![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: poznam kumpelę
Cytat:
![]() sandałki? ach.. zaczynam czuć wiosne ![]() nawet nie wiesz jak bardzo zazdroszcze ci tej silnej woli.. M. dzisiaj wyleciał. pojechałam z jego ojcem na lotnisko do Poznania. płakałam w jego rękaw jak głupia.. tak bardzo nie chciałam żeby jechał ;( tak chciałam żeby jednak zawrócił, żeby powiedział, ze beze mnie nigdzie nie pojedzie.. żeby został.. ;( wczoraj wszystko mu wyprasowałam, spakowałam.. potem leżałam i tak płakałam.. potrzebuje jakiegoś koła wsparcia, siły, czegokolwiek ;( chusteczek chociażby.. ![]() nawet już na tego grilla nie mam ochoty iść.. ![]() jak grill? ![]() nie mogłam odpisać wczoraj.. zostałam u niego i nie miałam jak.. ![]() pomocy... ;(
![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
cześć wszystkim nie było mnie tylko jakiś czas na forum i widzę że wątek kwitnie, to super
![]() ![]()
![]() |
#63 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I nawet mi nie pisz, że nie byłaś na tym grillu!!! Bo ci wleje ![]() ![]() U mnie oki, wczoraj byliśmy u znajomych znów na grillu... Ale zakończył się dość smutaśnie, bo szwagier kolegi u którego byliśmy zginął wczoraj na motorze... Masakra. Zaraz ide się szybko wykąpac i lece dziś do szkoły na seminarium. Na szczęście tylko na 1,5 ha. T. do mnie napisał, że chce się spotkac i że odezwie się po weekendzie. Ale szczerze nie wiem, czy ja chcę jeszcze się z nim spotykac. Muszę to to przemyślec... ![]() ![]() Odezwę się później. Buziaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
jakoś mi nie leci ten czas..
![]() nie, nie napisze bo tam pojechałam.. nie było jakoś super ekstra, bo mialam ochote sie gdzies tam przed wszystkmi schowac.. troche potanczylam z chlopakami, pogadalam.. Wczoraj X dzwonil zebym przyjechala jeszcze raz, ale juz zostalam w domku.. nie mialam ochoty ani nawet chyba na szczescie transportu.. nie za dlugo posiedzialas w tej szkole?:P skoro teraz jest wam lepiej to moze nie ma sensu spotkac sie z tym dupkiem T.? niech wie co stracil, ot co! jak weekend? ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
ale od dzisiaj zamierzam ćwiczyć! o! mam fajne ćwiczenia jakby co ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Co do szkoły to się wkurzyłam i załatwiłam sobie indywidualną organizację studiów i w sumie mogę wogóle nie chodzić, ale na seminarium chodzę.
Co do diety to nie jest tak źle... ![]() ![]() ![]() T. znów się odezwał. Napisał maila, że możemy się spotkać w środę. Tak poprostu, nie tyle, że tylko na sex. Chyba się z nim umówię i wyjaśnię tą ostatnią sprawę, to jego milczenie i wogóle. G. dziś wyjeżdża, jakoś zaraz. W wczoraj o mały włos by się wszystko wydało... Zobaczył wiadomośc na tu na forum, ale szybko wyłączyłam i coś mu wkręciłam... Uffff. Mam nadzieje, że niczego nie podejrzewa, bo będzie masakra ![]() A ty nie rycz, bo ci wleje ![]() Ale się fajna pogoda zrobiła... Normalnie we Wro taka pogoda, że aż wiatrak musiałam do domu kupić ![]() Pppaaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
No nie! Moje wizażowe przyjaciółki chyba o mnie zapomniały...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
gluptasie! o tobie? o tobie sie nie da!
![]() przepraszam.. mialam kiepskie dni. bardzo ![]() ty tam sobie lepiej nic nie kalkuluj, bo po co sobie humor psuc :P jak z T.? spotkalas sie z nim? pilnuj lepiej G. albo kompa. czego tam chcesz zeby sie nie wydalo, bo wiesz.. X niech spada. na szczaw. nie jestem silna, twarda.. jest mi tak zle.. ![]() u nas na tym zadupiu pogoda tez cudowna! slonce swieci, wreszcie skonczyla sie zima. wiatreczek mam, ale jednak nie chce mi sie go po zimie czyscic :P ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Ze spotkania z T. znowu nici. Wczoraj on nie mógł, a dziś ja nie mogę. Jutro znowu wraca G.
