Minuit, - poj. wyjściowa 40ml; ubytek testowy. + - Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. lub Clinique, Simply edp - z 50 ml zostało ok 40ml. + - Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. Ewentualnie każdy z zapachów osobno... Ale to bardzo ewentualnie ;-) Zawsze mogę jeszcze coś dorzucić, gdybyś się miała zastanawiać ![]() Przy Shiseido osobno chciałabym sobie jednak ja coś jeszcze dobrać. Pozdrawiam
Procession of the Dead Clowns ![]() Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post12386763 Edytowane przez aknietta Czas edycji: 2009-05-22 o 07:38 Powód: dodatkowe informacje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Miss Natasho - a co Ty na to, gdybym zrezygnowała z pozostałych odlewek na korzyść większej Ananas Fizz L'Artisan? I jak dużą byłabyś skłonna oddać i za co? Przepraszam, ze tak marudzę, ale ostatnio to chyba sama nie bardzo wiem, czego chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Rozmawiałyśmy kiedyś na temat mojej odlewki Flora Bella Lalique ok. 9 ml. Czy jestes nią nadal zainteresowana? Mam wielką ochotę poznać Perles de Lalique ,jeśli oczywiście odlewka byłaby możliwa.
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mogę oddać tyle + próbka Demeter + jakieś inne próbki L'Artisan [jakbyś chciała i sobie jakieś wybrała] za Parure i Dior, próbka Hanae Mori i próbka Kanebo [chociaż na jeden, dwa testy] ? ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
aaaania1989 dziękuję za propozycję, nic nie znalazłam
![]() Gosia197 ![]() ![]() miss natasha ok (rozumiem, że ten atomek to ten okrąglak od Gwai ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ten płaski [lepszy do wysyłki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, myślałaś o powyższej propozycji? ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie
Kanebo Liquid Finish moze znajdziesz cos u mnie? ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Byle by nie plastikowy, brr :P Tak, Gdańsk. Czyli co, idziemy na Pw?
![]() dusia65 a co chciałabyś w zamian? ![]() aknietta nie udało mi się tego powąchać, więc raczej zrezygnuję. Chloestic podoba mi się u Ciebie podkład Givenchy, ale szczerze, wydaje mi się, ze Kanebo może być dla Ciebie zbyt jasny - kolor to coś jak 030 Shiseido Sun Protection. Choć przyznaję, ładnie dopasowuje się do koloru skory. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
jak 030 to zdecydowanie zbyt jasny
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
To może któryś z tych za Flora Bella :
Shiseido, Zen edp - z 10 ml zostało ok 7 ml. Tester. - Molinard, Nirmala - 10 ml bez testowych psików. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
ja mam jasność cery tak na poziomie Shiseido 20-30, więc z tego co piszę chyba obydwa by mi pasowały. Raczej chłodnawa jasna tonacja.
który jesteś w stanie wymienić i czy w ogóle coś u mnie znajdziesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,pisałaś u mnie w spr. różu i Bewitched.
Przyznam szczerze,że oczka mi się zaświeciły na widok możliwości odlewki Gucci by Gucci..... Czy tylko 4ml wchodzi w grę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
dusia65 czekam na informacje jakie
![]() oolong oddać jestem w stanie oba, mogę też dorzucić próbkę najnowszego Kanebo. Tylko, że tak szczerze podoba mi sie u Ciebie tylko róż ewentualnie rozświetlacz, a nie wiem czy ten podkład jest dla Ciebie czymś super, choć oczywiście chętnie coś dołożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
och, to rzeczywiście
róż zostawiam na wymianę za konkret, bo jest zafoliowany i zawsze może pójść w prezencie a Bobbi negocjuję z Nevadę, więc nie da rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Och,to bardzo szkoda,bo chętnie oddała bym cień i róż za nieco większą odlewkę...
Wobec tego jeszcze popatrzę w Twoim wątku i odezwę się wieczorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
podobałyby mi się takie
![]() - L'Artisan, Passage d'Enfer edt - f, testowana. - L'Artisan, Tea for Two edt - f, testowana. - Kenzo, Elephant - r - Etro, Etra - f, testowana. - Hermes, Elixir des Merveilles - f, testowana. - Chopard, Wish - r. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.