|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Clarins,boujoris,avon,dio r,chanel,mac...i inne
czy ten revlon jest ogólnie przydatny tzn jak się go używa ? i raczej na jakieś większe wyjścia, imprezy itd ? a sypkiego pudru i tuszu już nie masz żadnego?
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- no to jeśli będziesz chciała ode mnie więcej rzeczy do wezmę te dwa to jak to teraz robimy ? ;p dużo tego troche---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- no właśnie może masz jakąś propozycję ?
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
szara torebka h&m i ta mała czarna są na razie w rezerwacji. Pozostałe dwie są wolne, ten worek jest w -bdb, ma chyba jakieś małe zadrapania, a ta z atmo też ma jakieś zadrapania - zrobię jutro zdjęcia
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Nowa woda toaletowa signature dla mężczyn lub 5.ANEW CLEANASE żel 2w1 do mycia przeciw oznakom starzenia(mam kilka) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25959 Pozdrawiam
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
hej, no i jak robimy? "
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Odpisuje:
Podoba mi się paletka INGLOTA, lakier inglota, róż Boujoris. Pytanie: jaki numer ma lekier Inglota(bo nie wiem czy już takiego nie mam), kiedy został kupiony, jaka konsystencja, rozcieńczany?
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
czarna jest już wolna
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
hej, a Tobie chodzi o ten worek? to jest cały czas wolny
może się dziś dogadamy i jutro wysyłka?
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
lakiery do paznokci:
Sally Hansen beyond perfect Sally Hansen diamond śliczny 21.3ki inglota fiolety,śliwki znikomy ubytek 2.Cienie isa dora dwójki 2 opakowania jedna orzechowe cos u mnie?
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
odpisałam już
u mnie
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Odpiszesz?
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie już odpisalam
---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- odpisałam u mnie
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
co to jest to pierwsze z lewej na tym zdjęciu? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1243946987 chodzi mi o te podwójne cienie brązowo-beżowe... jaka to firma? ... na Twoje pytanie odpisałam w swoim wątku
Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2009-06-12 o 19:49 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie podoba się u ciebie to co wcześniej czyli:
Woda toaletowa adidas 7.5ml zostało jak na foto ok 6ml świeża i delikatna Próbka versace edp 1.5ml nowa Lancome miniaturka magnifique nowa Cienie isa dora dwójki - orzechowe ładne dosc matpwe brazy Tylko z tych rzeczy, które wybrałaś maska już jest niestety zarezerowana.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2009-06-11 o 22:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
niestety ta jest w rezerwacji
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
no ja już sama nie wiem ;p masz może jakąś propozycje?
---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- a nie może jakieś męskiego żelu pod prysznic? ;p potrzebowałabym też. Zaraz sie zastanowię i dam Ci znać ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- teraz sprawdziłam i adidasy to rozm. 41 i 1/3,ale to takie normalne 41
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Więc tak interesują mnie:
6.Love me more luca bossa podróbka amor amor letniej wersji ciekawa -lakier do paznokci Ciemny fiolet miss sporty i tyle w sumie... hmm z kosmetyków ciężko mi powiedzieć czego szukam konkretnie..coś co wpadnie i w oko i będę wiedziała że będę korzystała.. jednak jeżeli miałabyś do zaoferowania jakieś książki to super mogas byc kucharskie, coelho, grochola, sparks.. poszukuje "P.S. Kocham Cię" "Wyznania zakupocholiczki"tylko najprawdopodobniej nie będe już miała: podkład korygujący do cery normalnej i mieszanej(10ml, 1szt.), 13.VICHY. Korektor miejscowy (5ml, szt.3 8.VICHY. Intensywne oczyszczające mleczko do demakijażu (30ml, szt. 5szt.) jednak czekam na odpowiedź jeszcze.. więc jak coś to dam znać jak już będe wiedziała.. a reszta rzeczy jeszcze jest dostępna ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- ech widzisz:/ jeszcze mi druga osoba