![]() Moja deprecha już przeszła na szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() Na razie jakoś mi wena na romanse przeszła. Nie chcę się znów rozczarować. A ty się nie dołuj, jak coś to koło wsparcia na wizażu czeka ![]() ![]() Bużka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
![]() G. normalnie doprowadził mnie do szału... Dośc, że był dziś w pracy i znów siedziałam sama w domu to jeszcze tak mnie wkurzył, że masakra. Mieliśmy dziś razem sprzątac, a on poszedł spac. To posprzątałam, a on miał poodkurzac i umyc podłogę. Oczywiście wielki problem z tego zrobił! ![]() ![]() Normalnie nie wiem, co on sobie myśli, że sobie kurę domową na pełny etat znalazł!!!! ![]() ![]() Myślał, że mnie zwykłym "przepraszam" udobrucha. Szkoda, że nie ma tu którejś z was, bo byśmy na miasto uderzyły odreagowac!!! Buźka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
No i dupa. Wrócił i nie przeprosił.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
No G. mnie wieczorem ładnie przepraszał
![]() ![]() No, a dziś odezwał się T. Umówiliśmy się na jutro. Ciekawe co z tego wyjdzie. ![]() ![]() Ale chcę spróbować. Poczuć trochę adrenaliny. Mam nadzieję, że chemia będzie między nami. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Nie zdazylam zareagowac :P moj komp sobie ciężko strasznie zachorowal
![]() oo, to jak G. jak ładnie przeprosił, pierscionek kupił, to wybaczymy ![]() M. to by mi jedynie pierscionek z gumy kupil. jakbym ladnie poprosila i ugotowała mu obiadek ![]() a co do T. .. mam 3mac kciuki? wez ty go tam rozgryź i mnie uswiadom, bo ja już nie umiem :P moje koło wsparcia obecne? taaaak mi źle! i problem nowy mam.. buziaki! ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
![]() tak sie za Wrocławiem stesknilam..
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świeża krew ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
to fakt, ale raczej mialabym problem z rozpiska :P zostane przy tym, ze truch mi sie przyda :P
ja wlaściwie bałam się tylko ustnego języka. Na reszte to właściwie szłam jak na probne ![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
ja przerazona bylam tylko ustnym jezykiem.. to byl jakis koszmar! na reszte to szlam wlasciwie jak na probne:p albo przynajmniej sie staralam
![]() to fakt, ale ja bym sie zgubila na samym rozkladzie:P zostane wiec przy tym, ze przyda mi sie troche ruchu ![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a dziękuję, myśle ze to sie przyda
![]() wogóle to mam problem.. moj M. wyjechal do Anglii, jesli podpisze tam umowe na rok to bede musiala sie bardzo powaznie zastanowic nad Anglia-Wrocław ![]() wogole ostatnio przez caly czas sie nad tym zastanawiam.. ![]()
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
jego wyjazd na czas wakacji omówiliśmy. zgodziłam się, bo wiem, że nie robi tego dla przyjemności..
gorzej z tym na rok.. najpierw sie wachal potem powiedzial ze postanowil tam zostac jesli znajdzie prace ktora bedzie mu sie oplacala. na poczatku nie bardzo chcial zebym jechala z nim, bo powiedzial, że musze zostać i skończyć jakaś szkołę. a teraz wiem, że gdyby tam został to zrobiłby wszystko żeby mnie do siebie ściągnąć.. połapałaś się? ![]()
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Cllaudia Czas edycji: 2011-05-29 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
a kto powiedzial, że ja wytrzymuje?:P wogóle nie wytrzymuje.. ale wiem, że musiał..
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Ratunku!!!! Z T. znów musiałąm randkę odwołac
![]() Sorki, wogóle, że taki tu temat poruszam, ale w sumie to sami zostaliśmy z tym wszystkim. ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.