![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: urządzenia i inne gadżety na cellulit
Cytat:
Tak rozgrzewa, że nie potrzebujesz żadnej folii. Dostałam od niego uczulenia i piekła mnie skóra, nie polecam, bo cierpienie jest nie adekwatne do efektów, a raczej ich braku ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Ja tam jestem zdania, że wystarczy ręka i rękawica do masażu, plus sport i dobra, zdrowa dieta bez przetworzonych produktów... I cellulitu nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Ja też mam pytanie odnośnie urządzenia na cellulit.
Czy któraś z Was miała lub ma to urządzenie: CM 50 Beurer masażer antycellulitowy? Ostatnio w programie "Klinika urody" był on pokazywany i hmmm jest podobno bardzo dobry, ale nie ma go nigdzie w sklepach, jest tylko na zamówienie a chciałabym najpierw zobaczyć jak on działa, czy faktycznie mocno masuje czy to zabawka i raczej na cellulit nie pomoże? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Na walkę z cellulitem stosuje urządzenie Derma Stamp! Daję rewelacyjne efekty!
![]() http://yourspa.pl/przedmioty/21/Derma-Stamp-EVIALA.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Część dziewczyny, mam mega zaawansowany cellulit, nie umiem sobie z nim poradzić już... Jest widoczny gołym okiem, straszne grudy, nierówności, nawet na łydkach!!! Najgorsze jest to, że ja ćwiczę i staram się dobrze odżywiać... nie jestem otyła, czy gruba... a moje nogi wyglądają jakbym była po 70 roku życia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Do codziennego użytku świetnie sprawdza się rękawica peelingująca
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Masażer ANTYCELLULIT - 6 głowic - DIGNITY masażer jak trafi sie dobry to daje dobre rezultaty, ale chyba nieosiagalne trafic na taki
![]() nie sugerujcie sie gwarancją owszem jest ,ale nie do wykorzystania -koncowki przeważnie luźne (wyskakują)dokupic nie można więc dość szybko zostaje sama głowica na którą owszem jest gwarancja ale bez koncówek to gwarancja zbędna Fajnie producent sie urządzil a raczej klientow masz nawet 36 miesięcy gwarancji , ale na uszkodzenia mechaniczne brak a obluzowane koncówki do takich należa polecałabym jezeli tani inaczej szkoda pieniedzy ![]() Edytowane przez bozenapin Czas edycji: 2014-07-24 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Szukam opini na temat takiego masażera:
Masażer antycellulitowy Beurer CM 50 Czy ktoś może się wypowiedzieć, czy jest skuteczny i trwały? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Także dołączam się do pytania o produkt beurer CM50, jeżeli ktokolwiek używał bardzo prosimy o opinie,
pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
![]()
Ja mam super urządzenie.
![]() ![]() Edytowane przez aniyam Czas edycji: 2016-04-20 o 13:25 Powód: Link do sklepu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
BAN stały
|
ja mam rękawicę KESSA, której używa się z czarnym mydlem. nie wiem czy działa na cellulit, ale chyba jest spoko na skórę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
Ja mam taką szczotke jak do mycia pleców którą nakładam na rękę i masuje uda. Ogólnie jak mi się pojawił cellilit to miało to wiele wspólnego z zatrzymywaniem przez mój organizm wody ;/ Jak się zaczełam jej pozbywać to i z cellilitem było znacznie lepiej i łatwiej było go zwalczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.