nie odpisała.. jeżeli chodzi o korektor miejscowy to jeszcze jakiś pewnie znajde, jednak - podkład korygujący do cery normalnej i mieszanej(10ml, 1szt.) juz raczej nie... jeżeli Cię zainteresuje to możemy się wymienić za resztę, w sumie odejdzie jedna rzecz ![]() A jeżeli ta druga osoba da znac to napisze możemy poczekać, tylko dzisiaj i tak ide wysłać jedną paczkę więc odrazu mogłabym wysłać tą Tobie, więc decyzja należy do Ciebie ja na poczte ide i tak dpiero koło 18-19 ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Jestem zainteresowana jednak jeżeli tamta wymianka dojdzie do skutku zostało mi tak: 8.VICHY. Intensywne oczyszczające mleczko do demakijażu (30ml, szt. 3sztuki zamiast 5) 9,10,11.La Roche-Posay. Mleczko i dwa płyny micelarne fizjologiczne ph z wodą termalną. Do każdego typu skóry wrażliwej (15ml, po jednej szt.)-TAK JAK CHCIAŁAŚ 13.VICHY. Korektor miejscowy (5ml, 1 sztuka zamiast 3) 14.VICHY. Wszystkie kolor nr 15 OPAL. - z nich pozostaje mi 3xpodkład do skóry z niedoskonałościami, 1x wygładzający zmarszczki, 2x korygujący cera normalna i mieszana -INACZEJ ALE RÓWNIEŻ OK JAK DLA MNIE ![]() 15.LA ROCHE-POSAY. Łagodny żel oczyszczający. Skóra wrażliwa, mieszana, normalna(15ml, szt.2)-TAK JAK CHCIAŁAŚ 16.LA ROCHE-POSAY. Rosaliac. Żel micelarny do oczyszczania i demakijażu skóry nadwrażliwej, skłonnej do zaczerwień. (7ml, szt.8)-TAK JAK CHCIAŁAŚ 17.VICHY. Lipostretch ujędrniający krem modelujący, hipoalergiczny (30ml, 1szt.)-TAK JAK CHCIAŁAŚ 20.Zestaw 6sztuk łagodnego toniku do skóry wrażliwej. Każdy po25ml.-TAK JAK CHCIAŁAŚ dorzucisz mi jeszcze lakier :P ??Zgadzasz się na taką wymianke ??
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
ja; TY;
C-THRU zuzycie minimalne telefon WAX RÓŻ BOUJORIS x2 revlon PODKŁAD DEBORAH Podkład w kompakcie uzyty Podkład L'OREAL czarna torebka pedzelki od róży boujoris s GARNIER TY szary worek sandały białe baza telefon płaszcz czarna torebka jak myślisz ? chyba, że na czym innym Ci zależy bardziej to możemy się dogadać ;p
Edytowane przez wioolusiaaa Czas edycji: 2009-06-12 o 15:14 |
|
|
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
my sie nie mozemy zgrac
![]() a wiec mi by zalezalo na http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1243945559 wszystkich ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1243946302 jakis jeszcze zostal? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1243948015 podoba mi sie szminka 3 od prawej, najasniejsza ,ona jest brzoskwiniowa czy raczej rozowa? no i standardowo Błyszczyk Helena RUBINSTEIN napisz jak bys widziala wymiane pozdrawiam
|
|
#85 |
|
leśny stwór
|
podoba mi się:
DOVE summer glow do jasnej karnacji nowy AA BALSAM PO OPALANIU UJEDRNIAJACO REGENERUJACY NOWY NIVEA HAPPY TIME 50ML 4 sztuki zel chłodząco nawilżąjacy do twarzy w odp na: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post12726546 ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- pasowalaby mi taka wymiana. jesli Tobie tez - zapraszam na priv. |
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Muciu bardzo przepraszam ale już drugi raz pytasz się o coś na moim wątku, ja Ci grzecznie odpowiadam a Ty nic, cisza... bardzo proszę, jeśli zaczynasz pertraktacje a nie odpowiadają Ci moje warunki to napisz, że jednak nie jesteś zainteresowana, bo nie wiem na czym stoje. pozdrawiam serdecznie
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- a to przepraszam że zawracam głowę, dzięki za info, pozdrawiam |
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najbardziej zalezy mi na cieniach podwójnych orzechowych Isa Dory, i potrójnych z Inglota i lakierze do paznokci różowym sally hansen
|
|
|
|
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
hej czarne sandalki juz poszly na wymiane takze moge wymienic buty sportowe i peep toe. poza watkiem poki co nic nie mam. co mi sie podoba napisalam u ciebie w watku wiec ty napisz jak bys widziala ta wymianke.
pozdrawiam
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
materialy do robienia bizuterii za:
3.Przyspieszacz opalania avon nowy z beta karotenem 21.3ki inglota fiolety,śliwki znikomy ubytek 23.Cien sypki Kryolan kolor taki oliwkowo złoty ubytek ok 5-10% |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

to jak to teraz robimy ? ;p dużo tego troche
może masz jakąś propozycję ?