![]() |
#61 | |
Rozeznanie
|
Dot.: 1 czerwca start waga 70-75
Cytat:
o to odważna jesteś. ja w a6w to po jednym dniu wymiękałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Aj, takie brzucha pozazdrościć
![]() ![]() Zjadłam dzisiaj kanapkę na kolację, więc wracam powoli do normalnego trybu życia. Chociaż to i tak potrwa jeszcze... Jeśli chodzi o sporty.... Zaniedbałam ćwiczenia ostatnio ;/ Ale wczoraj, byłam taka zła, że odbyłam sesję z workiem treningowym który mamy w przedpokoju, a później jeszcze z jakieś 200 brzuszków było, z tej całej złości, heh, trzeba się jakoś rozładować, a zawsze po wysiłku mam lepszy humor ![]() Spokojnej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No to pogratulować wczorajszego treningu ![]() ![]() No i wracaj do normalnego trybu życia, żeby sobie żołądka nie "zepsuć". Wszystko się na pewno ułoży w Twoim życiu, 3mam kciuki i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() od wczoraj sie odchudzam ![]() ![]() ![]() od poniedziałku bede chodzic na basen codziennie, oprocz weekendow ![]() na 25 lipca musze byc szczupla ![]() troszke za pozno sie obudzilam, ale ok :P a co do kolczyka w pepku;p to niestety nie chce straszyc ale ja mialam i nie mam :/ Hmm powiem krotko, rozlecial sie ;/ moze po prostu sie nie przyjal, chociaz przez jakis czas bylo dobrze ;/ ale planuje drugie podejscie ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
no to melduje się w moim pierwszym dniu drugiego tygodnia odchudzania
![]() i jednak efekty są. 1,2kg mniej, 1cm mniej w talii, 1cm mniej w biodrach i 1cm mniej w udach. ![]() mam nadzieje,że za tydzień będzie jeszcze lepiej ![]() miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Paulina Katarzyna 90, no to może z nami uda Ci się osiągnąć wymarzoną sylwetkę
![]() ![]() Suspense, strasznie Ci zazdroszczę i przede wszystkim gratuluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
A niop w sumie będę pisać o swoich poczynaniach kulinarnych....
Ja jadam 3 posiłki dziennie Objad już znacie bynajmniej ten dzisiejszy ![]() ![]() ![]() No i dzisiaj ma za sobą 60 brzuszków na aero cos nie mam ochoty mam lenia.... Tak po za tym to aj uwielbiam ziemniaki w każdej postaci a piure ło ludzie ale mam zasade jak spróbuje jednego to się nie opanuje i zjem za dużo więc ziemniaki jem raz na 1,5 tyg. i to w małych ilościach.... z chleba mi też było ciężko zrezygnować bo uwielbiam białe pieczywo pod każda postacią ale stopniowo zaczęłam go juz dawno ograniczać ( a potrafiłam zjeść pół bochenka ![]() A i ja sie dołączam ![]() ![]() Tak dodam ze ja się ważę co 7 dni... możne i za często no ale...
*Pomagamy! http://nasza-szkapa.idl.pl/index2.php?strona=new ------------------------------------------------------------------------------------------ Zapraszam codziennie nowe 2 foty! http://www.carmeninred.photoblog.pl Edytowane przez Roxsana20 Czas edycji: 2009-06-17 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Oldziunia;12798912]Paulina Katarzyna 90, no to może z nami uda Ci się osiągnąć wymarzoną sylwetkę
![]() ![]() Ja zrobilam sobie kolczyk na 17 urodziny, normalnie w salonie, za zgoda rodzica no i pewnego pieknego wieczoru dokladnie urwal sie ![]() ![]() Cholera wie dlaczego mi sie tak zrobilo :/ dbalam o ten pepek i w ogole :/ ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cholera no jeszcze nie umiem sie obsluzyc tymi cytatami i usuwaniem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Też się pochwalę
![]() ![]() ![]() Cały czas trzymam się diety tzn. nie jem słodyczy, nie piję napojów gaz. i jem sałaty. Jeszcze tylko zmuszę się do cwiczonek i będzie si. ![]() Widzę, że Wam też się udaje trzymac. Razem damy radę, a taki brzuszek Oldziuniu to tylko kwestia czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, super, że są efekty!
