![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. III
Cytat:
![]() Znowu sie lodami z bita smietana i czekolada opycham ![]() Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-27 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
A to mój brzuchol chwile temu po sytym śniadanku
![]() ![]()
Prosze o głosik: https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-433492.html 21.10.2009r. waga: 3190; długość: 53 cm; godz. 16:05 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dziek za powitanie... ![]() Moze powiem cos o sobie....Jestem Gosia mam 27 lat jestem z krakowa....Mam meza...i dziecko..3 letniego synka-Mikołaja a teraz spodziewamy sie corki...imie jeszcze nie znamy.... ![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Moj brzuszke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
hej
dziś nie mam zbyt dobrego humoru a to za sprawą informacji, że raczej napewno będę rodzić pod narkozą ![]() ![]() ![]() w tym miesiącu przytyłam tylko pół kilo a z dzidzią wszystko OK. W dodatku mój małż zgubił portfel z pieniędzmi i dokumentami a w dodatku miał też tam dowód od samochodu ![]()
#67 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że masz już jedno dziecko, bo my tu w większości pierworódki, więc będziemy czerpać od Ciebie wiedzę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Ja też melduję się w III części
![]() ![]() Cytat:
Jak już jesteśmy przy sprawach "łóżkowych" to dzisiaj byliśmy właśnie w kilku sklepach i widziałam prześliczną pościel - taką delikatną nie jakąś "przepełnioną" wzorkami, ale sama pościel kosztowała 250 zł ![]() Cytat:
Ja pytałam, bo byłam ciekawa jak pisałaś, że Dzidzia jest za mała i chciałam przyrównać do swojej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może gdzieś nie doczytałam... ale jestem ciekawa, dlaczego jest prawie pewne że będziesz rodzic pod narkozą? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
hehe, brzuchol wam pokażę
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Melduje sie w 3 czesci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
piekny.... a Ja bylam na imprezce...i ide spac buziaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ladne brzuszki dziewczyny ![]() ![]() ![]() Odwiedzilam mamuski majowo-czerwcowe i jednej z mamus zamiast corki ....urodzil sie synek ![]() ![]() ![]() Ciekawe co mi sie urodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
No bo z "babami" nigdy nie wiadomo
![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Ufff, jak dobrze że ten dzień się kończy. Caaały dzień roboty - zrobiliśmy chyba już wszystko co było niezbędne przed przyjściem małej na świat - złożenie biurka i kompa stacjonarnego, zmontowanie szafki dla dzidziusia, powieszenie na balkonie podwieszanej suszarki - podczas wieszania asekurowałam mężulka - bidak ma lęk wysokości, ale mimo to postanowił się przełamać (mieszkamy na 8 piętrze), Gabi siedziała w pokoju, jak zobaczyła że jestem z mężem na balkonie i go trzymam żeby mi nie zleciał z drabiny, to zaczęła wrzeszczeć MAMUSIU, CHODŹ DO GABRYSI !!!! NIE TRZYMAJ TATUSIA!!! - i tak kilka razy hihi, no więc musiałam do niej pójść, bo przecież wg. niej ONA JEST NAJWAŻNIEJSZA A TATUŚ SOBIE PORADZI hihihi
A po wszystkim było sprzątanie i jeszcze raz sprzątanie ![]() Witam nową forumowiczkę. Buziak!!!
#77 |
Zadomowienie
|
To i ja witam w III części, dzisiaj przez to latanie ,sprzątanie i zakupy nie czułam maluszka, pół dnia o tym myslałam i sie denerwowałam. Dopiero wieczorem mąż pukał w brzuszek a nasz brzdąc jak się rozbrykal i do tej pory szaleje ale już wole żeby kopał niż siedział tak długo cicho.
