![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Schudnac 20 kg!!!!
heh tez tak mysle, ale chyba latwiej zaplanowac, trudniej zrobic.
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- dziewczyny pomozcie, zjadlam jednego muffina ale strasznie mi sie chce slodkiego!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
I jak dzisiejszy dzień minął??
Ja na śniadanko zjadłam 1 kawałek chlebka z plasterkiem kiełabaski +ogórek i zielona herbatka,w południe było capucino na obiad spaghetti ![]() i 3 szkl czerwonej herbaty może mało ale nie jestem głodna i trochę ćwiczyłam i był też obowiązkowy spacer z córeczką. Zobaczymy od jutra dieta SB. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Krąg podejrzanych się zawęża, bo wynik wyszedł negatywny. Teraz już muszę odwiedzić pana doktora, Żeby tylko nie było tak jak poprzednio, że będę siedzieć w poczekalni i dostane, a on mi powie ze mnie nie przyjmie i cały dzień zmarnowany:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
dieta SB też jest dobra .. ale trochę trwa..
polecam wam dietkę odchudzanie na zawołanie (zwykłą wersja albo turbo) dieta trwa 9-10 dni. Stosowałam ją 2 razy i 5kg zgubiłam. (nie przestrzegałam jej do końca tak jak powinnam) tutaj możecie o niej poczytać : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=331993
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Tylko i wylacznie dzieki takim dietom ludzie pustosza sobie organizm i maja jojo
![]() Dziewczyny pomyslcie racjonalnie... czy nie lepiej przejsc na zdrowe odzywianie, chudnac zdrowo ale z glowa a nie meczyc sie na pseudo dietach, ktore nic wam nie dadza dobrego... tylko spowoduja jojo... jak przeczytacie wszystkie podwieszone watki na dietetyce to wam sie rozjasni w glowkach...
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Witam,
po przeczytaniu Twojego posta, odniosłam wrażenie, że czytam o sobie samej. Napisz jak chcesz walczyć ze swoimi kilogramami, jakie ćwiczenia i dieta? Ja już próbowałam wielu sposobów i żaden się nie powiódł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dziś sobie pofolgowałam, boję się jutro wejśc na wagę. A wy dzisiaj co tacy milczący wszyscy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
Wczoraj mi bardzo dobrze szło.......do czasu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Nic mi nie mowcie ja mam sesje, a mam zwyczaj zajadac stres, poza tym jeszczce praca i zeby nie pasc musze jesc, trudno trzymac diete. az sie chce plakac
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Witam was
![]() Ja mam do zrzucenia 20-25kg, od wtorku jestem na diecie proteinowej i spadło 3,5 kg jak na razie ![]() ![]() ![]() ![]() Czy therm line II daje jakieś efekty jako wspomagacz?
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam albo o tym, albo o alli - ale tu mam pewne obawy :/
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Dieta proteinowa nie zawiera chyba zbyt wiele tłuszczy, więc może alli było by lepsze, tylko jest cholernie drogie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Bardzo podoba mi sie ten temat bo jakszukałam jakiegos forum i widziałam teksty chce schudnac 2 kg boże jaka ja jestem gruba tez tak kiedys miałam wayłam 64KG przy wzroscie 182 byłam bardzo chuda, ale wpadłam w depresje szkoła i wogle (nie bede wnikac) i w ciagu roku przytyłam do 98.5 przez 2 lata nie mogłam sie pozbiaraac az w końcu miesiac temu powiedziałam dosc( nie chce byc już tłusciutkim wiepszkiem bez urazy dla inych ale ja sie tak czuje) nie wiedziałam od czego zaczasc zaczełam prace w irlandi gdzie poznałam wilu ciekawych ludzi i jedna kobiete która bardzo mi pomogła po porodzie przytyła 30 kg jej synus ma poł roku a ona zrzuciła 25 kg wyglada rewelacujnie wiec sie pytam jak to zrobiłas i powiedział mi zebym na samym poczatku zeby skurczyc sobie żoładek stosowac diete kopehadzka powiem wam ze to totalnie bzdury ja sie czułam przez cała diete cudownie miałam siłe na basen tenisa i nawet w 2 tygodniu zaczełam biegac tu nie chodzi ile sie zje tu chodzi o motywacje dzieki tej decie zrzuciłam 10kg i nic nie doszło do mnie spowrotem wiadomo ze jak przejdziesz te 13 dni a potem bedziesz jadł co wlezie to jak ma nie byc efekt ojjojo to oczywiste przedewszystim trzeba zrezygnosc z zapychaczy cheleba ziemniaków makaronów to nic inrgo jak zapychacze lepiejj zjesc wiecej słatakek jakis któe tez CI napełnia żoładek ale przynajmniej szybko to strawisz ja naprawde z całego serca polceam wam to kopehadzka ale tylko wtedy jeżeli naprawde chcecie schudnac a nie tylko tak gadacie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witam po weekendzie
![]() U mnie humor bardzo kiepski,wczoraj popołeniłam "małe"przestpstwo i zjadłam jednego gofra z bita smietaną ![]() ![]() Wczoraj wieczorem załamał mnie mój mąż.Wieczorem oglądalismy zdjęcie naszych znajomych na NK i była tak nasza znajoma która urodziła również dziecko ale 2 miesiące po mnie.Zdjęcie w krótkich szortach,a mój na to,"...wszystkie moga schudnąc tylko ty nie..."Normalnie zabił mnie tym.Nie byłam w stanie nawet sie odezwać.Kurcze jestem dzis bardzo zdołowana i zmobilizowana równocześnie.Biore sie za siebie ale NA PEWNO NIE DLA NIEGO TO ZROBIĘ TYLKO DLA SIEBIE.Schudnę i udowodnię wszystkim,że sie DA.
