|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**
Cytat:
Ja bardzo lubie buty z Zary, chociaz z nimi to jak z loteria. Czasami sa tak wygodne, ze nie czuc obcasa, a innym razem... nie da sie nawet ustac prosto. |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, watek dla mnie - Zara to moja wielka milosc, chcialabym kiedys byc bardzo bogata... po to, zeby moc kupowac w Zarze wszystko co mi sie spodoba
(a podoba mi sie zazwyczaj 80% kolekcji) i to nie czekajac na przeceny.Ceny maja bez sensu moim zdaniem, i nieadekwatne do jakosci, dlatego kupuje tam prawie tylko na wyprzedazach. Ktoras z was pytala o jakosc jeansow - na razie mam tylko 2 pary stamtad... i wiecej chyba nie planuje - maja paskudna wade - kiedy je mierze w sklepie, rozmiar ktory zazwyczaj nosze jest taaaak obcisly ze usiasc nie moge, wiec biore rozmiar wiekszy... po czym okazuje sie, ze po 2 dniach chodzenia te spodnie sa juz wieksze o kolejny rozmiar. Rozciagaja sie naprawde niemilosiernie - bezposrednio po praniu sa bardzo obcisle, a 3 h pozniej spadaja z tylka. Jedna pare juz reklamowalam i reklamacja zostala uznana (wymiana) szkoda ze dalam za nie jedyna 39,90 ;D po kilku (moze 4) miesiacach noszenia wygladaly jak po 10 latach - w kroku cale poprzecierane, az w koncu zrobilo mi sie tam dziursko, wcale nie na szwie. Masakra. Druga para tez nadaje sie do reklamacji bo tez sie poprzecieraly w krotkim czasie, odbarwily itd. ale z paragonu zmyl sie caly tusz i NIC na nim nie widac (wiadomo, taka polityka firmy, zeby klient nie chcial przypadkiem czegos reklamowac - chamstwo!) Ach, no i zapytam tez tutaj, chociaz zalozylam juz watek w tej sprawie, ale odzew prawie zerowy - CZY WIDZIALYSCIE TE BUTY W SWOJEJ ZARZE W ROZM. 38, EW. 39? lub czy przy okazji zakupow moglybyscie sie rozejrzec, i jesli by byly, zakupic dla mnie? Naprawde strasznie mi na nich zalezy, pasowalyby idealnie do upatrzonej juz kiecki z Asosa w ktorej zamierzam isc na wesele we wrzesniu, i kosztuja teraz tylko 59.90 zl! No zakochalam sie normalnie, ale u mnie sa juz same 40 i 41. Jesli ktoras z was kupilaby je dla mnie, bylabym naprawde niewymownie wdzieczna!!! (na All jest kilka par, oczywiscie kilka razy drozej...)
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-07-25 o 13:54 |
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczersciara |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paryzanka, jakie swietne zakupy ![]() jeanne, zazdroszcze Ci chabrowej torebki i tego, ze bezowa moglas sobie przynajmniej przetestowac ![]() sama mam do zary niezle daleko, pewnie z 600km ![]() ale jak widze Wasze zakupy, to az mnie skreca czasem, bo niektore rzeczy bardzo fajne sama mam kilka rzeczy zary, ale sa to łupy z sh i pocieszam sie, ze chociaz stamtad nieraz mozna cos przytargac ![]() na allegro trzeba niezle polowac, by cos w normalnej cenie kupic, ludzie zwykle chca jeszcze zarobic i czasem przebic cene sklepowa
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
magdoosinek, znalazłam aukcję na allegro z butami, rozmiar 39 http://allegro.pl/item696676417_piek..._woman_39.html
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tez ja widzialam, tyle ze jestem pewna ze pojda za minimum 150 zl
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro Ci na nich zalezy...Imo to i tak nie jest drogo
buty zary są droższe w cenach regularnych
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ja rowniez sie przylaczam
niestety do najblizszej zary mam 200 km ale nader czesto ja odwiedzam niedlugo wybieram sie do wawy i chcialabym sie zorientowac czy dostane jeszcze te buciki? ![]()
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je widziałam na brytyjskim ebayu
na tej fotce wyglądają dobrze, ale w rzeczywistości moim zdaniem żadna rewelacja |
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie widzialam ich na zywo :Pja rozpaczam nad jedymi brazowymi sandalkami na obcasie z duza iloscia paskow. mialam po nie wrocic na koniec dnia ale od tamtej pory nigdzie ich nie ma. nie mam nawet zdjecia
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Organizatorka
|
