![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: cienie L'oreal, Avon, Rimmel, Revlon Skinlights, podkład Bourjois i inne
witaj
![]() czy za: 10. REVLON- puder nabłyszczający odcień 01 "Natural" (blady róż). Ubytek ok. 5-10%. Wielgachne opakowanie- ponad 21g. Świetne recenzje na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=603 18. EVERYDAY MINERALS- Viki's Radiant Creation (blush, seria Lucent), opakowanie big (5,5g), jedynie wypróbowany, ubytek niezauważalny. Oddam za inny rozświetlacz mineralny (oprócz champagne EDM, wet sand EDM i sparkle beige EDM), lub coś z mojej listy. Zostało pół opakowania (połowa dla One Love) 21. EVERYDAY MINERALS- korektor pod oczy "Sunlight", 3 razy użyty, duże opakowanie (6g). znalazłabyś coś u mnie? [mam peelingi Oriflame, dwa, jednego zostało 60%, a drugiego 70% - około] pozdrawiam ![]()
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Oczywiście jestem chętna na peeling
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
OK, zatem tak:
ten, którego jest 60% ma datę 09.11 natomiast ten, którego jest 70% ma 08.11
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Na pewno chciałabym Revlon puder nabłyszczający (1/2 ? 1/4 słoiczka? Jeśli tak można zrobić ;-))
i Sunlight'a (1/2?) (wcześniej jeszcze pisałam o Viki's RC, ale mam twarz w różowym odcieniu i boję się, że to będzie jeszcze bardziej podkreślone ^^'') - tylko nie wiem w jakich ilościach żeby wymiana była w miarę 'równa i sprawiedliwa' ![]() Co i w jakiej ilości chcesz oddać? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
Ok, połowa z Revlona (to będą jakoś 2 łyżeczki od herbaty, ale nie płaskie tylko takie wypukłe, lekko kopiaste) i połowa Sunlighta. Revlona przesypałabym do woreczka strunowego, a Sunlighta mogę oddać Ci w opakowaniu, a ja zostawię sobie w woreczku. Pasuje Ci?
![]() PS. Viki's nie jest różowa ![]() Edytowane przez 1049fcf7f74b9bbd9e896b064bc98e90e22ff320_640d1602d9fab Czas edycji: 2009-06-26 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
OK, pasuje =D
W sumie patrzylam tylko na strone EDM, na album mineralny juz nie, no i moj monitor mogl tez przeklamac kolory ;D Przesylam PW z prosba o adres ![]() Peelingi wyślę w poniedziałek (polecony priorytet) ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1242872538 pozdrawiam
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
tak, balsamy są dostępne
![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
1. L'OREAL- poczwórne cienie do powiek Wear Infinite, 815 "Show stopping taupes". Cienie są perłowe. Duża pojemność- 8,8g. Mało używane, największy stopień zużycia (max 10%) ma kolor najjaśniejszy (kremowo-beżowy). Reszta zużycie znikome. Zakupione na allegro w październiku zeszłego roku. 3. MAYBELLINE (Gamey, Jade)- tester cienia do powiek w kolorze białym, perłowy. Nowy EVERYDAY MINERALS- korektor pod oczy "Sunlight", 1/2 opakowania
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.