Miłośniczki Zary - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-07-25, 12:35   #61
Eggnogg
Zakorzenienie

Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość

Nie moge patrzec na zdjecia tej bezowej ramoneski To ją chcialam sobie kupic zamiast tej czarnej. Byla na allegro za 300 zl , wylicytowalam i w ostatniej chwili ktos mnie przebil No i taka zdolowana kliknelam ta czarna z kamykami
U mnie w Zarze te bezowe w ogole nie byly przecenione... a tyle kasy na nia to zal mi bylo wydac.. Piekna jest. Szczerze Zazdroszcze!
Jak pisalam w okolicznych Zarach wymiotlo te bezowe skory w 2 tygodnie i byly nie do zdobycia. Bedac na wycieczce w innym kraju, zaszlam do Zary i wisiala jedna sztuka. Szlam do wieszaka powtarzajac w myslach "Niech to bedzie Ska, prosze Ska"... no i byla i przeceniona o jakies 35-40%

Ja bardzo lubie buty z Zary, chociaz z nimi to jak z loteria. Czasami sa tak wygodne, ze nie czuc obcasa, a innym razem... nie da sie nawet ustac prosto.
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 13:39   #62
magd00sinek
Zakorzenienie

Ooo, watek dla mnie - Zara to moja wielka milosc, chcialabym kiedys byc bardzo bogata... po to, zeby moc kupowac w Zarze wszystko co mi sie spodoba (a podoba mi sie zazwyczaj 80% kolekcji) i to nie czekajac na przeceny.
Ceny maja bez sensu moim zdaniem, i nieadekwatne do jakosci, dlatego kupuje tam prawie tylko na wyprzedazach.

Ktoras z was pytala o jakosc jeansow - na razie mam tylko 2 pary stamtad... i wiecej chyba nie planuje - maja paskudna wade - kiedy je mierze w sklepie, rozmiar ktory zazwyczaj nosze jest taaaak obcisly ze usiasc nie moge, wiec biore rozmiar wiekszy... po czym okazuje sie, ze po 2 dniach chodzenia te spodnie sa juz wieksze o kolejny rozmiar. Rozciagaja sie naprawde niemilosiernie - bezposrednio po praniu sa bardzo obcisle, a 3 h pozniej spadaja z tylka.

Jedna pare juz reklamowalam i reklamacja zostala uznana (wymiana) szkoda ze dalam za nie jedyna 39,90 ;D po kilku (moze 4) miesiacach noszenia wygladaly jak po 10 latach - w kroku cale poprzecierane, az w koncu zrobilo mi sie tam dziursko, wcale nie na szwie. Masakra. Druga para tez nadaje sie do reklamacji bo tez sie poprzecieraly w krotkim czasie, odbarwily itd. ale z paragonu zmyl sie caly tusz i NIC na nim nie widac (wiadomo, taka polityka firmy, zeby klient nie chcial przypadkiem czegos reklamowac - chamstwo!)

Ach, no i zapytam tez tutaj, chociaz zalozylam juz watek w tej sprawie, ale odzew prawie zerowy - CZY WIDZIALYSCIE TE BUTY W SWOJEJ ZARZE W ROZM. 38, EW. 39? lub czy przy okazji zakupow moglybyscie sie rozejrzec, i jesli by byly, zakupic dla mnie?

Naprawde strasznie mi na nich zalezy, pasowalyby idealnie do upatrzonej juz kiecki z Asosa w ktorej zamierzam isc na wesele we wrzesniu, i kosztuja teraz tylko 59.90 zl! No zakochalam sie normalnie, ale u mnie sa juz same 40 i 41.

Jesli ktoras z was kupilaby je dla mnie, bylabym naprawde niewymownie wdzieczna!!!

