|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Głównie nowe, troche używanych, Avon, kolorówka, pielęgnacja
Hej! właśnie negocjuję z inną wizażanką za te perfumy dlatego zwlekam z odpowiedzią. jak będą dalej wolne to się odezwę
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
hej
kapcie jednak (pomyliłam się) mam 40 (nie mam 39) - dwa ostatnie zdjęcia - kremowe i zielone, według mnie to jest rozmiarówka taka dokładna dość - ja noszę 41 i właśnie te 41 są dla mnie dobre. Jak cos to zmierzę długość. Ale nic konkretnego nie widzę u ciebie. Może krem oczyszcz. Drzewo herb. Avon i puder prasowany Avon (ale to drogie) a puder essence to jaki kolor dokładnie? Na kwc nie ma tego odcienia o którym ty piszesz. Ty masz najciemniejszy?
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2009-07-01 o 15:27 |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
a jak bys okresliła kolor pudru essence? zresztą przejde się jutro do Natury i zobaczę go, bo tego pudru z avonu nie jestem pewna czy chcę
, a klapki to jakieś 15zł
|
|
|
|
#65 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dzięki za odp. u mnie
![]() Na dzień dzisiejszy zainteresowana bym była już tylko Rimmel Lasting Finish podkład w pudrze, kolor 100 Ivory Kuleczki już mam inne, puder prasowany ten z Avonu jest dla mnie za ciemny ![]() Nie wiem co z czekoladką, ponieważ inna wizażanka jest nią zainteresowana i obiecałam jej, że dla niej chwilowo ją zatrzymam dopóki nie da znać. Rozważyłam sprawę i np. z chęcią oddam LOVE DANCE La Rive. Pierwotna poj. 90 ml. zużyte ok.10 ml. oraz Dwufazowy podkład Maybelline Superstay Silky Foundation - odc. 21 Nude. Pierw. poj. 30ml. Została ok.połowa bazy i > niż połowa podkładu. za Twój podkład w pudrze Rimmel. Byłabyś chętna na taką wymiankę? Moja przesyłka byłaby cięższa, ale szkoda , żeby zapach się zmarnował - jest go naprawde dużo...
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie wybiorę
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
serum avon
roletki treselle balsam do masazu prosze odp u mnie
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
jasne:
Fruttini balsam Vanilla Cherry- Naturalny olejek migdałowy, witamina E, witaminy B3 i B5 znakomicie pielęgnują i wygładzają skórę, Piękny zapach. Dla wielbicielek „jadalnych” kosmetyków. Prawie cały 200ml Bell, Shiny Lips Lip Gloss – Błyszczyk z drobinkami. jasny delikatny beż. Połączenie właściwości pomadki i błyszczyka. Pokrywa usta doskonale nasyconym kolorem i tworzy jednocześnie szklistą i połyskliwą powłokę.niewielkie zuzycie Ziaja Blubel, owocowy błyszczyk do ust- nawilża usta oraz zapobiega nadmiernemu wysuszaniu. Zmniejsza skłonność do pękania, szczególnie w kącikach ust. Z ekstratkem z żurawiną-poziomką Avon, Planet Spa, Emulsja do twarzy z morskimi algami)- Lekki krem do twarzyi. Wygładza i nawilża, koi i odświeża cerę. Beztłuszczowy, zawiera filtr SPF15.- prawie cały jak z datą ważności, kiedy był otwarty? Oriflame - Orange Peel Off Mask - peelingująca maseczka z pomarańczą - Odświeżona skóra, zmniejszone pory. jest ok 3/4, kiedy upływa data ważności? za twoje rzeczy? rimmela cienia nie mam juz nmusze usunac z listy. odp u mnie
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za któreś z:
7. Avon Planet Spa, Hawajski Balsam do Masażu Hawaiian Thermal Volcano 17. Avon Roletki Treselle 1 szt 18. Avon Planet Spa Greckie Morza Żelowa maseczka do twarzy peel-off z algami 21. Avon Skin So Soft Perłowe Serum do Ciała z jedwabistymi perełkami
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#75 |
|
Konto usunięte
|
witaj, znajdziesz coś u mnie za ten puder? ewentualnie peeling i/lub maskę Avon?
