![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: woalka
Ja wiem czy owczy pęd? niektórym po prostu nie podobają się welony, nie lubią ich
![]() Ale racja, nie do każdej sukni pasują. Nie ubrała bym woalki do księżniczki. Ja będę miała sukienką podobną do tej: Edytowane przez madziuchna86 Czas edycji: 2013-03-16 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Ślicznie będziesz wyglądać z woalką! A o jakiej biżuterii myślałaś?
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() Biżuterię będę miała takie: Kolczyki i wisiorek na srebrnym łańcuszku: http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod7520_0_m.jpg http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod7519_0_m.jpg Edytowane przez madziuchna86 Czas edycji: 2013-03-17 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Srebro bo...nie lubię złota
![]() ![]() Choć nie powiem, że jak juz miałam biżuterię to się zastanawiałam czy może by nie dokupić jednak czegoś większego ![]() Ale, niech już będzie tak jak jest ![]() Dzięki za odzew. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny? czy któraś z Was robiła samodzielnie woalkę?
W google wypluło mi kilka stron na których niby są instrukcje robienia woalki ale dla mnie są zbyt pobieżne, mało szczegółowe. Jeśli któraś z Was mogła by poświęcić chwilę i opisać wykonanie swojej woalki to byłabym wdzięczna ![]() ![]() Mam woalkę, drobny tiul i biały kwiat. Myślałam, żeby pod kwiat podłożyć trochę tiulu. Co sądzicie o takim połączeniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Ok, woalka gotowa, metodą prób i błędów mam piękną woalkę z kwiatem za ... 10 zł.
Dzięki za pomoc.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Witam przyszłe panny młode. Ja jestem już po ślubie. Osobiście preferuję woalki i szczerze polecam. Jest to świetna ozdoba. U mnie wszyscy byli zachwyceni właśnie takim dodatkiem. Mówili w pierwszej chwili- masz świetną woalkę a suknie dopiero później komentowali
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Uważam również , że woalka pasuje do sukni -księżniczki- a przynajmniej w moim zestawie swietnie sie prezentowała mimo własnie sukni pincesski. To raczej zależy od ozdób przy sukni i uczesania jakie planujecie miec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciała woalkę ale taką delikatniejszą, nie żeby mi na oczy zachodziła.
coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.