(na All jest kilka par, oczywiscie kilka razy drozej...)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg boskie.jpg (43,9 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg boskie1.jpg (55,5 KB, 140 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg boskie2.jpg (72,7 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez magd00sinek
Czas edycji: 2009-07-25 o 13:54
magd00sinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 13:49   #63
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Jak pisalam w okolicznych Zarach wymiotlo te bezowe skory w 2 tygodnie i byly nie do zdobycia. Bedac na wycieczce w innym kraju, zaszlam do Zary i wisiala jedna sztuka. Szlam do wieszaka powtarzajac w myslach "Niech to bedzie Ska, prosze Ska"... no i byla i przeceniona o jakies 35-40%

Ja bardzo lubie buty z Zary, chociaz z nimi to jak z loteria. Czasami sa tak wygodne, ze nie czuc obcasa, a innym razem... nie da sie nawet ustac prosto.

szczersciara
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 15:58   #64
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Wklejam moje wyprzedazowe skusilam sie w koncu na ten jasny zakiet i jestem bardzo zadowolona, bo lezy calkiem fajnie a szukalam wlasnie czegos w niestandartowym fasonie

dla zainteresowanych - w galerii krakowskiej jeansowe ramoneski sa po 129 zl, zostaly same M-ki - trzy albo cztery sztuki
och, dwie sliczne torebki i jasny zakiet

paryzanka, jakie swietne zakupy

jeanne, zazdroszcze Ci chabrowej torebki i tego, ze bezowa moglas sobie przynajmniej przetestowac

sama mam do zary niezle daleko, pewnie z 600km
ale jak widze Wasze zakupy, to az mnie skreca czasem, bo niektore rzeczy bardzo fajne

sama mam kilka rzeczy zary, ale sa to łupy z sh i pocieszam sie, ze chociaz stamtad nieraz mozna cos przytargac
na allegro trzeba niezle polowac, by cos w normalnej cenie kupic, ludzie zwykle chca jeszcze zarobic i czasem przebic cene sklepowa

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 18:22   #65
la dra
Raczkowanie

magdoosinek, znalazłam aukcję na allegro z butami, rozmiar 39 http://allegro.pl/item696676417_piek..._woman_39.html

la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 21:30   #66
magd00sinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
magdoosinek, znalazłam aukcję na allegro z butami, rozmiar 39 http://allegro.pl/item696676417_piek..._woman_39.html
Dziekuje bardzo ale tez ja widzialam, tyle ze jestem pewna ze pojda za minimum 150 zl
Stary 2009-07-25, 21:34   #67
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Skoro Ci na nich zalezy...Imo to i tak nie jest drogo buty zary są droższe w cenach regularnych
innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:07   #68
caramella93
Raczkowanie

Ja rowniez sie przylaczam niestety do najblizszej zary mam 200 km ale nader czesto ja odwiedzam niedlugo wybieram sie do wawy i chcialabym sie zorientowac czy dostane jeszcze te buciki?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a1.jpg (21,9 KB, 162 załadowań)
Kupiłam.
caramella93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:25   #69
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Ja je widziałam na brytyjskim ebayu

na tej fotce wyglądają dobrze, ale w rzeczywistości moim zdaniem żadna rewelacja
Stary 2009-07-25, 22:26   #70
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magd00sinek Pokaż wiadomość
Dziekuje bardzo ale tez ja widzialam, tyle ze jestem pewna ze pojda za minimum 150 zl

zagadaj do sprzedajacego , czy sprzeda ci np za 99 zl czesto sprzedajacy sie na to zgadzaja
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:38   #71
caramella93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Ja je widziałam na brytyjskim ebayu

na tej fotce wyglądają dobrze, ale w rzeczywistości moim zdaniem żadna rewelacja
być moze nie widzialam ich na zywo :P
ja rozpaczam nad jedymi brazowymi sandalkami na obcasie z duza iloscia paskow. mialam po nie wrocic na koniec dnia ale od tamtej pory nigdzie ich nie ma. nie mam nawet zdjecia
Kupiłam.
caramella93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:41   #72
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Cytat:
Napisane przez caramella93 Pokaż wiadomość
być moze nie widzialam ich na zywo :P
ja rozpaczam nad jedymi brazowymi sandalkami na obcasie z duza iloscia paskow. mialam po nie wrocic na koniec dnia ale od tamtej pory nigdzie ich nie ma. nie mam nawet zdjecia
Sama ich szukałam. Nie ma ich nigdzie ponieważ do Polski one w ogóle nie dotarły...
foxxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-25, 22:46   #73
misia00
Zakorzenienie

