![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZSK Mazidła i in... SZUKAM np. Cromollient z Mazideł
Przeszukałam ale nie wiele jest takich rzeczy co bym chciała oddać
![]() Ale mam jeszcze Oliwka przedłużającą opaleniznę o zapachu orzecha kokosowego Monoi de Tahiti , niestety zapach mi nie odpowiada - zużyłam kropelkę na skórę i wystarczyło także jest pełniutkie opakowanie.
Cienie Oriflame Urban Grey - nie mój kolor - raz przetestowałam. Tusz do kresek Stylo też oriflame - czarny i brąz w ogóle ich nie używałam i nie będę ![]() I puder YR już go nie mają w sprzedaży - zmienili serię ale jest świeży i nie używany - dostałam go w prezencie za jakieś zakupy w YR kolor transparentna brzoskwinia - fotki kolorowych kosmetyków są "Na Naszych zbiorach" ... Przepraszam, że dopiero teraz piszę ale synek ostatnio nie zaśnie bez mamy a mama szybciej od niego zasypia ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za:
- masło Murumuru - 28. cień Deborah - jasny blady róż, perłowy, pięknie rozświetla oko, użyty kilka/kilkanaście razy (jest aplikator) - 34. szminka z musem Avon - Delicate Pink - użyta kilka razy ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Coś u mnie za maseczkę marokańska róża Avon, krem do stóp korzenne aromaty Avon?
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ORIFLAME Pure Skin błyskawicznie działający krem przeciw wypryskom 30 ml - tubka (zostało 99%) - ORIFLAME Pure Skin żel wysuszający wypryski 15 ml - tubka(zostało 98%) i próbki: - AVON Solutions p.m. "Moc Nawilżenia" krem na noc (2ml) x 1 saszetka - ORIFLAME Optimals Radiance Energy Balsam do twarzy 2 w1 z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka - ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Krem dotleniająco-nawilżający z brązowymi algami (1,5ml) x 3 saszetki = 4,5ml - ORIFLAME Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: natural beige (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w buteleczce ![]() - AVON Senses lagoon żel pod prysznic (10ml) x 2 saszetki = 20ml ***MAZIDŁA: - La Roche-Posay Lipikar Emulsja natłuszczająca do ciała - tubka, wersja mini (15ml) (zostało 90%) MINERAŁY: - Oriflame Giordani Gold Mineralny puder pyłkowy, LIGHT(1ml w woreczku strunowym) Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() to jak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
super
![]() ![]() ![]() ![]() w takim razie dla mnie: - masło Murumuru - 28. cień Deborah - jasny blady róż, perłowy, pięknie rozświetla oko, użyty kilka/kilkanaście razy (jest aplikator) - 34. szminka z musem Avon - Delicate Pink - użyta kilka razy - mleczko do demakijażu - Rival de Loop Selection - ubytek ok 40 % dla Ciebie: - ORIFLAME Pure Skin błyskawicznie działający krem przeciw wypryskom 30 ml - tubka (zostało 99%) - ORIFLAME Pure Skin żel wysuszający wypryski 15 ml - tubka(zostało 98%) i próbki: - AVON Solutions p.m. "Moc Nawilżenia" krem na noc (2ml) x 1 saszetka - ORIFLAME Optimals Radiance Energy Balsam do twarzy 2 w1 z witaminą C (1,5ml) x 1 saszetka - ORIFLAME Optimals Oxygen Boost Krem dotleniająco-nawilżający z brązowymi algami (1,5ml) x 3 saszetki = 4,5ml - ORIFLAME Matte Control Foundation Podkład matujący z mikrodrobinkami krzemionki absorbującymi sebum - kolor: natural beige (3ml) x 10 saszetek = 30ml jak w buteleczce - AVON Senses lagoon żel pod prysznic (10ml) x 2 saszetki = 20ml ***MAZIDŁA: - La Roche-Posay Lipikar Emulsja natłuszczająca do ciała - tubka, wersja mini (15ml) (zostało 90%) MINERAŁY: - Oriflame Giordani Gold Mineralny puder pyłkowy, LIGHT(1ml w woreczku strunowym) ---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- no to odznaczyłam te rzeczy dla Ciebie już ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-09-11 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
14. lakier z witaminami Eveline Witaminowy French Manicure - Beige - z drobinkami, pięknie błyszczą w słońcu, miałam na paznokciach 1 raz 15. lakier Bell Glam Wear - nr 410 - lila/róż z drobinkami, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 16. lakier Bell Five Days - nr 68 - kawa z mlekiem, delikatnie perłowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 17. lakier Simple Beauty Mini - matowy (bez drobinek ani perły) malinowy, tylko wypróbowany na 1 paznokciu 18. lakier Oriflame Voyage Voyage - Coral - NIEUŻYWANY!! 20. lakier Vipera - nr 22, ciemny fiolet, bez drobinek, miałam na paznokciach 1 raz 21. lakier Delia Flash Summer - czerwony bez drobinek, NIEUŻYWANY!! 22. lakier Revlon - Frankly Scarlet - czerwony z drobinkami, miałam na paznokciach 1 raz 23. lakier Bell Glam Wear - nr 401- rozbielony róż, miałam na paznokciach 1 raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za lakier Vipery i Eveline do frencha?
![]() Jak to odpisałaś? Ja nic nie widzę ![]() Edytowane przez anonyme Czas edycji: 2009-09-14 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
hop
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() Baza Joko do kiedy jest ważna?
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.