11. Avon puder prasowany w kompakcie Ideal shade Light Medium - ten drugi (wpada w beż - w stylu nude - również jasny) NOWE NIGDY NIE UŻYWANE, w opakowaniu tekturkowym, z gąbeczką i folią, nigdy nie używane, wyjęte z opakowania na potrzebę zdjęcia 16. Avon Planet Spa Peeling do rąk Śródziemnomorska Oliwka NOWY NIE UŻYWANY 18. Avon Planet Spa Greckie Morza Żelowa maseczka do twarzy peel-off z algami, NOWA NIGDY NIE UŻYWANA mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340468 Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2009-07-05 o 22:40 |
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
niestety
|
|
|
|
#79 |
|
Rozeznanie
|
[/COLOR]16. Avon[/B] Planet Spa Peeling do rąk Śródziemnomorska Oliwka NOWY NIE UŻYWANY
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
hej, nic nie znalazłam
|
#83 |
|
BAN stały
|
chcialam zapytac czy jeszcze jestes zainteresowana kosmetykami?
widze ze zrobilas dokladke i byla bym zainteresowana roletka avonu "tresele" czy jakos tak ![]() i hawajskim kremem do masazu podobal ci sie u mnie neonowy tusz pomadka o smaku gumy do zucia kredka do oczu (mascary juz nie mam) to co dokonujemy wymianki? |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
hop
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u Ciebie bardzo spodobały mi się te kosmetyki:-hawajski żel do masażu -maseczka żelowa z algami - puder prasowany avon -piling do rąk oliwka -roletka treselle jesteś zainteresowana wymianka? przejrzyj jeszcze mój drugi watek z kosmetykami i ciuszkami.. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335506- ksiązki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336556- ciuszki i kosmetyki ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- najbardziej zależy mi na tych trzech pierwszych czyli hawajski żel,maseczka żelowa i puder prasowany.. mogę za nie oddać te dwie książki, poradnik o seksie z cosmo i próbki vichy w kosmetyczce..te dwie książki są dość grube.. chyba że masz inną propozycję to pisz ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- no właśnie pilingów mam w domu kilka więc raczej podziękuję.. zgadzasz się na taką wymiankę jak proponowałam? mogę dorzucic jeszcze jakieś próbki, mam ich dużo.. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- ewentualnie może dorzucisz dwie roletki treselle a ja to serum eveline.. co Ty na to? Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2009-07-11 o 20:33 |
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o puder to chciałabym ten po lewej na tym drugim zdjęciu,które jest bez gąbek. może jednak odpowiadaja Ci dwie roletki za serum eveline?
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
hej, ja mam dość jasna karnację a na zdjęciu ten pierwszy wydawał się bardziej różowy a ten po prawej jakiś szary..w każdym razie wolę ten ciemniejszy
więc keszcze raz: moje dwie książki, poradnik cosmo,próbki vichy w kosmetyczce, serum eveline i inne próbki za hawajski żel, maseczkę żelową, puder,2 roletki.. odpowiada Ci?![]() mogę dorzucić 5 próbek: -soraya, aktywator żelowy -soraya, krem natychmiast liftingujący -nivea visage, upiększający krem nawilżający -elixine, krem na noc na zmarszczki mimiczne, świetny, sama używam a jestem po 20 ![]() -garnier, mleczko przywracające balans nawilżenia skóry Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2009-07-12 o 10:54 |
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Witam, coś za Avon puder prasowany w kompakcie Ideal shade Light Medium?
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
up
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.

cienie ^^

www.lk-bizuteria.otwarte24.pl