![]() A ja niestety, ale czuję się fatalnie - 4 dzień prawie nic nie jedzenia - nie mogę się zmusić, tak mi tęskno i źle ![]() I chociaż, wiem, że to minie, ale jednak, nacierpieć się trzeba swoje ![]() Jutro postaram się zmusić chociaż do śniadania i małego obiadu i tak małymi kroczkami coraz więcej, ale oczywiście do granic, w końcu dietka być musi ![]() Kolorowych snów ![]() P.S. A z tymi kolczykami to różnie bywa, niektórym się goją miesiącami, ja miałam spokój po ok 3 tygodniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Rotflm, proszę, nie martw się tym
![]() Ale jak staniesz na wagę to w związku z tą Twoją "dietą"(staraj się oczywiście malutkimi kroczkami zwiększać porcje) ujrzysz zadowalający wynik ![]() No a kolczyki to faktycznie-ile ludzi tyle opinii, doświadczeń i przygód. Vanessita, ![]() ![]() Mam nadzieję, że każdej z nas uda się osiągnąć wymarzoną wagę i płaski brzuszek ![]() Paulina Katarzyna 90, a robiłaś ten kolczyk w studio piercingu czy w studiu kosmetycznym? Bo jeśli u kosmetyczki(o której wspominasz na samym końcu swojej wypowiedzi) to słyszałam, że one w większości nie mają odpowiednich szkoleń, aby kolczykować inne miejsca niż uszy. A co do wpisywania cytatów, na pewno szybciutko się nauczysz, nie kasuj po prostu niczego co Ci się wyświetla po kliknięciu opcji "cytuj" Roxsana20, gratuluję wykonanych ćwiczeń i pełnej motywacji ![]() a ważenie się co 7 dni to myślę takie najbardziej racjonalne podejście. ja kiedyś tak świrowałam na tym punkcie, że ważyłam się codziennie(jeśli nie 2 razy dziennie) i stwierdzam, że nie był to dobry pomysł, więc ważę się również co tydzień+dodatkowo wymierzam biust, talię, biodra i uda A ja byłam na imprezie, wypiło się trochę piwka, więc teraz brzuszek troszkę się nadął i wygląda strasznie. oby szybciutko wrócił do normalnego wyglądu, a potem z pomocą diety i ćwiczeń zmniejszał się jeszcze bardziej ![]() Pozdrawiam, Dziewczyny i dalej piszcie co tam u Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ucze sie pomalu obslugiwac ten portal ![]() co do kolczyka, to rzeczywiscie u kosmetyczki robilam :/ eh studio piercingu u mnie w miescie polaczone jest ze studiem tatuazy i ma sredni wyglad... Balam sie tam isc i wypatrzylam wlasnie kosmetyczke, ktora przebija pepki, no i mam za swoje :/ Ale jak przybedzie pieniazkow to sobie znowu zrobie ![]() Wracajac do odchudzania ![]() ![]() ![]() ![]() Jem ciemne pieczywo, pije wode, herbatke pu-erh i wlasciwie tak wyglada moj jadlospis :P Od poniedzialku na basen ![]() W sumie tyle ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję determinacji w ćwiczeniach i diecie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam o tyle dobrze z tym basenem, ze od poniedzialk mam za free ![]() takze musze to jakos wykorzystac :P Juz raz tak plywalam przez dwa tygodnie i powiem ze efekt byl zadowalajacy ![]() Boje sie, ze teraz tez tak bedzie ;/ czlowiek szczesliwy, ze schudl, zakochany i nie patrzy co je, a pozniej oglada sie w lustrze i znow widzi to co widzi :/ masakra ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Udalo mi sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja odkryte baseny mam za darmo albo za 1zł-nie wiem, tylko ze one troszke brudne sa i tak glupio mi plywac. a zakryty to juz drozszy, bo wydaje mi sie, ze cos kolo 7zł. no ale czegoz sie nie robi dla straty wagi jak również odrobiny przyjemności ![]() a o patrzeniu w lustro to mi nawet nie mów, jak ja patrze na te moje faldy to plakać mi się chce ![]() No i gratuluję udanego zacytowania mojej wypowiedzi ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj nie dałam rady tzn. może dałabym, znaczy napewno bym dała ale nie chciałam dac
