![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Dot.: perełki Joko,maska Mypa,Pur Blanca,Essence AOH,emulsja Nuxe,odżywka Astor... i
Coś u mnie za perfumy pur blanca?
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: perełki Joko,maska Mypa,Pur Blanca,Essence AOH,emulsja Nuxe,odżywka Astor... i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Wybrałam te dwie rzeczy w zamian za tamte dwie u mnie w wątku
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Ponieważ nie są to produkty nowe to tak : AQUOLINA balsamik - kosztował 9,90 euro czyli około - 45zł podzielić na 2 (bo pozostało 50%) to około 23zł. AVON ujędrniający balsam z masażerem - 19,90zł (cena w katalogu) - również podzielona na 2 to około 9,50zł. Czyli mniej wiecej 33zł. Jeśli Ci pasuje wymiana to ew. tylko kuleczki Joko, bo niestety na sam spray Profit mi się nie opłaca. Jeśli Ci nie będzie pasowało, nic nie szkodzi. Będę śledziła najwyżej Twój wątek i w razie czego pisała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
zrobię listę wish
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- juz , u mnie na 1 stronie w poście nr 4 jest lista
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie podoba mi się:
* Givenchy Ange ou Demon; 1 ml; w saszetce * Curarra Jungle Fever Woman; 1 ml; w saszetce dwufazowy jedwab w płynie Profit, forma sprayu, zostało ok. 70% peeling myjący co ciała Joanna Naturia truskawka
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Maska jest już zarezerwowana, także wymieniłabym to co podobało mi się u ciebie (tylko jednak bez peelingu, zamiast niego byłabym zainteresowana tym małym kremikiem Nuxe) na jedną z tych pozostałych rzeczy, które podobały ci się u mnie. Odpowiadałoby ci tak?
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,znowu mam problem - nie mogę znależć dwóch próbek podkładów,na szczęście tych tańszych... Jeszcze oczywiście będę szukać,ale obawiam się,że w amoku wymiankowym mogłam je komuś dorzucić. Dziś wieczorem napiszę Ci dokładnie,co jest dostępne,ok? SORRY za zamieszanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, szkoda
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1243272023
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- blyszczyk kosztuje ok. 20 zł, ten rozswietlacz nie wiem ile bo dostalam od kolezanki z Anglii, dajmy na to ze ok 10 zł na "nasze". To chyda za mało dla Ciebie ![]() Ten rozświetlacz daje taki niewidoczny efekt jesli chodzi o kolor (chyba ze ktos ma baaardzo jasna cere), ale fajnie sie błyszczą te drobinki w słońcu szczegolnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,witam po wariackim weekendzie
![]() Tak,jak pisałam,mam dla Ciebie tonik,maseczkę,próbki podkładów YSL oraz Air Mousse Astora. Do tego musisz coś wybrać z poniższych:Avene Couvrance(3 kolory),LRP Toleriane 11 beige clair,Vichy Dermablend,Flexilift lubNormateint - 35 sand lub 45 gold,Astor Perfect Balance,Lirene City Matt-natural 204,Rimmel Lasting Finish 200,YR teint creme confort (jakis nowy...Beige 200 - teint clair),Clinique Superfit 05 lub - UWAGA - odlewka ok.3-5ml w pojemniczku na próbki Supermoisture (kolor Beige czy coś takiego). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Lady of Harley-Davidson
|
a mialabyc moze cos z mojej wish? bo w watku nic nie widze... najpotrzebniejsze dla mnie rzeczy sa w 1 poscie watku wymiankowego, ale zajrzyj tez tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276242 i tu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309182 moze cos masz na zbyciu akurat?
![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- bardzo0 chetnie przygarne te odlewki Vitamino Color Loreala i nawilżający Nutri Seduction Alfaparfu ![]() ![]() a co to jest ten cement termiczny? jak sie go uzywa? bo szukalam w kwc i nie moge znalezc, a ciekawi mnie to ![]()
![]() |
#79 |
Lady of Harley-Davidson
|
pędzel z przeźroczystą nóżką - on ma w jednym miejscu krótsze włoski, chyba przycięłam je po prostu zamkiem od kosmetyczki - nie wpływa to na użytkowanie, ale wspominam, w razie czego
![]() mam buteleczke 125ml po zelu aquoliny, mysle ze sie nada idealnie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- aha, i cementu bym chetnie sprobowala tez ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Lady of Harley-Davidson
|
taka malutka odleweczke tez chetnie przygarne
![]() ![]()
![]() |
#81 |
Lady of Harley-Davidson
|
RADICAL, mgiełka wzmacniająca do włosów, raz uzyta, ok 190/200ml, data 03/2010
The Body Shop, mango lip butter, ok 5/10ml, brak daty i kodu pędzel z przeźroczystą nóżką Nutri Seduction Alfaparfu 125ml maleńka odleweczka tego Vitamino Color, tj. 30 ml jesli Ci odpowiada to poprosze adres na pw ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- moge Ci dorzucic zamiast pedzla probki pink sugar i armani diamonds, ale na escade juz mam chetna. moze tak byc?
![]() |
#83 |
Lady of Harley-Davidson
|
jasane, dorzuce Ci pleasures delight
![]() czekam na pw z adresem, bo wysylam pierwsza ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Może skusisz się na kolczyki na zamówienie na wzór tych w moim wątku? Za odżywkę do paznokci albo za jedwab w pynie. Odp u mnie w wątku, co do wielkości i koloru kolczyków możemy się dogadać
![]() Bigle są posrebrzane, ale mam srebrne na stanie, więc spokojnie mogę wymienić ![]()
Pratchettowska kotka w stanie czystym. Wątek wymiankowy! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=777686 Edytowane przez leeloo1990 Czas edycji: 2009-06-18 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
Cześć, mam za zbyciu maskę L"oreala, ale Intense Repair. Jest jej mniej niż pól opakowania, w sam raz na testowanie. Mam jeszcze maskę Vitamino Color, w podobnej ilości, no może trochę mniej.
Byłabyś zainteresowana? U Ciebie podobają mi się perełki Joko ![]() Zapraszam do mojego wątku, może znajdziesz jeszcze coś ciekawego dla siebie ![]()
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.