|
|
#62 |
|
BAN stały
|
Dot.: kosmetyki, biżuteria srebrna, dodatki
hej little b
![]() oto co podoba mi sie u Ciebie: bardziej: Naomi Campbell Cat Deluxe at Night - ubytek około 20% kredka do oczu Inglot czarna, nieużywana i ew.: SREBRNA bransoletka z serduszek Podkład Inglot AMC, użyty kilka razy, numerek LC 300 Podkład Maybelline Satin Liquid użyty kilka razy, odcień 3 Light Beige oryginalne perfumy Mary Kay - Journey, buteleczka 50 ml, została znajdziesz cos w zamian u mnie? ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- hmm, rozumiem ze tylko biala perla Cie interesuje? niestety najbardziej podoba mi sie wlasnie naomi, a z kolei mi nie oplaca sie wymienic nowego zestawu za kredke + cos... moze cos sobie dobierzesz? ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- hmm, moze byc... biala perla + 3 pedzelki chantill... za naomi a za reszte bys sobie cos nie wybrala?
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś za:
Naomi Campbell Cat Deluxe at Night ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Oki
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie 26. odtwarzacz mp3 firmy Pentagram, 2GB, prakycznie nowy, uzwany kilka razy ale jeszcze nawet nie ładowany. dodaję do niego słuchawki, ładowarkę i kabelek usb
zdjęcie 16. SREBRNE kolczyki z sserduszkami i kuleczki;pp to mi sie ogolnie podoba bardzo mi zalezy ) poszukam cos poza lista jak cos;p
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnei za naomi cambel i okularki h&m?
---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- a nie dobrałabyś jeszcze czegoś za Mary Kay - Journey ? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- ok to czekam na odp
|
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
ewentualnie mogę koszulę wymienić za okulary+ pianka wella + kuleczki joko
pasowałoby Ci? ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- w takim razie zrezygnuje bo byłoby to dla mnie nieopłacale, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#69 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
up.
Książki w 2017: 10 Nie palę od 25/02/2017 Invisalign od 20/03/2016 Edytowane przez little.b.blue Czas edycji: 2009-09-06 o 15:27 |
|
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
hej, podobaja mi sie;
korektor Gosh pod oczy lub srebrny pierscionek z oczkiem ale to nieadekwatne do Fairly Light Intensive... ![]() chyba musiala bys cos dobrac
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Interesują mnie wiszące kolczyki, okulary, podkład Maybelline, oba cienie Inglot i tusz.
Zapraszam ewentualnie dodatkowo na ciuszkowy.
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie przygarne podkład i tusz, ale moim zdaniem za puder to tak minimalnie - więc może do tego jeszcze kolczyki.
Za paletkę faktycznie musiałabym sobie jeszcze cos dobrać - masz coś do zaproponowania poza wątkiem?
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
chyba narazie nie, ale jakbym się na coś namyśliła to dam znać
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Hej Wpadły mi w oko u ciebie Kosmetyki :
|
|
|
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
cos u mnie za:
Pantene Wellaton Color Exclusive Serum cien inglot - czerwono - malinowy kredka do oczu Inglot czarna, nieużywana zdjęcie 15. srebrna bransoletka z serduszek ? odp u mnie |
|
|
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Tigi Catwalk Curls Rock Curl Amplifier i te wiszące kolczyki, które na końcu mają małe serduszka?
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Pytałaś mnie o balsamy H&M... Mnie interesują u Ciebie te dwie rzeczy, o których napisałam wyżej... moze byś cos u mnie dobrała?
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Up.
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- zapraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

to czekam na odp

Wymiana
Pytałaś mnie o balsamy H&M... Mnie interesują u Ciebie te dwie rzeczy, o których napisałam wyżej... moze byś cos u mnie dobrała?