Ja kupilam wczoraj fajne spodnie w zarze po przecenie ze 189zl na 59zl
takie jakby nie wiem jak to nazwac jak wet look troche wygladaja jakby skora ale takie matowe fajne sa
Stary 2009-07-25, 23:27   #74
magd00sinek
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro Ci na nich zalezy...Imo to i tak nie jest drogo buty zary są droższe w cenach regularnych
Tak wiem, ale po pierwsze pewnie w tych butach wyszlabym 2 razy w zyciu jak w kazdych mega-wysokich obcasach (ulubione moje, przepiekne buty Zary wlasnie, na 12 cm obcasie, mialam na nogach raz w zyciu przez 20 minut - na studniowce, bo dluzej nie moglam wytrzymac z bolu, i zmienilam na balerinki ) takze nie chcialabym zbyt duzo za nie placic.

Po drugie, wiem ze to i tak niedrogo jak na ich buty, ale wydac 150-200 zl na buty, ktore sa jeszcze pewnie gdzies w sklepach za 59... to dla mnie cus strasznego :P
Stary 2009-07-25, 23:35   #75
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Tak wiem, ale po pierwsze pewnie w tych butach wyszlabym 2 razy w zyciu jak w kazdych mega-wysokich obcasach (ulubione moje, przepiekne buty Zary wlasnie, na 12 cm obcasie, mialam na nogach raz w zyciu przez 20 minut - na studniowce, bo dluzej nie moglam wytrzymac z bolu, i zmienilam na balerinki ) takze nie chcialabym zbyt duzo za nie placic.

Po drugie, wiem ze to i tak niedrogo jak na ich buty, ale wydac 150-200 zl na buty, ktore sa jeszcze pewnie gdzies w sklepach za 59... to dla mnie cus strasznego :P

rozumiem

Ja tak miałam z kobaltową torebką, przecenione były na 99 zł a ja zapłaciłam 270 bo już w zarze nigdzie nie udało mi się jej zdobyć.
A co najśmiejszniejsze, nie widziałam jej w sklepie jak jeszcze nie było wyprzedaży.
Stary 2009-07-26, 09:12   #76
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Ja też nigdy wcześniej nie widziałam tych butów z ostatniego zdjęcia..

Zaraz idę do Zary, bo wczoraj weszłam tylko na chwilkę i byłam bardzo mile zaskoczona Dołożyli sporo nowych rzeczy, a że jest teraz bodajże d -70% to warto zajrzeć Ciekawe, czy wrócę z czymś nowym

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 11:25   #77
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Czy widział ktoś w zarze jeszcze zamszowe pomarańczowe torebki? I poszukuję jeszcze tej, proszę o pomoc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara.jpg (29,7 KB, 65 załadowań)
Stary 2009-07-26, 11:27   #78
starlit
catch me if I fall.

na te zamszowe to juz nie ma co liczyc chyba ze akurat ktos by zwrocil, a Ty bys wtedy byla w galerii

torebki z 2. zdjecia nie widzialam w ogole na wyprzedazach
Stary 2009-07-26, 11:53   #79
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Ta czerwona podobno jest w Arkadii, ale będę tam dopiero 1 sierpnia
Stary 2009-07-26, 12:50   #80
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Przecudowny wątek dziewczyny Zarowe ciuchy są fantastyczne, gdyby tylko na niektóre ceny były ciut niższe... a tej torebki zamszowej z łańcuszkiem nie mogę przeżyć. Pytałam ostatnio w Browarze, czy może je jeszcze dostaną. Sprzedawczyni powiedziała, że mogą się trafić, bo było na nie zapotrzebowanie jak na mało które, więc nadzieja w tym, że moga niebawem pojawić się w sklepach
FFashionistkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 15:27   #81
pettiteAngel
Raczkowanie

Aaah, zara jest super. Świetny wątek!
pettiteAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 15:48   #82
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
Czy widział ktoś w zarze jeszcze zamszowe pomarańczowe torebki? I poszukuję jeszcze tej, proszę o pomoc
Cytat:
Ta czerwona podobno jest w Arkadii, ale będę tam dopiero 1 sierpnia
Owszem, widziałam ją jeszcze kilka dni temu w Arkadii ale od piątku na pewno już jej nie ma.
Osobiście strasznie mi się nie podobała, ale wiadomo, ile gustów, tyle osób.

