|
|
#61 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!
Cytat:
no śliwki dobrze przeczyszczająąą:P o no to Ty masz dobrze, nie musisz się ograniczać ze smażonym mięsem bo go nie jesz ;p dla mnie to ogromny problem bo kocham mięso... a teraz przyszło mi z niego zrezygnować.
|
|
|
#62 | |
|
Raczkowanie
|
odkad cwiczylam na fitnessie mialam wieksza swiadomosc tego co jem bo od razu wyobrazalam sobie jak to sie przemienia w tluszcz, wiec zero fast foodow i slodyczy.no jesli chodzi o przemiane materii to taaak
ale spektakularnych efektow po herbach nie bylo ja tam pije zielona i ok 1.5l wody dziennie.---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
tylko chude, nie czerwone
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=girlblond;12940362]
Cytat:
Dokładnie tak masz tu link poczytaj sobie http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=20584 także o peelingu z soli ale ten z fusów bardziej polecam |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
dobra, 3majcie sie dziewczyny
! ja lece spalac kalorie !
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z resztą nie jadłaś ich na noc więc nie ma co się załamywać ![]() a co do ćwiczeń a6w to tez je wykonywałam, ale one nie są dla mnie bo wyrabiają mięśnie a u mnie i tak by ich nie było widać bo mam warstwę tłuszczyku wiec stawem przede wszystkim na aeroby pływanie bieganie, skakanka może później wprowadzę jakieś dotyczące samego brzuszka
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To może hula hop na Twoj brzuszek? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Dużo dziewczyn sobie chwali, też posiadam hh ale jakoś nie jestem do niego przekonana, ale to nic trzeba zacząć używać może jakbym stosowała je systematycznie to bym zauważyła jakieś efekty
|
|
|
#68 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też posiadam hula hop i po minucie mi się już nudzi Musimy się razem zmotywować i zacząć kręcić i codziennie zwiększać sobie czas |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czemu nie tylko powiedź mi jaki masz obwod w boczkach ? bo hh najbardziej słyszałam ze na boczki(87) i talie(74) i od ilu minut dziennie zaczynamy ?
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
a o co chodzi w tej diecie: odchudzanie na zawołanie?? ma może ktoś ta diete ?
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moje biodra ok.88, talia ok.76. ja zawsze krece jak jest jakis program w tv zeby 2 sprawy naraz robic, wiec czesto nawet godzinke dziennie hulam a od jutra robie dietke owocowa, wiec teraz zabieram sie za zliczenie kalorii ile ich bedzie w tych owocach, ktore sobie dzisiaj kupilam
Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2009-06-25 o 16:51 |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
ja niestety nie posiadam hh. a też by mi sie przydało, więc hulam bez xD HAHA trzeba sobie jakoś radzić. Właśnie spałam i jestem głodna xD ale musze wam powiedzieć, że na tych owocach jest mi dobrze
zjem teraz gruszkę i będzie ok ![]() a ten piling z kawy... to niestety u mnie w domu mama pije tylko rozpuszczalną, także nie mam fusów xp
|
|
#73 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakbym wytrwala to chcialabym przez 5 dni taka diete zastosowac, potem tydzien przerwy i znow 5 dniPozdrawiam
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
a 5 dni to nie za dużo ? Nie wymęczysz organizmu ? Ja chyba bym nie wytrzymałaaa. Niestety lubie jeść
i to trudne dla mnie zmienić dietę, ale jestem zdeterminowana ;D
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
ja nigdy nie stosowalam i chyba bezpieczniej bez zadnych dodatkow
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=roxxxxy;12939857]kajzerki powinno zastępować się ciemnym pieczywem
jest zdrowsze, a przede wszystkim tak nie tuczy ;D ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- grahamka chciałam napisac ;p taka bułeczka ciemna z ziarnami
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
no dziewczyny ja już po ćwiczeniach
teraz ide pod prysznic i kładę się wcześniej, bo coś głowa mnie boli. Tak więc dobranoc dziewczyny do jutra !
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Aktualnie ważę 58 kg przy wzroście 168 cm, a chciałabym zrzucić jeszcze z 4 kilo. Gdy zaczęłam stosować dietę proteinową 13 dni temu ważyłam 61 kg, więc udało mi się na niej schudnąć w ciągu 10 dni 3 kg Polecam tą dietę, może i jest dość rygorystyczna, ale człowiek wcale na niej głodny nie chodzi
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczynki
ja tez chce schudnąc okolo 5 kilo wiec sie przylączam ![]() ja mam ok 166cm wzrostu i waze 62 kilo chcialabym schudnac do okolo 57 kg!! i wiem ze sie uda!! na poczatku tego roku rozpoczelam diete po raz pierwszy i nie wierzylam, ze uda mi sie schudnąć bo jestem strasznie leniwa jesli chodzi o ćwiczenia ale w ciągu chyba 2 m-cy z wagi 66.5 udalo mi sie dojsc do 60!!bez efektu jojo! i skoro mi sie udalo jakos wytrzymac to kazdej z was sie uda! ale niestety znow zaczelam jesc "normalnie" i przytylo mi sie kolejne 2 kilo ![]() ale jestem gotowa do drugiego podejscia!przy waszym wsparciu ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- dodam jeszcze ze z wlasnego doswiadczenia wiem ze polowa sukcesu to nie jedzenie wieczorami i motywacja!dieta nie jest taka straszna jaka sie niektórym wydaje(np.mi sie wydawala:O) ja po prostu po jakims czasie sie przyzwyczailam i traktowalam ja jako zmiane stylu odzywiania!i nie głodowałam sie
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja tez mam hula hop
Tylko jestem ciekawa czy to NAPRAWDE Dziala na brzuszek? Tez chcialabym zeby byl taki plaski.. a niestety zawsze jak sie najem LUB TYLKO NAPIJE robi sie taki.. okragly..Dzisiaj jestem z siebie dumna Na sniadanie miseczka platkow z mlekiem na obiad Dwie miseczki zupy "prezydenckiej" (zobaczymy czy to dziala) a na kolacje salatka z warzyw i jogurtem naturalnym W miedzy czasie jak mnie naszedl glos to podgryzlam troche orzechow i suszonych bananow ^^ Mysle ze jak na pierwszy dzien to calkiem Ok? ![]() No i jak z tym hh? :P |
|
|
|
|
#81 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale juz w polowie lipca bede musiala ubrac bikini i co wtedy? przeciez w tych faldach na pewno nie moge pokazac sie na plazy w dwuczesciowym strojuCytat:
nie martw sie, moj brzuch ogolnie jest okragly, a jak cos zjem lub sie napije to juz totalnie wielgaśny sie robi. na pewno nie nalezy jesc w takim wypadku rzeczy, ktore wydymaja(np. fasola, groch, kapusta) i pic gazowanych napoi. warto wspomoc sie wtedy Activią, bo po niej brzuszek robi się bardziej płaski, ja od kilku dni lykam Linee i tez wydaje mi sie, ze po niej brzuszek jest bardziej plaski. i gratuluje Twojego dzisiejszego menu. naprawde super!! tylko pamietaj zeby nie przesadzac z orzechami bo maja bardzo duzo kalorii. Pozdrawiam
Edytowane przez Oldziunia Czas edycji: 2009-06-25 o 21:10 |
||
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak myslicie kielbaski tzn parowki. od niech sie tyje? Przyznam sie ze casem lubie podjec taka parowke hah na surowo z ketchupem. Tyje sie od takiego czegos?
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi sie że jak zjesz czasem taka parówke jak np.berlinki czy cielęce(ważne zeby nie była bardzo tłusta) raz na jakiś czas to na pewno ci nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie drobny grzeszek pół paczki średnich Lays kurczakowych ale pobiegałam dziś troszkę wiec czuje się rozgrzeszona ![]() A co do orzechów to one są wskazane i mozna je jeść na prawdę dużymi porcjami nawet codziennie bo mają w sobie dobre tłuszcze ![]() A mam propozycje dziewczyny zerknijcie w tabelkę w moim podpisie mogę zająć się taka samą dotyczącą tego wątku
|
|
|
|
#85 | |
|
Raczkowanie
|
A mam propozycje dziewczyny zerknijcie w tabelkę w moim podpisie mogę zająć się taka samą dotyczącą tego wątku
[/QUOTE]co dokładnie masz na myśli? ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- ah sorki dopiero ja zauważylam:P myśle że to dobry pomysł ![]() jestem za! |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
Chcę się do Was przyłączyć to może wzrośnie moja motywacja i w końcu coś schudnę :P Mam 18 lat, 170 cm i ważę 57/58kg :/ marze o 52... <marzyciel> chcę zaczać dietę "odchudzanie na zawołanie" ale zastanawia mnie w niej jedno.. w jakich dawkach jeść te posiłki <myśli>? czy ktoś już ją próbował? z góry dzięki za odpowiedz Pozdrówka
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myśle że nalezy ograniczyc wielkosc posilku do takiej, ktora pozwoli zabic uczucie głodu a nie objadać sie do syta najlepiej spozywac posilki na małym tależu co da optyczne złudzenie ze jest wiecej tego jedzenia |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Ehhh wszystko fajnie, mam hula hop ale co mi z tego jak nie umiem nim krecic! probowalam.. I NIC
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oprócz tego musisz dokładnie i powoli gryść pokarm dzięki czemu oszukasz głód
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczyny !
właśnie wstałam... o ja jestem totalnie zmęczona... nie wiem czemu, ale może to od spania xD no i oczywiście czuje głoooooda! także mykam do lodówki po owocki
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

tylko nie wolno jesc w przesadnych ilosciach!

a uwielbiam jee
Wiem ze kofeina przyspiesza spalanie ale nie pomyslalam zeby fusami z kawy sie smarowac
Normalnie wmasowuje to a potem plucze? Ojj bo chcialabym miec idealnie gladkie nogi
!

Musimy się razem zmotywować i zacząć kręcić i codziennie zwiększać sobie czas 

55-54-