|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Re: Poszukuje perfum - do znawczyn:)
<font color=green> SLICZNUCHNE sa zapachy z serii "Les Saisons" firmy "Van Cleef & Arpels" (znacie????)!
![]() Szczegolnie przypadl mi ten o nazwie "Eté" - "LATO", pachnacy konwalia i jezynami z lasu... ![]() ![]() ![]() Zalaczam fotki tych perfum - zapewniam, ze kazdy ma w sobie to "COS"... ![]() Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Re: fotki Van Cleef & Arpels - Les Saisons
Wygladaja super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
<font color=green> [b] ropuszko, nie orientuje sie gdzie mozna w Polsce kupic te perfumy (o ile mozna?!?), gdyz teraz we Wloszech mieszkam i wiecej jestem tutaj niz w Polsce....
![]() Tutaj je mozna kupic w wiekszosci perfumerii, miedzy innymi we wloskiej sieci "LIMONI". A wiec spytamy wszystkie Wizazanki w Polsce mieszkajace: CZY JE GDZIES WIDZIALYSCIE??? CZY JE ZNACIE??? Tak a propos, to zapachy sa przepiekne... ![]() ALE, ALE! Ah, przypomnialam sobie ze niedawno widzialam recenzje tych perfum w ktorejs z polskich gazet kolorowych, nie pamietam w ktorej (PANI, TWOJ STYL, ELLE?....), wiec: MUSZA BYC W POLSCE! ![]() Poszukaj, popytaj... |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się ze takie perfumiki widziałam dzis w sephorze, ale nie wąchałam. No i były na baardzo niskiej półce, czyli pewnie coś nietuzinkowego
![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
J. DEL POZO "HALLOWEEN"
<font color=green> [b] Sliczny kwiatowy zapach maja takze perfumy HALLOWEEN Jesusa Del Pozo... Te na pewno znajdziesz w polskich perfumeriach!
![]() Zalaczam fotke. Edytowane przez FEMME*BANALE Czas edycji: 2006-06-13 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Re: J. DEL POZO "HALLOWEEN"
Bardzo dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
może coś z oferty Avonu ?
np. Celebre - wyjatkowo kwiatowy, kobiecy Perceive- troszkę lodowy Sheer Rose- pączek róży Ja osobiście bardzo lubię te zapachy, może i Tobie się spodobają. ładny jest również garry weber - nowość ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Smerfeto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
perfumy - jakie polecacie?
Mam prośbę
![]() ![]() Interesują mnie perfumy dla kobiet, ale wyłącznie "z wyższej półki". Avon, Oriflame, a także różnego rodzaju podróby nie wchodzą w grę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Re: perfumy - jakie polecacie?
Jeśli już jesteśmy przy Elizabeth Arden to może spróbuj 5 Aleji? Delikatny, radosny, nieprzytłaczający klasyk.
![]() ![]() Na razie jedna propozycja, ale pomyślę jeszcze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Ja używam 212 Caroliny Herrery i Hugo Boss Woman, ale przyznaję, że nie wybierałam ich sama, to prezenty. Niemniej jednak podobają mi się, to takie przyjemne zapachy na co dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
Ja lubię za to słodkości i jeśli ktoś również preferuje upajające, wyraziste wonie to polecam: Glorię Cacharel - mój faworyt sezonu 200/04 i Lolitę Lempicką, L'or de Torrente. Z mniej słodkich, bardzo optymistycznych, wiosennych i wibrujących zapachów Miracle So Magic Lancome. Nie przepadam za klasyczną wersją (wręcz mi się nie podoba), ale ta jest cudna i wcale nie jest taka słodka.