![]() ![]() W sumie córcia mnie uratowała bo własnie się zbudziła i nie ma wybacz. Dla mnie już koniec imprezy...może to i plus. ![]() A jeśli chodzi o caly dzień to było super, bo sałata, rybka z koperkiem z folii ale postanowiłam uczcic urodzinki i niestety ![]() jutro od nowa post, w sumie dozwolone jest czasem zgrzeszyc kulinarnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niby AQUA PARK, ale tez syf nieziemski ze tak powiem ![]() Ale moze nic mi sie nie przyplacze :P A z tymi faldkami to pewnie nie jest tak zle ![]() ![]() Dobra, lece sie polozyc, sprobuje usnac ![]() DOBRANOC ;*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje,że w tym tygodniu uda mi się je całkiem wyeliminować ![]() ah, no i dzięki dzięki ![]() a Ty kiedy się będziesz teraz ważyć ![]() Cytat:
![]() a tymi urodzinami się nie przejmuj ![]() ![]() ja też bym chciała na basen ale nie mam gdzie ![]() ![]() u nas w mieście były 3 baseny kryte, jeden remontują, w drugim ( w szkole sportowej) ogrzewanie wody padło i nie wiadomo kiedy i czy to naprawią, a 3 jest w szkole specjalnej, co szczerze mówiąc troche mnie obrzydza. ![]() ![]() Edytowane przez suspense Czas edycji: 2009-06-19 o 07:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
no widzisz jak ładnie
![]() a tymi urodzinami się nie przejmuj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Paulina Katarzyna 90, A czy lokalizacja, którą masz wpisaną(DeGie) nie oznacza czasem Dąbrowy Górniczej i chodzi o aqua park Nemo??
Bo właśnie to jest najbliższy mi aqua park i się zastanawiałam czy kiedyś się nie wybrać. Ale jeśli Tobie o ten chodzi to troszkę mnie zniechęciłaś... ![]() no wiem, że lubimy przesadzać z fałdkami, ale ja naprawdę nie mogę na siebie patrzeć i wkurzam się na maksa ![]() Suspense, jeśli wyeliminowałabyś całkiem te grzeszki to już w ogóle byłoby cudownie ![]() ja planuję się ważyć chyba w poniedziałek chociaż już przeczuwam, że nic się nie zmieniło przez ten tydzień ![]() a we Włoszech wypływasz się za wszystkie czasy ![]() ![]() Vanessita, nie przejmuj się tym jednym wyskokiem. I tak już udało Ci się kilogram schudnąć, czego Ci gratuluję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokladnie chodzi o Nemo w Dabrowie Gorniczej :P Powiem tak: nemo jest zaniedbane, ale da sie zyc, widzialam gorsze rzeczy ![]() ![]() OLDZIUNIA moj brzuch tez jest straszny nie martw sie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
Witam! Chciałabym się pochwalić, że wracam powoli do siebie, dzisiaj już były trzy małe posiłki, a to zawsze lepiej niż jeden mały
![]() Ciekawa jestem, co pokaże waga, jak wrócę do domu za tydzień ![]() Wam widzę idzie nie najgorzej, małe grzeszki muszą być, bez nich byłoby nudno, i dieta nieciekawa, nie wszystko można zastąpić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Oj dzisiaj zakonczenie roku i nawet 4 grzeszki sie zdarzyly ;o
A wszystko przez chlopaka kolezanki ![]() Caly czas stawial to cholerne piwo ![]() Ale oprocz tego nic nie jadlam ![]() i zaraz ide robic na raz 3 serie po 6 cykli Weidera ![]() Masakra jakas ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Na samym piwku dzisiaj? Oj nieładnie
![]() A6W podziwiam, ja wytrwałam tylko 3 dni, masakra, widzisz już jakieś efekty?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dajcie ludzie spokoj ![]() zaczynam myslec ze to jedna wielka sciema ![]() 5 dzien wlasnie zrobilam za kare na raz ![]() no ale moze wytrwam do dwoch tygodni :P szkoda mi przerywac teraz, chociaz kusi mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
ja sobie darowałam a6w. jednak wole "zwykłe" brzuszki, chociaż jeszcze myśle nad 8minutes abs
![]() Edytowane przez suspense Czas edycji: 2009-06-20 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
A co to za cwiczenia? ;>
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
i tak jesteście babki twarde że cwiczycie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
takie o:
http://www.youtube.com/watch?v=sWjTn...eature=related właściwie to ciężko mi coś o nich powiedzieć bo nigdy w życiu ich nie robiłam ![]() ![]() za dużo jem pieczywa i to w dodatku jasnego. powinnam coś z tym zrobić ![]() Edytowane przez suspense Czas edycji: 2009-06-20 o 21:31 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i ciezko, ale jakos daje rade :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.