Nika piękne zdjęcia Lenki, jest słodziutka ![]() Jutro wracamy do Lublina po ręsztę rzeczy , ciesze się bo spędzimy z mężem troszkę czasu sami ![]()
#78 | ||
Rozeznanie
|
Fasoleczk4, Nika ale super fotki
![]() ![]() Foka - czekam na relację ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki Kochana ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A my dziś zakupiliśmy wózeczek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanko ad smoczków do butelek do karmienia? Czy do herbatki i mleka są różne smoczki czy nie ma znaczenia? I które są lepsze kauczukowe czy silikonowe ![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Małża portfel się znalazł ![]() ![]() a ja właśnie siedzę na grillu i pękam w szwach ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maluch cala noc kopal i TZ stwierdzil, ze juz teraz powinnam sie wziac za jego wywchowanie ![]() Wlasni wcinam sniadanko TZ zrobil ![]() Znowu nikogo nie ma, wszyscty pewnie jeszcze w lozkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | ||||
Rozeznanie
|
Mam to samo. Zamierzam walczyć jak lwica, byle by leżenie maksymalnie opóźnić. Zastanawiam się nad tym czy nie jechać do szpitala na ostatnią chwilę...[/QUOTE] Piękny brzuszek ![]() No mam nadzieję, że urodzę na kucka, lub chociaż na klęcząco ![]() Śliczny Irysowa ![]() Cytat:
![]() ![]() Ładniusi brzuszek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
Zaraz padne
![]() Ja się nażarłam ... a tu chyba na grilla jedziemy ![]() ![]()
#84 |
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz jedziemy do babci ![]() Wczoraj na grilla objadłam się za wszystkie czasy, a synusiowi chyba smakowało, bo kręcił się potem miło ![]() Buziaczki i miłego dnia ![]() Wieczorem będę nadrabiać co naskrobałyście ![]()
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty musisz jesc bo Twoj brzuszek jakis malutki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Wczoraj TZ powiedzial, ze chcialby, zeby maly jezdzil w Formule 1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
witam. ale tu dzisiaj pustki!
Ja juz po sniadanku, teraz czas na kawke (bezkofeinowa, ale lepszy rydz niz nic ![]() Nika super fotki, piekna pannica z twojej Lenki ![]() Sweet wiem ze to nie bedzie nic fajnego, cc w narkozie, ale jesli to najbezpieczniejsze to nie ma sie co smutkac!! i witam nowa mamusie Irysowa!
#87 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
łóżeczko dostam więc już nie mam zmartwienia, ochraniacze też dostałam i pościel mam ... zostaje mi materacyk i chyba jakiś ochraniacz na niego żeby się nie zalał... a jaki to nie wiem słyszałam o tych gryko - kukurydzianych czy jakoś tak??? sorejna jak coś wypatrzysz w Bydzi to daj znać... Chciałam się zapytać jeszcze oo wózek ciągle się wacham między jumperemx a vulkano .. ktoś tu chciał vulkano - nie? A ja ( w sumie mój mąż) rozpoczełam walkę z celulitem - wieczorkiem mężuś robi mi masaż masażerem ;-) ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
macie zdrowie, tyle pisać
![]() my już po weselu, a nawet po śniadanku, ja jeszcze spałam a mąż robić, jej jaki to cudowny człowiek ![]() ![]() ![]() na weselu było bardzo fajnie, typowo wiejskie weselicho ![]() pojadłam, troszkę się pobawiłam, byłam jedyną ciężarną, więc wyglądałam najładniej ![]() ![]() jeszcze dziś jedziemy na urodziny Męża siostry, no trudno dam radę ![]() potem Wam pokaże zdjęcie z wesela, jak zgram ![]() Nikuś, cudowne zdjęcia, ja też chcę 3D jak maleństwo trochę podrośnie ![]() powiem Wam że tak naprawdę to poczuję że mam dzidziusia w brzuszku jak zacznie kopać ![]() ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jednak kupiliście jumpera? Fajnie ![]() Cytat:
![]() Ja chciałam, ale zobaczyliśmy go na żywo i odpadł prawie momentalnie. Malutka gondola (wbrew temu, co podaje sprzedawca) i nisko osadzona nad ziemią, brzydko wykończony stelaż - widać spawy. Za to widzieliśmy dokładnie Jumpera X i taki wózek kupimy, tylko że bez fotelika.
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do życia od wizyty do wizyty, to każda z nas tak miała. W drugiej połowie ciąży już jest spokojniej, bo dziecko się rusza. Moje to czasem prawie non stop daje mi znać, że sobie w brzuszku pływa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.