Sama ich szukałam. Nie ma ich nigdzie ponieważ do Polski one w ogóle nie dotarły...
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam wczoraj fajne spodnie w zarze po przecenie ze 189zl na 59zl
takie jakby nie wiem jak to nazwac jak wet look troche wygladaja jakby skora ale takie matowe fajne sa ![]()
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) takze nie chcialabym zbyt duzo za nie placic.Po drugie, wiem ze to i tak niedrogo jak na ich buty, ale wydac 150-200 zl na buty, ktore sa jeszcze pewnie gdzies w sklepach za 59... to dla mnie cus strasznego :P
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem ![]() Ja tak miałam z kobaltową torebką, przecenione były na 99 zł a ja zapłaciłam 270 bo już w zarze nigdzie nie udało mi się jej zdobyć. A co najśmiejszniejsze, nie widziałam jej w sklepie jak jeszcze nie było wyprzedaży. |
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nigdy wcześniej nie widziałam tych butów z ostatniego zdjęcia..
Zaraz idę do Zary, bo wczoraj weszłam tylko na chwilkę i byłam bardzo mile zaskoczona Dołożyli sporo nowych rzeczy, a że jest teraz bodajże d -70% to warto zajrzeć Ciekawe, czy wrócę z czymś nowym
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Czy widział ktoś w zarze jeszcze zamszowe pomarańczowe torebki? I poszukuję jeszcze tej, proszę o pomoc
|
|
|
|
#78 |
|
catch me if I fall.
|
na te zamszowe to juz nie ma co liczyc
![]() torebki z 2. zdjecia nie widzialam w ogole na wyprzedazach
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Ta czerwona podobno jest w Arkadii, ale będę tam dopiero 1 sierpnia
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Przecudowny wątek dziewczyny
a tej torebki zamszowej z łańcuszkiem nie mogę przeżyć. Pytałam ostatnio w Browarze, czy może je jeszcze dostaną. Sprzedawczyni powiedziała, że mogą się trafić, bo było na nie zapotrzebowanie jak na mało które, więc nadzieja w tym, że moga niebawem pojawić się w sklepach |
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Aaah, zara jest super. Świetny wątek!
|
|
|
|
#82 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Osobiście strasznie mi się nie podobała, ale wiadomo, ile gustów, tyle osób.
|
|
#83 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
catch me if I fall.
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam jeszcze pytanie - wiecie moze, czy ta torebka jest z jesiennej kolekcji?
Podoba mi sie strasznie strasznie, ale nie mam pojecia czy ona dopiero bedzie w sklepach (nie widzialam jej nigdy, a wy?) - sprzedawcy na All twierdza, ze to najnowsza kolekcja, ale wiadomo ze wierzyc im nie mozna czy moze jest z jakiejs poprzedniej kolekcji? Bo jest na All jedna za 180 zl i zastanawiam sie czy nie kupic, ale to dla mnie bardzo duzo jak na torebke, i to taka malutka ktora pewnie nosilabym bardzo sporadycznie - jeszcze nigdy tyle na torbe nie wydalam... Lecz wiem, ze jak na te torebke to malo na All sprzedalo sie kilka w cenie 230 zl. Ale jesli jest z nadchodzacej kolekcji, to moze zaczekalabym na wyprzedaz i dopiero wtedy kupila (wiem ze byloby to za pol roku ale nie spieszy mi sie ;D) Hm...
mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1167361 Edytowane przez magd00sinek Czas edycji: 2009-07-26 o 18:31 |
|
|
|
#86 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
A pamiętasz może ( o ile w ogóle patrzyłas) ile kosztowała? w cenie regularnej było to 299 zł
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem na pewno, bo nie byłam nią zainteresowana, ale wydaje mi się, że w I turze pewnie 199 zł.
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za odpowiedz
Kurcze, chyba sie jednak skusze, bo jest przeboska moim skromnym zdaniem
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

No i taka zdolowana kliknelam ta czarna z kamykami
(a podoba mi sie zazwyczaj 80% kolekcji) i to nie czekajac na przeceny.
skusilam sie w koncu na ten jasny zakiet i jestem bardzo zadowolona, bo lezy calkiem fajnie a szukalam wlasnie czegos w niestandartowym fasonie

ale tez ja widzialam, tyle ze jestem pewna ze pojda za minimum 150 zl

niestety do najblizszej zary mam 200 km ale nader czesto ja odwiedzam