![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niezadowlone z wyników matury
U mnie w szkole było tak, ze jeśli ktos nie oddał do 30 września WSTEPNEJ deklaracji, nie zdawał matury. Ta w lutym jest ostateczna. Wstępna jest również obowiązkowa.
Przepraszam, nie doczytałam - absolwenci również muszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
No to jeszcze jedno pytanko, bo ja nie jestem w temacie. Rejestracja na uczelnie różnego typu kończy sie mniej wiecej teraz. Ale jeśli zostają wolne miejsca już po ogłoszeniu list osób, które się dostały, to można od nowa rejestrować się na strony tych uczelni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Drugi nabór jest dla tych, którzy są zakwalifikowani do postępowania, tzn. znajdują sie na liscie rezerwowej. Ale zeby na niej być, trzeba rejestrować się w normalnym terminie. I wtedy zajmujesz miejsce, z którego ktoś rezygnuje.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
One more question
![]() Jestem tegoroczną absolwentką liceum. W maju tego roku zdałam maturę. Załóżmy, że we wrześniu złożę deklarację do szkoły, że chcę zdawać przedmiot, którego nie zdawałam w tym roku lub tylko zmienić poziom któregoś z wybranych w tym roku przedmiotów. Co stanie się, jeśli w maju jednak nie przyjdę na egzamin ( zwątpię w swoje siły, odejdzie mi ochota do nauki itp. itd.), to czy zostanie to jakoś udokumentowane, że na egzamin się nie stawiłam? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak to dokładnie jest to nie wiem, ale u nas w tym roku była dziewczyna która miała poprawiać i się nie stawiła i jej wynik 0% był podany we wszystkich tych szkolnych itd statystykach (więc może i jej w papierach to uwzględnili?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jak nie, to do tego czasu możesz chyba zrezygnować (bezsensowne by to było jakbys już we wrześniu musiała być pewna przystąpienia do poprawki, a w razie rezygnacji miałabyś ponosić jakieś konsekwencje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No bez przesadzy...Są osoby które ze wszystkiego miały po 30% i dostały się na studia a ty myślisz ze z 70% sie nie dostaniesz??
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zawsze nieukom i leniom zawyżałam frekwencję, więc jak cos, to nie będę sie czuc winna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.