|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: woalka
Ja wiem czy owczy pęd? niektórym po prostu nie podobają się welony, nie lubią ich
Ale racja, nie do każdej sukni pasują. Nie ubrała bym woalki do księżniczki. Ja będę miała sukienką podobną do tej: Edytowane przez madziuchna86 Czas edycji: 2013-03-16 o 10:56 |
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Ślicznie będziesz wyglądać z woalką! A o jakiej biżuterii myślałaś?
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Biżuterię będę miała takie: Kolczyki i wisiorek na srebrnym łańcuszku: http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod7520_0_m.jpg http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod7519_0_m.jpg Edytowane przez madziuchna86 Czas edycji: 2013-03-17 o 09:19 |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie przy tak minimalistycznej sukience kusiłoby do ciężkiej, złotej, egzotycznej biżuterii...
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Srebro bo...nie lubię złota
a duża biżuteria mnie przytłacza bo ja sama jestem malutka Choć nie powiem, że jak juz miałam biżuterię to się zastanawiałam czy może by nie dokupić jednak czegoś większego ![]() Ale, niech już będzie tak jak jest Dzięki za odzew. |
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny? czy któraś z Was robiła samodzielnie woalkę?
W google wypluło mi kilka stron na których niby są instrukcje robienia woalki ale dla mnie są zbyt pobieżne, mało szczegółowe. Jeśli któraś z Was mogła by poświęcić chwilę i opisać wykonanie swojej woalki to byłabym wdzięczna ![]() Mam woalkę, drobny tiul i biały kwiat. Myślałam, żeby pod kwiat podłożyć trochę tiulu. Co sądzicie o takim połączeniu? |
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Ok, woalka gotowa, metodą prób i błędów mam piękną woalkę z kwiatem za ... 10 zł.
Dzięki za pomoc....
|
|
|
|
|
#68 |
|
Przyczajenie
|
Witam przyszłe panny młode. Ja jestem już po ślubie. Osobiście preferuję woalki i szczerze polecam. Jest to świetna ozdoba. U mnie wszyscy byli zachwyceni właśnie takim dodatkiem. Mówili w pierwszej chwili- masz świetną woalkę a suknie dopiero później komentowali
. Miałam ja na grzebyczku. Pani fryzjerka fajnie ja upięła i nie martwiłam się, ze spadnie. Jeżeli któraś z was będzie zainteresowana mam ją do sprzedania. Proszę pisac na maila :wiwol@wp.pl Oczywiscie chcę ja sprzedać,bo po co ma leżeć w szafie kiedy jest piękna.---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Uważam również , że woalka pasuje do sukni -księżniczki- a przynajmniej w moim zestawie swietnie sie prezentowała mimo własnie sukni pincesski. To raczej zależy od ozdób przy sukni i uczesania jakie planujecie miec |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała woalkę ale taką delikatniejszą, nie żeby mi na oczy zachodziła.
coś takiego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

Mnie przy tak minimalistycznej sukience kusiłoby do ciężkiej, złotej, egzotycznej biżuterii...
a duża biżuteria mnie przytłacza bo ja sama jestem malutka