Stary 2009-07-26, 16:04   #83
201711060955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Wklejam moje wyprzedazowe skusilam sie w koncu na ten jasny zakiet i jestem bardzo zadowolona, bo lezy calkiem fajnie a szukalam wlasnie czegos w niestandartowym fasonie
ile zaplacilas za ten zakiet ?
201711060955 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 16:28   #84
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez gofrowana Pokaż wiadomość
ile zaplacilas za ten zakiet ?
159 zl
Stary 2009-07-26, 18:29   #85
magd00sinek
Zakorzenienie

A ja mam jeszcze pytanie - wiecie moze, czy ta torebka jest z jesiennej kolekcji?

Podoba mi sie strasznie strasznie, ale nie mam pojecia czy ona dopiero bedzie w sklepach (nie widzialam jej nigdy, a wy?) - sprzedawcy na All twierdza, ze to najnowsza kolekcja, ale wiadomo ze wierzyc im nie mozna czy moze jest z jakiejs poprzedniej kolekcji?

Bo jest na All jedna za 180 zl i zastanawiam sie czy nie kupic, ale to dla mnie bardzo duzo jak na torebke, i to taka malutka ktora pewnie nosilabym bardzo sporadycznie - jeszcze nigdy tyle na torbe nie wydalam... Lecz wiem, ze jak na te torebke to malo na All sprzedalo sie kilka w cenie 230 zl. Ale jesli jest z nadchodzacej kolekcji, to moze zaczekalabym na wyprzedaz i dopiero wtedy kupila (wiem ze byloby to za pol roku ale nie spieszy mi sie ;D) Hm...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg torzar.jpg (21,3 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torzar1.jpg (55,8 KB, 89 załadowań)

Edytowane przez magd00sinek
Czas edycji: 2009-07-26 o 18:31
magd00sinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-07-26, 18:46   #86
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam jeszcze pytanie - wiecie moze, czy ta torebka jest z jesiennej kolekcji?

Podoba mi sie strasznie strasznie, ale nie mam pojecia czy ona dopiero bedzie w sklepach (nie widzialam jej nigdy, a wy?) - sprzedawcy na All twierdza, ze to najnowsza kolekcja, ale wiadomo ze wierzyc im nie mozna czy moze jest z jakiejs poprzedniej kolekcji?

Bo jest na All jedna za 180 zl i zastanawiam sie czy nie kupic, ale to dla mnie bardzo duzo jak na torebke, i to taka malutka ktora pewnie nosilabym bardzo sporadycznie - jeszcze nigdy tyle na torbe nie wydalam... Lecz wiem, ze jak na te torebke to malo na All sprzedalo sie kilka w cenie 230 zl. Ale jesli jest z nadchodzacej kolekcji, to moze zaczekalabym na wyprzedaz i dopiero wtedy kupila (wiem ze byloby to za pol roku ale nie spieszy mi sie ;D) Hm...
Nie, ta torebka była w kolekcji wiosna/lato. Niestety w sklepach jest już nie do dostania, bardzo szybko się sprzedała.

Stary 2009-07-26, 19:06   #87
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Owszem, widziałam ją jeszcze kilka dni temu w Arkadii ale od piątku na pewno już jej nie ma.
Osobiście strasznie mi się nie podobała, ale wiadomo, ile gustów, tyle osób.
A pamiętasz może ( o ile w ogóle patrzyłas) ile kosztowała? w cenie regularnej było to 299 zł

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 19:57   #88
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:
A pamiętasz może ( o ile w ogóle patrzyłas) ile kosztowała? w cenie regularnej było to 299 zł
Nie wiem na pewno, bo nie byłam nią zainteresowana, ale wydaje mi się, że w I turze pewnie 199 zł.

Stary 2009-07-26, 20:00   #89
magd00sinek
Zakorzenienie

Dziekuje za odpowiedz Kurcze, chyba sie jednak skusze, bo jest przeboska moim skromnym zdaniem
Stary 2009-07-26, 20:01   #90
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nie wiem na pewno, bo nie byłam nią zainteresowana, ale wydaje mi się, że w I turze pewnie 199 zł.
Dzieki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości