![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VIII
Cytat:
Nie jestem głodna mimo 4 posiłków. A białka staram się jeść jak najwięcej. Z reguły na II śniadanie jem coś bardziej białkowego, dziś na przykład kanapki z pasztetem sojowym i warzywami, tylko wczoraj miałam wpadkę z pierogami ![]() Jeśli chodzi o płyny to nie ma z tym problemu. Piję ponad 2 litry dziennie: mineralki i różnych herbat- zielonej, czerwonej, białej, czasem jakąś owocową. Dziękuję za ocenę ![]()
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
moje RRRRR proszę o ocene (troche zmodyfikowane..)
Śn. jajecznica z 2 jaj na 1/4 łyzeczce masła, jabłko - wiem że mało ale zaspałam i tylko to było pod ręką II śn. grahamka 60g z Bieluchem szczypiorkowym,(on sie nadaje na redukcje?) cały pomidor. obiad ok. 15 0 g wątróbki gotowanej drobiowej, ok. 1/2 szkl makaronu pełnoziarnistege, sałątka warzywna z ogórka, pomidora, sałąty, szczypiorku polana jogurtem naturalnym 0% z koperkiem mała miseczka truskawek podwieczorek twarożek z rzodkiewką i ogórkiem, garść pestek słonecznika kolacja: 1/2 puszki tuńczyka wsw z pomidorem, ogorkiem, rzodkiewką bardzo proszę o ocenę
#63 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
R
śniadanieI: -dwie kromki chleba pełnoziarnistego z serkiem topionym pełnotłustym i sałatą -jajko na miękko -twarożek homo. naturalny z musli niesłodzonym śniadanieII -jajecznica z dwóch jaj z pomidorem i szczypiorem(robiona bez tłuszczu na teflonie) obiad: -dwa gołąbki(z ryżu białego jakiegoś mięsa w środku obkładanei młoda kapustką)niestety za tłuste jak dla mnie :/ kolacja: -dwie kanapki(chelb pełnoziarnisty) z twarożkiem,pomidorem i szczypiorem Może być? ![]()
#65 |
Rozeznanie
|
Moje R:
Iśn:owsianka(5,5 łyżek płatków, wiejski light, cynamon, jabłuszko)kawka IIśń: grahamka z pasztetem sojowym i sałatą, marchewka IIIśn:garstka nerkowców obiad:1/3 woreczka gryczanej, warzywka chinskie, kalafior, jajko na twardo trening:1,15h tańca ![]() kol:homo nat. z papryką Baardzo proszę o ocene! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Redukcja
Dziewczyny, to mój jadłospis na jutro. Jem 1500 kcal dziennie. Zostało mi jeszcze 250-300 kcal i nie wiem co dorzucić. Najchętniej coś do podwieczorku, ale nie wiem co. Z tego co czytam to nie powinny być to owoce ani jogurty. Nie mam ochoty na warzywa, bo jem je na kolacje. Ś: owsianka z 6 łyżek 90 kcal, dwie łyżki musu jabłkowego (80kcal/100g) 30 kcal, mleko 50 kcal; =170 kcal II Ś: kanapka z wędliną i warzywami 150 kcal jogurt naturalny lub wieśniak 100 kcal z musem jabłkowym 30 kcal i cynamonem = 130 kcal O: pierś z kurczaka 100 g smażona na oleju (jeszcze nie kupiłam oliwy), 40 g ryzu brązowego, 180 g gotowanej marchewki z groszkiem; =370 kcal P: jogurt naturalny z 10 orzechami = 160 kcal K: pół wieśniaka, warzywa z łyżeczką sosu tysiąca wysp, 0,5-1 kromka chleba z ziarnem = 230 kcal Edytowane przez Tuppence_ Czas edycji: 2009-05-20 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com Edytowane przez WszystkoJedno Czas edycji: 2009-05-20 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
![]()
moje Rrrrr z dzisiaj z WIELKĄ prośbą o ocenke przez doświadczone wizażanki
![]() s - bułka razowa z ziarenkami + polędwica sopocka + ogórek + pomidor, mała kawa, jogurt Bakoma 7 zbóż 2s - pół bułki razowej z drobiowym kabanosem, banan, czerwona herbata o - drobiowy dewolaj z zawiniętym plasterkiem żółtego serka, smażony, ale odsączony + sałatka warzywna na jogurcie naturalnym p - wieśniaczek z orzechami k - czerwona herbata, jajko na miękko + kromka razowca Poza tym oooogromne ilości wody, którą uwielbiammm. z góry dziekuję za ocenke ![]()
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
witam w nowym wątku
![]() ![]() moje R. Sn ![]() 2Sn:2 kromki pelnoziarnistego chleba(100gr)z masłem,serkiem nat homo,4cienkie plasterki wedliny z kurczaka,liscie sałaty,pomidor,listki bazylii O : piers z indyka w przyprawach curry,chili,papryka ostra,duszone warzywa:cebula,2papryki,f asolka szparagowa,3łyzki brazowego ryzu P: 3platerki wędzonego łososia,pół zielonego duzego ogórka K:2jajka na twardo,drugie pół ogórka zielonego. Poproszę o ocene. ![]()
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Dziękuje
![]() no to będe musiała zrezygnowac z pasztetu, a lubię go ![]() ![]() co do obiadu, to dałam jajo, za mało białka? a czy jest szansa, zebym schudła na takim jadłospisie jakies 3kg tak do pierwszych dni lipca?(wiem, ze trudno Wam odp. na to pytanie, ale zastanawiam sie czy jest to realny plan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Utrzymanie...
takie w miare to moje menu??może być?..proszę o ocenkę
![]() Edytowane przez Magdalena0603 Czas edycji: 2009-05-20 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
do lipca jeszcze kupa czasu mysle ze 3 kg schudniesz spokojnie, dołoż do tego troche ruchu to możesz osiągnąć jeszcze lepsze wyniki! ![]() Edytowane przez olalola24 Czas edycji: 2009-05-20 o 15:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Moje W/U, bardzo proszę o ocenę
![]() I. Owsianka: cztery łyżki płatków owsianych z truskawkami, suszonymi bananami i kostką czekolady + pół serka wiejskiego. II. Kromka razowca z twarożkiem, sałatą i pomidorem, marchewka. III. Jogurt naturalny z wkrojonym jabłkiem, cynamonem i odrobiną miodu. IV. Garść makaronu razowego z kostką sojową, brokułami i sosem (jogo naturalny, musztarda, czosnek) V. Kawa z mlekiem, garść mieszanki studenckiej, parę truskawek. VI. Sałatka z jajka na twardo, pomidorów, papryki i odrobiny serka wiejskiego. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
tofuuu jadam owszem
![]() No to sie ciesze, że do lipca powinnam schudnąc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a płatkow owsianych 4łyzki wiec tez nie mało ![]() dziekuje za ocenke ![]()
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
będe na kanapkach i jabłkach chyba hehe. wezme troche orzeszków. mmm dziś kupiłaam ![]() laskowe, włoskie, dyńki i migdały.i mała paczuszka mieszanki studenckiej ;]] nom i serek naturalny znalazłam ![]() na ta wycieczkere to narobie sobie kanapek z razowego : z jajkiem , twarożkiem , szynką , pomidorem, ogórem . ;D
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
![]() nowy wątek ! ![]() powinnyśmy nagrać serial pt "sentenced on diet" . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
U:
I.wieśniak 200g, 3 łyżki pł owisianych, plaster ogórka, kawa II. prostokątna kromka chleba sojowego z serkiem topionym III. puszka tuńczyka wsw, gorący kubek IV. drożdżówka z makiem, jabłko V. bieluch z warzywami, jabłko proszę o ocenę i wskazówki, bo cały czas mam wrażenie, że to za dużo...
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Bo chciałabym ufać Ci tak, by w twoich rękach zostawić mój świat.. Edytowane przez agussssia Czas edycji: 2009-05-20 o 16:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
R.
Śniadanie: 4 placuszki owsiane (4 łyżki płatków owsianych, 2 jabłka wielkości mandarynek, 1 jajko) smażone na teflonie bez tłuszczu posmarowane truskawkowym twarożkiem (50g twarogu+2 łyżeczki dżemu truskawkowego niskosłodzonego) II śniadanie: 2 kromki razowca z masłem, sałatą, pomidorem i ogórkiem kiszonym, pomarańcza Obiad: mała makrela, 2 kromki razowca, pół miseczki pokrojonego pomidora i ogórka konserwowego z bazylią, ziołami prowensalskimi, pieprzem Podwieczorek: serek homo naturalny z 3 łyżkami łuskanego słonecznika 15 minut skakanki 10 minut hula-hop 8 minute Abs Kolacja: sałatka (puszka tuńczyka w sosie własnym, sałata, rzodkiewki, ogórek konserwowy, cebula) Wieeelka prośba o ocene. ![]()
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pw dostałam i odpisałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
A ja ciągle na wyjeździe... P:
Ś: parówka+ jajko na twardo+ bułka (biała niestety, z ziarenkami jakimiś)+ twarożek+ pomidor+ rzodkiewka+ szczypior+ gruszka IIŚ: jogurt owocowy z jabłkiem, gruszką i zbożami z lidla taki pyychaa! + dwa LuGO! O: szaszłyk z kurczaka, papryki i cebulki pieczony+ ryż ok.woreczka+ brokuły+ szparagi+ troszkę bułki tartej na to (w sensie z masłem?)+ surówka z czerwonej kapusty+ pomidory+ sałata P: dorsz w galarecie+ dwa wafle ryżowe+ garść orzechów K: zupa krem z pomidorów z serem i bazylią (zabielany śmietaną)+ dwa plastry polędwicy sopockiej Wydaje mi się jakoś dzisiaj dużo :/ .. w ogóle inaczej niż jem w domu- parówka, bułki, dużo węgli i tłuszczu. Może dlatego mi się tak wydaje... Proszę o ocenę oczywiście ... ![]()
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sweetaboutme- czemu znoooowu R , masz okres?
175, 83/62/89 Edytowane przez gorzkakawa Czas edycji: 2009-05-20 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skakanka to aeroby-po aerobach jemy węgle.
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Nie, nadal nie mam okresu.
Ale to przecież niekoniecznie jest zależne od sposobu odżywiania. Cytat:
![]()
Edytowane przez SweetAboutMe Czas edycji: 2009-05-20 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiejsze U. Isn; owsianka z serkiem wiejskim,twarogiem,cukrem i platkami nesquik. kawa z mlekiem. IIsn; bulka maslana z czekolada biala do smarowania, winogorono i jabluszko. ![]() Ob; smazone ziemniaczki ze smietana, 2 male krokiety z miesem i grzybami, surowka. d,babeczka, kawa z mlekiem i 1 raffaello. P;twarog z truskawkami i dzemem truskawkowym z platkami nesquik. batonik pierrot. k; jajecznica z kielbaska,keczupem i cebulka. mleko z miodem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.