Chociaż mamy zupelnie odmienny gust polecam Ci: Truth CK - zapach zielony, trawiasty, bardzo przyjemny, może L'eau par Kenzo, delikatną i pudrową Noa Cacharel (EDT) i Ninę Ricci Premier Jour (ale wersję EDP), która jest lekka, kobieca i delikatna - w sam raz na wiosnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
ja uwielbiam wszelkie hugo bossy
![]() obecnie fascynują mnie Boss Intense,Boss Deep Red ![]() uwielbiam !!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Tez mialam ten problem pare dni temu i wiele wypowiedzi mi pomoglo. Oto co ja polecam: "O oui" Lancome (takie biale), "Halloween" Jesusa del Pozo (tez bardzo tanie w dionecie, za 30 ml tylko 101 zl!) i moze jeszcze Gucci Envy? PS: ja na te ostatnie mam alergie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
Hej, dziewczyny!!! Dzięki za odpowiedzi
![]() Koko - 5th Ave posiadam, początkowo nawet bardzo mi się podobał, ale teraz coś mi w nim nie pasuje... Proszę o jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Ja jestem fanka raczej slodkich woni, lecz ostatnio urzekly mnie perfumki dosc subtelne. Mianowicie, choruje na Kenzo "la mond est beau" - bardzo ładny zapach, ktory mozna okreslic jako "trawka + słonko". Moim najnowszym odkryciem jest natomiast zapach , ktory pachnie jak słońce, no IDENTYCZNIE.
![]() ![]() Pozdrowienia! |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Gość
|
ja uzywam na co dzien Cool Water DAVIDOFF'a, a do pracy Chance CHANEL. Bardzo podoba mi sie tez troszke tanszy, ale za to sliczny, swiezy i wesoly zapach C -THRU joy! (od razu poprawia mi humor)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Pralinko, te perfumy o których wspominasz nazywają się Feraud i pachną jak rozpromienione słońce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#79 |
Rozeznanie
|
o tak, tak Uszibo, to właśnie te... Cudne są! Mój najbliższy perfumowy zakup, to pewne!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Usziba napisał(a):
> Pralinko, te perfumy o których wspominasz nazywają się Feraud i pachną jak rozpromienione słońce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > Zgadzam sie, dostałam próbkę w Sephorze, popsikałam się w chłodny dzień i było mi tak... letnio i słonecznie ![]()
#81 |
Raczkowanie
|
bzyku napisał(a):
> Mam prośbę ![]() ![]() > Interesują mnie perfumy dla kobiet, ale wyłącznie "z wyższej półki". Avon, Oriflame, a także różnego rodzaju podróby nie wchodzą w grę ![]() Bzyku jesteś miłośniczką świeżych nut, zczystym sumieniem mog polecić Rochas Aquawomen, Trussardi Skin, Clinique Happy i może spróbuj jeszcze przetestowć Estee Lauder Beyond Paradise.
#82 |
Raczkowanie
|
bzyku napisał(a):
> Mam prośbę ![]() ![]() > Interesują mnie perfumy dla kobiet, ale wyłącznie "z wyższej półki". Avon, Oriflame, a także różnego rodzaju podróby nie wchodzą w grę ![]() Bzyku jesteś miłośniczką świeżych nut, zczystym sumieniem mog polecić Rochas Aquawomen, Trussardi Skin, Clinique Happy i może spróbuj jeszcze przetestowć Estee Lauder Beyond Paradise.
#83 |
Zakorzenienie
|
Od lat używam white linen breeze Estee Lauder - to moje ulubione. Niedawno miałam próbkę Cinema YSL i nowy zapach MaxMara. Wszystkie wymienione są dosyć mocne (ale nie "zabójcze"). I moim zdaniem niezłe.
Kilka razy zdradziłam te od EL, ale zawsze do nich wracam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
hmm kwestia gustu...ja ostatnio zachwycam sie bardzo
![]() Za to nie cierpie Miracle lancoma i EA Geen Tea - dla mnie znowu ochydztwo :fee: |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Bzyku, prosze bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam Naomi Cambell i Priscilla Presley Indian Summer oraz Moments.
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
Bvlgari o którym pisze Ropuszka (granatowe) to BLV. Moje pierwsze wymieniłam z Pralinką
![]() ![]() Polecam choćby wypróbowanie Angel Thierry'ego Muglera - szaleć można od tych perfum w pozytywnym i negatywnym tego słowa znaczeniu (ja szaleję pozytywnie) albo lżejszej ich wersji Angel Innocent. Są i słodkie, i duszące, czyli niby nie takie, jakich szukasz, ale ... sprawdź ![]()
#88 |
Raczkowanie
|
Bzyku tak sobie pomyślałam, że może Ci sie spodobać Esencia de Duende J. del Pozo, kwiatowo- wodny zapach (mimo swojej ulotności b. trwały), Trussardi Jeans- testuj koniecznie na nadgarstku(cudo) i Patou Enjoy.
#89 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() koko...obiecanki cacanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.