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz, ja przeszłam już prawie przez wszystkie diety, i po każdej efekt jojo - a do tego fatalne samopoczucie i osłabienie (przy kopenhaskiej i cambrige nie miałam siły wejść na 3cie piętro), przy kapuścianej ten okropny zapach kapusty, który do teraz za mną chodzi (brrr)), nawet chodziłam do centrum leczenia otyłości - i tutaj to już po 2 miesiącach miałam dość, jedzenie obrzydliwe, bez smaku, bez przypraw, i strasznie niesmaczne zioła do picia :/ A w proteinowej można się najeść naprawdę smacznymi produktami, zresztą książka z przepisami wywołała u mnie ślinotok ![]() Iza - normalnie bym zamordowała, a na pewno poszłabym pobeczeć do łazienki :/ Takie coś kompletnie nie motywuje - a dobija jeszcze bardziej, bo przecież osoba z nadwagą DOSKONALE wie ile waży, jaką ma figurę - a tu jeszcze dobić leżącego :/ Ale damy radę ![]()
Zawsze jest trochę prawdy w każdym "żartowałam", trochę wiedzy w każdym "nie wiem", trochę emocji w każdym "nie obchodzi mnie to" i trochę bólu w każdym "u mnie wszystko w porządku" ... ![]() Edytowane przez Elliannia Czas edycji: 2009-07-06 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Eliania W coli light tez jest to paskudztwo
![]() ![]() ![]() Co do diet to ja tez juz przeszlam przez wiele z nich i najlepsze efekty daje mi niskoweglowodanowa ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
W coli jest aspartam, ktory nie dosc , ze jest rakotworczy to podobno bardzo utrudnia odchudzanie bo obciaza watrobe i zatrzymuje wode gorzej niz sol. Moze lepiej zamiast codzinnie butelke light raz w tygodniu pozwolic sobie na cos słodkiego-prawdziwego, np mango, czy papaje albo ewentualnie najdrozsza na rynku czekolade- zjesc pasek i oddac np męzowi:P
Poza tym , dziewczyny długie uprawianie sportu sprawia , ze w mozgu zwieksza sie ilosc hormonow szczescia - tak samo jak po jedzeniu słodyczy. Ja ostatnio jezdze 2h na rowerku stacjonarnym i chociaz głodna jestem jak diabli to mdli mnie jak czuje zapach gofrow a dosłownie rzucam sie na chudy twarog ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
![]()
PROŚBA
![]() czy mogłybyście wymienić mi najpowrzechniejsze produkty i te inne też w których jest najwięcej węglowodanów? ![]()
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
![]() Chcialabym sie do Was przylaczyc, poniewaz w zeszle wakacje udalo mi sie dzieki podobnemu watkowi schudnac ponad 10 kg. Niestety studia i nowy tryb zycia nie sprzyjaly mojej nowej wadze, tym bardziej, ze schudlam chyba zbyt szybko , a nigdy wczesniej nie bylam szczuplutka. W rezultacie dzisiaj mam do zrzucenia troszke wiecej niz w ubieglym roku, ale tym razem mam zamiar uzyskac efekty z glowa.. Cytat:
-cukry proste -złożone Przykladowo do cukrow prostych naleza wszystkie te produkty, ktore kojarza nam sie z cukrem ;P czyli sa slodkie, czesto krystaliczne, ale niekoniecznie. Zatem w tej grupie mozna wymienic słodycze, owoce, soki, miod.. Do sacharydow zlozonych naleza roznego rodzaju zboza , kasze, ziemniaki, warzywa straczkowe. Moglabym wymienic o wiele wiecej, ale musialabym wiedziec pod jakim katem mam sie skoncentrowac, czyli w jakim celu potrzebne sa Ci te informacje ![]() Zycze Wam powodzenia w odchudzaniu w tak nieprzyjemny, duszny dzien ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.